Χαρίστε στους αγαπημένους σας, ένα δώρο που προσφέρει αμέτρητες επιλογές. Επιλέξτε online την attica e-gift card!

21 Ιουλίου 2016

ΝΕΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗ DIESEL ΓΙΑ ΤΗ FW COLLECTION

Η νέα διαφημιστική καμπάνια της Diesel για το Φθινόπωρο/Χειμώνα '16 συνεχίζει να αποκωδικοποιεί τη μόδα για τρίτη σεζόν με μια καμπάνια από τους φωτογράφους Santiago & Mauricio....

Η νέα διαφημιστική καμπάνια της Diesel για το Φθινόπωρο/Χειμώνα '16 συνεχίζει να αποκωδικοποιεί τη μόδα για τρίτη σεζόν με μια καμπάνια από τους φωτογράφους Santiago & Mauricio.

"Δουλέψαμε με το δίδυμο Santiago & Mauricio με σκοπό να βγάλουμε εντυπωσιακό αποτέλεσμα με εικόνες που έχουν επίκεντρο το προϊόν αλλά και με μια στροφή στις παραδοσιακές διαφημιστικές καμπάνιες", αναφέρει ο καλλιτεχνικός διευθυντής Nicola Formichetti. "Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να συνεχίσουμε μιλάμε την ίδια γλώσσα που ξεκινήσαμε το Χειμώνα '15 και να διατηρήσουμε τη σχέση και την αλληλεπίδραση που δημιουργείται με το κοινό μας."
Το ροκ στιλ μεταφρασμένο με μια ποπ διάθεση και '90s επιρροές. Στρατιωτικά κλασσικά κομμάτια συνδυάζονται με stylish μπλε ρούχα και διαφορετικά μοτίβα παραλλαγής ενώνονται μεταξύ τους.

Το Diesel DNA φαίνεται ξεκάθαρα στο cast της καμπάνιας συνδέοντας διαφορετικούς πολιτισμούς, προσωπικότητες και άτομα που ο Nicola Formichetti ανακαλύπτει μέσω πρακτορείων ή άμεσα από το διαδίκτυο. Είμαστε ελεύθερες φύσεις και θα πρέπει να είμαστε οι εαυτοί μας! Η Diesel γιορτάζει τη διαφορετικότητα και την ελευθερία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

alist-outerwear-womenmen-sep23

13 Σεπτεμβρίου 2023

Tα outerwear κομμάτια που χρειάζεται η φθινοπωρινή γκαρνταρόμπα σας

Περισσότερα

1 / 4
alist-statementbags-sep23

13 Σεπτεμβρίου 2023

5 statement τσάντες που θα απογειώσουν τα looks σας

Περισσότερα

2 / 4
alist-jeanstshirts-sep23

13 Σεπτεμβρίου 2023

Τζιν & T-shirt: Το δίδυμο «φωτιά» που επιλέγουμε με το που μπει ο Σεπτέμβρης

Περισσότερα

3 / 4
alist-skirts-office-sep23

11 Σεπτεμβρίου 2023

Οι φούστες που μπορούν να φορεθούν ακόμα και στο γραφείο

Περισσότερα

4 / 4