Ενημερώνουμε οτι ενδέχεται να υπάρξει μικρή καθυστέρηση στην αποστολή των παραγγελιών. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

CAROLINA HERRERA MAKEUP & CONFIDENTIALS -20% | DR.VRANJES -10% | XERJOFF -10% | AMOUAGE -10% | GUCCI THE ALCHEMIST'S GARDEN - 10% | Εφαρμόστε το εκπτωτικό κουπόνι BEAUTYOFFERS στο checkout.
Χαρίστε στους αγαπημένους σας, ένα δώρο που προσφέρει αμέτρητες επιλογές. Επιλέξτε online την attica e-gift card!

Ο Dr. Paolo Vranjes γοητεύεται από τη δύναμη της μυρωδιάς από τότε που ήταν αγόρι: συναρπαστικά αρώματα, πολύτιμα γυάλινα μπουκάλια, αλλά κυρίως, η συναισθηματική σύνδεσή του με τη μνήμη και τις εμπειρίες. Αυτή η δύναμη βρίσκεται στη ρίζα του Dr. Vranjes Firenze και των καθηλωτικών του αρωμάτων που δημιουργούν οσφρητικές στιγμές και σας κάνουν να νιώθετε σαν στο σπίτι σας, όπου κι αν βρίσκεστε. Ανακαλύψτε τη φλωρεντινή δεξιοτεχνία των diffuser και των αρωματικών κεριών του Dr. Vranjes Firenze. H εμβληματική συσκευασία είναι εμπνευσμένη από το Brunelleschi’s Dome στην καρδιά της πόλης, άλλωστε, καθιστώντας τα εξαιρετικά διακοσμητικά κομμάτια και δώρα. Είτε προσθέτετε στη συλλογή σας είτε ψάχνετε για ένα δώρο κεριών, τα εξαιρετικά οικιακά αρώματα της μάρκας από τη Φλωρεντία κάνουν κάθε μέρα την πιο ξεχωριστή περίσταση και σας προσκαλούν να μείνετε λίγο περισσότερο.