Σας υπενθυμίζουμε! Το επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα των πολυκαταστημάτων attica είναι το atticadps.gr και ουδεμία σχέση έχουμε με οποιοδήποτε άλλο e-shop ή ιστοσελίδα χρησιμοποιεί τον όρο attica, μόνο του ή σε συνδυασμό με άλλες λέξεις.

13 Απριλίου 2016

ELWOOD SPECIAL BY G-STAR RAW

ELWOOD SPECIAL BY G-STAR RAW

H G-Star RAW γιορτάζει την 20η επέτειο του εμβληματικού τζιν G-Star Elwood 5620 με μια ειδική καμπάνια φωτογραφημένη από την Ellen von Unwerth και με ένα video με το κομμάτι Kill Joy του συν-ιδιοκτήτη της G-Star Pharrell Williams...

H G-Star RAW γιορτάζει την 20η επέτειο του εμβληματικού τζιν G-Star Elwood 5620 με μια ειδική καμπάνια φωτογραφημένη από την Ellen von Unwerth και με ένα video με το κομμάτι Kill Joy του συν-ιδιοκτήτη της G-Star Pharrell Williams και των N.E.R.D.

Το G-Star Elwood 5620 κυκλοφόρησε το 1996, σχεδιασμένο από τον  επικεφαλής σχεδιαστή Pierre Morisset, που εμπνεύστηκε από έναν περαστικό μοτοσικλετιστή στη Νότια Γαλλία. Aντιπροσωπεύει τον πυρήνα του DNA της μάρκας και είναι σύμβολο της καινοτομίας, καθώς είναι το  πρώτο σχέδιο που χρησιμοποίησε τη μέθοδο κατασκευής 3D Denim.

Παρά την εξέλιξη που υπέστη με την πάροδο του χρόνου, ώστε να γίνει ένα από τα πιο αναγνωρισμένα σχέδια denim του σήμερα, το G-Star Elwood 5620 έχει διατηρήσει τα πέντε βασικά στοιχεία που το καθιστούν άμεσα αναγνωρίσιμο: μπαλώματα στα γόνατα, 3D διαμόρφωση στο γόνατο, ενίσχυση στον καβάλο, ενίσχυση στο κάτω και πίσω μέρος του στριφώματος και λοξές ραφές στο μηρό.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

alist-sneakers-sep22

19 Σεπτεμβρίου 2022

Fashion Approved: Τα επικρατέστερα trends στα sneakers της σεζόν

Περισσότερα

1 / 4
vans_344x466px_2

29 Αυγούστου 2022

Vans: Το Vans Old Skool Overt CC δίνει έμφαση στην άνεση

Περισσότερα

2 / 4
alist-bagsfw-august22

09 Αυγούστου 2022

Γυναικείες τσάντες: Ποιο χρώμα σας ταιριάζει περισσότερο;

Περισσότερα

3 / 4
alist-bagsfw2-august22

08 Αυγούστου 2022

5 εντυπωσιακές τσάντες για τις φθινοπωρινές σας βόλτες

Περισσότερα

4 / 4