Χαρίστε στους αγαπημένους σας, ένα δώρο που προσφέρει αμέτρητες επιλογές. Επιλέξτε online την attica e-gift card!

Η L’Oréal Professionnel Paris γεννήθηκε στο Παρίσι, από το όραμα του πρωτοπόρου ιδρυτή της που δημιούργησε μια μάρκα στην υπηρεσία των κομμωτών. Η αποστολή της είναι η φυσική και συναισθηματική μεταμόρφωση κάθε γυναίκας, ενισχύοντας την αυτοπεποίθηση και την αυτοεκτίμηση της. Εμπιστευτείτε την ομορφιά σας στους επαγγελματίες.

brand
ABSOLUT REPAIR

Η σειρά Absolut Repair είναι σχεδιασμένη για να στοχεύει σε κάθε σημείο των μαλλιών, ανάλογα με το επίπεδο ευαισθητοποίησής τους. Προσφέρει εντατική αναδόμηση στα μαλλιά και παράλληλα περιποιείται την τρίχα.

brand
VITAMINO COLOR

Η σειρά Vitamino Collor προσφέρει προστασία χρώματος και αντιοξειδωτική δράση στα βαμμένα μαλλιά.

brand
METAL DETOX

Η σειρά Metal Detox είναι εμπλουτισμένη με την πατενταρισμένη τεχνολογία του μορίου Γλυκοαμίνης για την αποδυνάμωση των μεταλλικών στοιχείων από τα μαλλιά.

brand
BLONDIFIER

Η σειρά Blondifier είναι εμπλουτισμένη με μωβ χρωστικές και προσφέρει διατήρηση του χρώματος και της λάμψης στα ξανθά μαλλιά.

brand
SILVER

Η σειρά Silver αποδυναμώνει άμεσα τους ανεπιθύμητους κίτρινους τόνους από τα γκρι και ασημί μαλλιά.

brand
INFORCER

Η σειρά Inforcer προσφέρει εντατική ενδυνάμωση και σώμα στα μαλλιά που έχουν την τάση να σπάνε.

brand
MYTHIC OIL

Η σειρά Mythic Oil περιποιείται, φροντίζει και μεταμορφώνει τα μαλλιά, χαρίζοντας τους λάμψη, απαλότητα και θρέψη. Επιλέξτε τα ιδανικά προϊόντα με βάση τον τύπο των μαλλιών σας.

brand
VOLUMETRY

Η σειρά Volumentry προσφέρει όγκο και αναζωογονεί τα λεπτά μαλλιά από την πρώτη εφαρμογή.

brand
HYDRA SCALP

H σειρά Scalp δημιουργήθηκε για τις ανάγκες του τριχωτού, όπως είναι η πιτυρίδα, η τριχόπτωση και η ευαισθησία στο τριχωτό.

brand
SERIOXYL

Η σειρά Serioxyl επαναφέρει τον όγκο και την πυκνότητα των μαλλιών. Τα μαλλιά αναζωογονούνται από τη ρίζα έως τις άκρες και γίνονται ορατά πιο πυκνά και πιο πλούσια.