Λόγω ετήσιας απογραφής, ενδέχεται να υπάρξει μικρή καθυστέρηση στην αποστολή των παραγγελιών. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Σας υπενθυμίζουμε! Το επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα των πολυκαταστημάτων attica είναι το atticadps.gr και ουδεμία σχέση έχουμε με οποιοδήποτε άλλο e-shop ή ιστοσελίδα χρησιμοποιεί τον όρο attica, μόνο του ή σε συνδυασμό με άλλες λέξεις.

brand
GOLD LINE COLLECTION

Η καθημερινή δύναμη μεταμόρφωσης της επιδερμίδα σας μέσα από μια πολυτελή σειρά που «ξυπνά» τις φυσικές διαδικασίες αναγέννησης και ενυδάτωσης του δέρματος.

brand
LUXURY CANNABIS COLLECTION

Μια πολυτελής σειρά περιποίησης, με προηγμένη σύνθεση, που προσφέρει εντυπωσιακά αποτελέσματα σε συνδυασμό με την απόλυτη εμπειρία αναζωογόνησης.

brand
DIABETIC & SENSITIVE SKIN COLLECTION

Μια εξειδικευμένη σειρά, δυναμική ενάντια στη γήρανση και στα σημάδια του χρόνου, ενώ παράλληλα εξαιρετικά ελαφριά και απαλή για το ευαίσθητο και διαβητικό δέρμα.

brand
TOTAL SKIN CARE COLLECTION

Η «έξυπνη» σειρά με εξειδικευμένα προϊόντα και ισχυρές θεραπείες, που αποτελεί σύμμαχός σας στη φροντίδα και προστασία του δέρματος και των μαλλιών σας.

brand
BLACK PEARL COLLECTION

Με μαύρες και λευκές τρούφες, μια πολυτελής σειρά που ενισχύει δραματικά την αναγέννηση του δέρματος με άμεσα ορατά αποτελέσματα ανόρθωσης και σύσφιξης.