Χαρίστε στους αγαπημένους σας, ένα δώρο που προσφέρει αμέτρητες επιλογές. Επιλέξτε online την attica e-gift card!

Σας υπενθυμίζουμε! Το επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα των πολυκαταστημάτων attica είναι το atticadps.gr και ουδεμία σχέση έχουμε με οποιοδήποτε άλλο e-shop ή ιστοσελίδα χρησιμοποιεί τον όρο attica, μόνο του ή σε συνδυασμό με άλλες λέξεις.

PENHALIGON'S

TERRIBLE TEDDY EAU DE PARFUM

Κωδικός προϊόντος: 00002508654
270,50
Μέγεθος 75ml
1
Δεν μπορείτε να προσθέσετε άλλο προϊόν
Προστέθηκε στα αγαπημένα
Αφαιρέθηκε από τα αγαπημένα
Oσφρητικές νότες
 • Κορυφής

  Θυμίαμα
 • Καρδιάς

  Δέρμα
 • Βάσης

  Άμπαρο
Περιγραφή
Ένα άρωμα ιδανικό για κάποιον που είναι ταυτόχρονα εσωστρεφής και εξωστρεφής, ένας ενδιαφέρον χαρακτήρας που δελεάζει τους γύρω του και δημιουργεί ένα κλίμα οικειότητας-απλά μαγευτικό. Αλλά ποτέ δεν είναι αυτό που φαίνεται.

Ένα άρωμα ζεστό και απαλό που αγκαλιάζει όποιον το φορά αλλά τη ίδια στιγμή έντονο σαν ένα ξαφνικό δάγκωμα. Αντιθέσεις που ενισχύουν τον εθισμό.
Το σκοτεινό μυστήριο του θυμιάματος φωτίζεται με μια έκρηξη από ροζ πιπέρι. Το βαθύ αισθησιακό δέρμα και ο σπάνιος κέδρος αναζωογονούνται με το ζωηρό βετιβέρ και το πατσουλί. Μία ανησυχητική ισορροπία του «μείνε» και του «φύγε», ένα ασυνήθιστο ταίριασμα που ζεστού και του κρύου, περιτυλίγεται από ένα πέπλο musk.

Terrible Teddy "ο κυνηγημένος κυνηγός". Μόνο ένας κυνηγός μπορεί να αντιληφθεί απόλυτα τον ενθουσιασμό που του προκαλεί το κυνήγι. Και η αγάπη είναι ένα βραβείο που κερδίζεται κυνηγώντας, με όπλο την αυτοπεποίθηση. Όπως όλοι οι αληθινοί επαγγελματίες, ο Teddy έχει αιχμηρό βλέμμα, ένα έντονο πνεύμα και μια αμερόληπτη στάση. Αλλά η Helen... Φαίνεται πως το αντιλαμβάνεται αυτό τόσο καλά… Μήπως ο Teddy γνώρισε το άλλο του μισό;
Χρήση
Αρωματίστε με το Terrible Teddy Eau De Parfum στους καρπούς, πίσω από τα αυτιά, το λαιμό και στο εσωτερικό του αγκώνα, για μεγαλύτερη διάρκεια.

Διαβάστε περισσότερα για τους Tρόπους Παράδοσης & τις Επιστροφές

 • ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΑΚΟΜΗ
 • ΕΙΔΑΤΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
Προστέθηκε στα αγαπημένα
Αφαιρέθηκε από τα αγαπημένα
Προστέθηκε στα αγαπημένα
Αφαιρέθηκε από τα αγαπημένα
Προστέθηκε στα αγαπημένα
Αφαιρέθηκε από τα αγαπημένα
Προστέθηκε στα αγαπημένα
Αφαιρέθηκε από τα αγαπημένα