Χαρίστε στους αγαπημένους σας, ένα δώρο που προσφέρει αμέτρητες επιλογές. Επιλέξτε online την attica e-gift card!

Η Wella Professionals διαθέτει ολοκληρωμένες & εξειδικευμένες σειρές περιποίησης υψηλών επιδόσεων, που έχουν σχεδιαστεί για να ανταποκρίνονται στις εκάστοτε ανάγκες των γυναικών. Προσφέρεται μία collection πολύτιμων λύσεων περιποίησης κατάλληλες για κάθε ανάγκη των μαλλιών!

brand
COLOR MOTION

H νέα σειρά ColorMotion είναι σχεδιασμένη να ενδυναμώνει & να προστατεύει τα βαμμένα μαλλιά! Πλέον δεν χρειάζεται να επιλέξετε!

brand
OIL REFLECTIONS

Oil Reflections, η σειρά της Wella Professionals με πολύτιμα έλαια, που προσφέρει έως και 3 φορές απαλότερα μαλλιά και άμεση φωτεινότητα.

brand
NUTRICURLS

Η καλύτερη σειρά μας για μπούκλες με διαμόρφωση μεγάλης διάρκειας!

brand
FUSION

Fusion by Wella Professionals, το 1ο στοχευμένο σύστημα εντατικής αναδόμησης για απόλυτη περιποίηση των μαλλιών με μεταξένια κίνηση!

brand
INVIGO

INVIGO, ένα brand και ταυτόχρονα μία ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης που επαναφορτίζει τα μαλλιά σας γρήγορα και αποτελεσματικά!

brand
INSTA RECHARGE

Η Insta Recharge Πούδρα με χρώμα προσφέρει επαγγελματικές προσωρινές λύσεις κάλυψης. Δερματολογικά ελεγμένη σύνθεση, που δημιουργήθηκε συνδυάζοντας μέταλλα και χρωστικές ουσίες που προσκολλώνται αμέσως στα μαλλιά. Για εύκολη κάλυψη και ορατό γέμισμα της ρίζας που φεύγει με το πρώτο λούσιμο.

brand
ELEMENTS

Elements, η σειρά προϊόντων περιποίησης μαλλιών με έμπνευση από τη δύναμη της φύσης. Το πιο «φυσικό» σύστημα περιποίησης

BEST SELLERS

WHAT'S NEW