Σας υπενθυμίζουμε! Το επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα των πολυκαταστημάτων attica είναι το atticadps.gr και ουδεμία σχέση έχουμε με οποιοδήποτε άλλο e-shop ή ιστοσελίδα χρησιμοποιεί τον όρο attica, μόνο του ή σε συνδυασμό με άλλες λέξεις.

21 Ιουλίου 2016

ΝΕΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗ DIESEL ΓΙΑ ΤΗ FW COLLECTION

Νέα διαφημιστική καμπάνια από τη Diesel για τη FW Collection

Η νέα διαφημιστική καμπάνια της Diesel για το Φθινόπωρο/Χειμώνα '16 συνεχίζει να αποκωδικοποιεί τη μόδα για τρίτη σεζόν με μια καμπάνια από τους φωτογράφους Santiago & Mauricio....

Η νέα διαφημιστική καμπάνια της Diesel για το Φθινόπωρο/Χειμώνα '16 συνεχίζει να αποκωδικοποιεί τη μόδα για τρίτη σεζόν με μια καμπάνια από τους φωτογράφους Santiago & Mauricio.

"Δουλέψαμε με το δίδυμο Santiago & Mauricio με σκοπό να βγάλουμε εντυπωσιακό αποτέλεσμα με εικόνες που έχουν επίκεντρο το προϊόν αλλά και με μια στροφή στις παραδοσιακές διαφημιστικές καμπάνιες", αναφέρει ο καλλιτεχνικός διευθυντής Nicola Formichetti. "Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να συνεχίσουμε μιλάμε την ίδια γλώσσα που ξεκινήσαμε το Χειμώνα '15 και να διατηρήσουμε τη σχέση και την αλληλεπίδραση που δημιουργείται με το κοινό μας."
Το ροκ στιλ μεταφρασμένο με μια ποπ διάθεση και '90s επιρροές. Στρατιωτικά κλασσικά κομμάτια συνδυάζονται με stylish μπλε ρούχα και διαφορετικά μοτίβα παραλλαγής ενώνονται μεταξύ τους.

Το Diesel DNA φαίνεται ξεκάθαρα στο cast της καμπάνιας συνδέοντας διαφορετικούς πολιτισμούς, προσωπικότητες και άτομα που ο Nicola Formichetti ανακαλύπτει μέσω πρακτορείων ή άμεσα από το διαδίκτυο. Είμαστε ελεύθερες φύσεις και θα πρέπει να είμαστε οι εαυτοί μας! Η Diesel γιορτάζει τη διαφορετικότητα και την ελευθερία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

alist-sneakers-september22

19 Σεπτεμβρίου 2022

Fashion Approved: Τα επικρατέστερα trends στα sneakers της σεζόν

Περισσότερα

1 / 4
vans_344x466px_2

29 Αυγούστου 2022

Vans: Το Vans Old Skool Overt CC δίνει έμφαση στην άνεση

Περισσότερα

2 / 4
alist-bagsfw-august22

09 Αυγούστου 2022

Γυναικείες τσάντες: Ποιο χρώμα σας ταιριάζει περισσότερο;

Περισσότερα

3 / 4
alist-bagsfw2-august22

08 Αυγούστου 2022

5 εντυπωσιακές τσάντες για τις φθινοπωρινές σας βόλτες

Περισσότερα

4 / 4