Σας υπενθυμίζουμε! Το επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα των πολυκαταστημάτων attica είναι το atticadps.gr και ουδεμία σχέση έχουμε με οποιοδήποτε άλλο e-shop ή ιστοσελίδα χρησιμοποιεί τον όρο attica, μόνο του ή σε συνδυασμό με άλλες λέξεις.

01 Ιουλίου 2013

BROOKS BROTHERS: Η ALL TIME CLASSIC FASHION ΑΝΔΡΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ

Brooks Brothers: Η All Time Classic fashion ανδρική επιλογή

Λίγοι είναι οι οίκοι που μπορούν να μιλούν για επιτυχημένη και διαχρονική πορεία γενεών. Η BROOKS BROTHERS είναι αναμφισβήτητα ένας από αυτούς που έχουν αφήσει το brand name τους χαραγμένο με κεφαλαία γράμματα στο χρυσό βιβλίο της μόδας....

Λίγοι είναι οι οίκοι που μπορούν να μιλούν για επιτυχημένη και διαχρονική πορεία γενεών. Η BROOKS BROTHERS είναι αναμφισβήτητα ένας από αυτούς που έχουν αφήσει το brand name τους χαραγμένο με κεφαλαία γράμματα στο χρυσό βιβλίο της μόδας. Μεταξύ των πολλών αμερικανών δημιουργών, έχει αφήσει το πιο έντονο αποτύπωμα σε αυτό που αποκαλούμε fashion innovation του αντρικού ρούχου. Με έτος ίδρυσης το 1818, η BROOKS BROTHERS έχει καταστεί συνώνυμο της καινοτομίας, της πρωτοπορίας αλλά και της μοναδικής, ανυπέρβλητης ποιότητας στην αντρική κλασική ένδυση.

Έμπνευση για το θρυλικό πλέον πουκάμισο με τα κουμπιά στους γιακάδες, το γνωστό polo button down αποτέλεσαν τα πουκάμισα ενός ευγενούς αθλήματος. Οι αθλητές του πόλο συνήθιζαν να κόβουν τις κουμπότρυπες στις γωνίες του γιακά και να τις στερεώνουν πάνω στο πουκάμισο, ώστε να μην τους εμποδίζουν την ώρα που ίππευαν. Η τακτική αυτή έδωσε το σύνθημα στους πρωτοπόρους του οίκου να ράψουν πάνω στο λαιμό του πουκαμίσου ένα βαμβακερό, εύκαμπτο και άνετο γιακά και να δημιουργήσουν μια νέα τάση. Η αρχή είχε γίνει και έκτοτε η αντρική ένδυση απέκτησε έναν γνήσιο αντιπρόσωπο. Μία ακόμα καίριας σημασίας καινοτομία του οίκου ήταν η δημιουργία του ready-tο-wear κοστουμιού με το οποίο έγινε αρχικά ευρέως γνωστός στην Αμερική. Η BROOKS BROTHERS βρίσκει πάντα τρόπους να επηρεάζει την αντίληψη της αισθητικής στην ένδυση, με πιο πρόσφατα επιτεύγματα τα βαμβακερά non-iron πουκάμισα και τις stain-resistant γραβάτες από καθαρό μετάξι.

ΕΠΩΝΥΜΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ: Το lookbook της BROOKS BROTHERS περιλαμβάνει σπουδαία ονόματα και προσωπικότητες που αναζητούσαν το καλύτερο στις εμφανίσεις τους. Ρούχα της φορούσαν οι πιο διάσημοι και καλοντυμένοι άντρες όλων των εποχών. Αστέρες του κινηματογράφου, από τον Cary Grant, τον Clark Gamble και τον Fred Astaire, έως τον George Clooney, επιχειρηματίες, όπως ο Gianni Agnelli, αλλά και 38 από τους 44 προέδρους των ΗΠΑ, ανάμεσά τους και ο σημερινός πρόεδρος Barack Obama, προτιμούσαν και συνεχίζουν να δείχνουν την ίδια προτίμηση στα ρούχα της BROOKS BROTHERS για την απαράμιλλη ποιότητα των υλικών και την προσεγμένη λεπτομέρεια της ραφής τους. 


INFO: Τις ανδρικές συλλογές BROOKS BROTHERS μπορείτε να τις βρείτε στα attica στο City Link, στο Golden Hall και στο Mediterranean Cosmos.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

alist-sneakers-sep22

19 Σεπτεμβρίου 2022

Fashion Approved: Τα επικρατέστερα trends στα sneakers της σεζόν

Περισσότερα

1 / 4
alist-fathersday-june22

09 Ιουνίου 2022

O απόλυτος οδηγός δώρων για τη γιορτή του Πατέρα!

Περισσότερα

2 / 4
article_image_344x466px_2

06 Ιουνίου 2022

Napapijri | Νέα συλλογή Hot Nature

Περισσότερα

3 / 4
article_image_344x466px_26

06 Ιουνίου 2022

Eastpak | Νέα Συλλογή Tranverz

Περισσότερα

4 / 4