Λόγω ετήσιας απογραφής, ενδέχεται να υπάρξει μικρή καθυστέρηση στην αποστολή των παραγγελιών. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Σας υπενθυμίζουμε! Το επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα των πολυκαταστημάτων attica είναι το atticadps.gr και ουδεμία σχέση έχουμε με οποιοδήποτε άλλο e-shop ή ιστοσελίδα χρησιμοποιεί τον όρο attica, μόνο του ή σε συνδυασμό με άλλες λέξεις.

Τα προϊόντα Noxzema, δερματολογικά ελεγμένα, σέβονται, προστατεύουν και φροντίζουν την επιδερμίδα σας δίνοντάς σας την αυτοπεποίθηση που χρειάζεστε για να έρθετε κοντά στους ανθρώπους που αγαπάτε!
Το Noxzema, προσφέρει φροντίδα και αξιόπιστη αποτελεσματικότητα διατηρώντας την επιδερμίδα προστατευμένη και υγιή.
Η σειρά Noxzema περιλαμβάνει αποσμητικά, αφρόλουτρα, σαπούνια, είδη ξυρίσματος και προϊόντα προσωπικής υγιεινής. Ανακαλύψτε προϊόντα ομορφιάς και ανδρικής περιποίησης από την Noxzema και πραγματοποιήστε τις αγορές σας!

brand
ΑΠΟΣΜΗΤΙΚΑ

Η σειρά αποσμητικών Noxzema προσφέρει φρεσκάδα και αποτελεσματική προστασία όλη μέρα, με ειδική σύνθεση ενάντιά στα λευκά σημάδια στα ρούχα και μοναδικά αρώματα, δίνοντάς σας αυτοπεποίθηση όταν την χρειάζεστε!

brand
ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΑ

Τα αφρόλουτρα Noxzema είναι ειδικά σχεδιασμένα για να προσφέρουν αποτελεσματικό καθαρισμό και προστασία της επιδερμίδας, ενώ παράλληλα τα μοναδικά αρώματά τους προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία περιποίησης στο μπάνιο.

brand
ΑΝΔΡΙΚΗ ΣΕΙΡΑ

Ανακάλυψε τη νέα ανδρική σειρά Noxzema Men. Η καθημερινή προστασία και περιποίηση που αξίζει στην επιδερμίδα σου!

BEST SELLERS

Προστέθηκε στα αγαπημένα
Αφαιρέθηκε από τα αγαπημένα

web exclusive

ROLL ON SENSIPURE 0% | 50ml
2000000663791 20
Προστέθηκε στα αγαπημένα
Αφαιρέθηκε από τα αγαπημένα

web exclusive

SPRAY DRY CARE CLEAN FEEL 1+1
Προστέθηκε στα αγαπημένα
Αφαιρέθηκε από τα αγαπημένα