Σας υπενθυμίζουμε! Το επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα των πολυκαταστημάτων attica είναι το atticadps.gr και ουδεμία σχέση έχουμε με οποιοδήποτε άλλο e-shop ή ιστοσελίδα χρησιμοποιεί τον όρο attica, μόνο του ή σε συνδυασμό με άλλες λέξεις.

06 Αυγούστου 2013

Η ΑΝΔΡΙΚΗ G-STAR RAW FALL WINTER ΣΥΛΛΟΓΗ

Η ανδρική G-Star Raw Fall Winter συλλογή

Η συλλογή της G-Star RAW και τα μοντέλα “κλειδί” της σεζόν Φ/Χ 2013-4 έχουν σχεδιαστεί με βάση την κατασκευαστική τεχνική του denim και την εξερεύνηση των απεριόριστων δυνατοτήτων του RAW denim, παρουσιάζοντας νέα πατρόν 3D σχεδιασμού, νέες φόρμες...

Η συλλογή της G-Star RAW και τα μοντέλα “κλειδί”  της σεζόν Φ/Χ 2013-4 έχουν σχεδιαστεί με βάση την κατασκευαστική τεχνική του denim και την εξερεύνηση των απεριόριστων δυνατοτήτων του RAW denim, παρουσιάζοντας νέα πατρόν 3D σχεδιασμού, νέες φόρμες και πειραματισμούς με το βάρος και τα χρώματα των υφασμάτων.

Εξελίσσοντας την 3D τεχνική του denim, η G-Star παρουσιάζει  αυτή τη σεζόν τα νέα μοντέλα στα τζηνς Charlie και Α-Crotch και denim μπουφάν με  3D κατασκευή στα μανίκια. Το  brand διακηρύσσοντας το πάθος του για το denim, πειραματίστηκε με διαφορετικά βάρη του υφάσματος χρησιμοποιώντας  ένα βαρύ και “αφράτο” denim 20oz στα τζάκετς με Α γραμμή και σε παντελόνια με νέο μοντέρνο κόψιμο.

Η χρήση βαρύτερων denim και μάλλινων υφασμάτων οδήγησε στο σχεδιασμό νέων μοντέλων με είτε εντυπωσιακά φαρδιά τοπς συνδυασμένα με στενά τζηνς, είτε εφαρμοστά τοπς που  συμπληρώνουν τζηνς με χαλαρή εφαρμογή.

Το νέο χρώμα που παρουσιάζεται στη συλλογή είναι το RAW Mazarine, ένας νέος τόνος του μπλε με διπλή βαφή.  Αυτό το πανί εμπνευσμένο από το Toile de Chine (κινέζικο καμβά), ένα ύφασμα προγενέστερο του denim, δημιουργείται με ύφανση από μπλε στιμόνι και υφάδι (αντί μπλε και άσπρο του κλασσικού denim) και έχει σαν αποτέλεσμα μια βαθιά, σχεδόν μωβ απόχρωση του μπλε. Ένα ντύσιμο σκούρο με σκούρο (dark on dark) αποτελεί το απόλυτο σοφιστικέ denim look.

Η σειρά RAW Essentials περιλαμβάνει “φθαρμένα” υφάσματα υψηλής ποιότητας. Η διαδικασία της δημιουργίας “φθαρμένου” denim αποτελεί από μόνη της ένα είδος τέχνης. Με φινίρισμα στο χέρι, το αποτέλεσμα της φυσικής αίσθησης και της “παλιωμένης”, αλλά αυθεντικής όψης του denim απαιτεί μεγάλη τεχνογνωσία.

Η συλλογή RAW denim συμπληρώνεται με μια σειρά ρούχων με σύγχρονες militaire και work wear επιρροές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

alist-sneakers-sep22

19 Σεπτεμβρίου 2022

Fashion Approved: Τα επικρατέστερα trends στα sneakers της σεζόν

Περισσότερα

1 / 4
alist-fathersday-june22

09 Ιουνίου 2022

O απόλυτος οδηγός δώρων για τη γιορτή του Πατέρα!

Περισσότερα

2 / 4
article_image_344x466px_2

06 Ιουνίου 2022

Napapijri | Νέα συλλογή Hot Nature

Περισσότερα

3 / 4
article_image_344x466px_26

06 Ιουνίου 2022

Eastpak | Νέα Συλλογή Tranverz

Περισσότερα

4 / 4