Σας υπενθυμίζουμε! Το επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα των πολυκαταστημάτων attica είναι το atticadps.gr και ουδεμία σχέση έχουμε με οποιοδήποτε άλλο e-shop ή ιστοσελίδα χρησιμοποιεί τον όρο attica, μόνο του ή σε συνδυασμό με άλλες λέξεις.

18 Απριλίου 2016

Η ΝΕΑ ΣΥΛΛΟΓΗ FRANKLIN AND MARSHALL ΕΙΝΑΙ GLAM ΚΑΙ ΦΡΕΣΚΙΑ

Η νέα συλλογή Franklin and Marshall είναι glam και φρέσκια

Η παράδοση της Franklin and Marshall πρωταγωνιστεί στη νέα συλλογή Spring/Summer 2016 μαζί με την glam αίσθηση και τις εκλεπτυσμένες λεπτομέρειες που κάνουν κάθε συλλογή του brand φρέσκια και νεανική....

Η παράδοση της Franklin and Marshall πρωταγωνιστεί στη νέα συλλογή Spring/Summer 2016 μαζί με την glam αίσθηση και τις εκλεπτυσμένες λεπτομέρειες που κάνουν κάθε συλλογή του brand φρέσκια και νεανική.

ΑΝΔΡΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ


Back to the Basic: είναι η πιο κλασική και ευέλικτη ερμηνεία της διάθεσης της Franklin & Marshall. Aποτελείται από βασικά ρούχα, όλα με καθαρές γραμμές και σε κλασικά χρώματα F&M.

Back to Active: είναι μια ακριβής αναφορά στο δυναμικό και αθλητικό πνεύμα της μάρκας. Η άνεση του βαμβακιού και του ζέρσευ, σε συνδυασμό με τις τεχνικές λεπτομέρειες καθιστούν τα ρούχα λειτουργικά, όχι μόνο στα σπορ και στα γήπεδα, αλλά και στην καθημερινότητα εκφράζοντας μία ατόφια sport-chic τάση.Back to the Roots: εδώ η Franklin & Marshall ανακαλύπτει ξανά την αληθινή ουσία της. Η έμπνευση από vintage επικρατεί στις στάμπες, στα φωτεινά χρώματα και τα πετροπλυμένα υφάσματα. Το κολεγιακό DNA παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο, μαζί με θεματικές εικόνες που συνδέονται με τον κόσμο του μπέιζμπολ, του μπάσκετ και του σέρφιγκ.

Back to the Blue: με έμπνευση το χρώμα indigo, αυτή η σειρά είναι μια πιο ώριμη ερμηνεία του στυλ Franklin and Marshall που σχεδιάστηκε για casual περιστάσεις. Το urban και συγχρόνως τροπικό θέμα, είναι ιδανικά συνδυασμένο με σχέδια καρό, ενώ το denim προτείνεται σε διάφορα πλυσίματα και αποχρώσεις.Back to the Camp: μια άλλη έκφραση του πνεύματος της Franklin & Marshall έγκειται στο στρατιωτικό χακί. Πλυσίματα με vintage εφέ έχουν συνδυαστεί με χαρακτηριστικά prints εμπνευσμένα από το στρατό. Ο συνδυασμός αυτών των στοιχείων δημιουργεί διάθεση για περιπέτεια και την αίσθηση της ελευθερίας - χαρακτηριστικό των fans της Franklin and Marshall.

Back to the Walls: εδώ φαίνεται η πραγματική καινοτομία του brand. Με επιρροές από την κουλτούρα του δρόμου, μετατρέπει το graffiti της δεκαετίας του '80 σε εκτυπώσεις που απεικονίζουν την αποφασιστική, νεανική και γεμάτη αυτοπεποίθηση προσωπικότητα εκείνων που την φορούν. Αυτή η γραμμή έχει σχεδιαστεί για όσους δίνουν ιδιαίτερη προσοχή στις τελευταίες τάσεις του street wear.

ΓΥΝΑΙΚΕΙΕΣ ΣΕΙΡΕΣ

Varsity: αντιπροσωπεύει τον πυρήνα της ταυτότητας της Franklin & Marshall για τη γυναικεία συλλογή Α/Κ 2016, όπου πρωταγωνιστούν φωτεινά χρώματα, όπως το κίτρινο, κόκκινο, μπλε και πράσινο, εμπνευσμένα από τις ατελείωτες μέρες του καλοκαιριού.

Back to the Blue: κινείται γύρω από διάφορους τόνους και αποχρώσεις του μπλε. Προτείνονται νέα πατρόν και τα ρούχα έχουν νέες διακοσμητικές λεπτομέρειες, όπως τυπωμένες ρίγες στα φούτερ και φερμουάρ.Floral Print: γκρι μελανζέ και άσπρο εναλλάσσονται με floral prints για να τονίσουν τη χαρακτηριστική φρεσκάδα των ρούχων. Τα νέα υφάσματα και τα vintage πλυσίματα τονίζονται από διάφορες έντονες μονοχρωμίες και  δημιουργούν μια πραγματική δυναμική μέσα στα ίδια τα ρούχα. 

Vintage Surf: οι αναφορές στο αυθεντικό σερφ είναι εμφανείς εδώ, με εκτυπώσεις και γραφικά σε καλοκαιρινά χρώματα, ενώ συνδυασμοί υφασμάτων όπως το δίχτυ με  το ζέρσεϊ αποτελούν συνειδητές επιλογές στυλ.

Active: καινοτόμοι συνδυασμοί υλικών, πατρόν σχεδιασμένα για τη βελτίωση των αθλητικών επιδόσεων και ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια, είναι τα χαρακτηριστικά αυτής της σειράς. Αν και η έμπνευση από τα σπορ είναι εμφανής, τα ρούχα διαθέτουν στιλιστικές λεπτομέρειες που τονίζουν τη θηλυκότητά τους και την αντοχή τους στη καθημερινή χρήση.

INFO: Οι γυναικείες συλλογές Franklin and Marshall είναι διαθέσιμες στα attica City Link και Mediterranean Cosmos. Οι ανδρικές συλλογές Franklin and Marshall είναι διαθέσιμες στα attica City Link, Golden Hall, Mediterranean Cosmos και Τσιμισκή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

alist-sneakers-september22

19 Σεπτεμβρίου 2022

Fashion Approved: Τα επικρατέστερα trends στα sneakers της σεζόν

Περισσότερα

1 / 4
alist-fathersday-june22

09 Ιουνίου 2022

O απόλυτος οδηγός δώρων για τη γιορτή του Πατέρα!

Περισσότερα

2 / 4
article_image_344x466px_2

06 Ιουνίου 2022

Napapijri | Νέα συλλογή Hot Nature

Περισσότερα

3 / 4
article_image_344x466px_26

06 Ιουνίου 2022

Eastpak | Νέα Συλλογή Tranverz

Περισσότερα

4 / 4