Λόγω ετήσιας απογραφής, ενδέχεται να υπάρξει μικρή καθυστέρηση στην αποστολή των παραγγελιών. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Σας υπενθυμίζουμε! Το επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα των πολυκαταστημάτων attica είναι το atticadps.gr και ουδεμία σχέση έχουμε με οποιοδήποτε άλλο e-shop ή ιστοσελίδα χρησιμοποιεί τον όρο attica, μόνο του ή σε συνδυασμό με άλλες λέξεις.

ΠΑΙΔΙ

Alt text
Alt text

Stella McCartney

Colour Pop

Alt text

Molo

Soft & elegant silhouettes

Back to school for our little fashion icons!

RETURN TO THE CLASSROOM IN STYLE
Η νέα σχολική χρονιά καταφθάνει! Ανακαλύψτε τα απαραίτητα για την επιστροφή στα θρανία με στιλ. Επιλέξτε για τα μικρά σας ρούχα, παπούτσια και σχολικές τσάντες με ένα fashionable twist που θα τους συνοδεύσουν σε όλες τις δραστηριότητες τους.

BACK TO STYLE

article

TWO IN A CASTLE

Style is back για την Two in a castle. Βελουτέ matching sets, κολάν με rainbow prints για τα κορίτσια και για τα αγόρια φούτερ με logos και puffer jackets είναι μερικές από τις επιλογές που θα φορούν οι μικροί fashionistas όλη μέρα.

article

MOLO

Η νέα συλλογή από Molo περιλαμβάνει hiking-inspired ρούχα, υφάσματα όπως το κοτλέ, puffer jackets για τα αγόρια και printed ρούχα για τα κορίτσια. Τα ρούχα παρέχουν τις απαραίτητες λειτουργικές λεπτομέρειες που χρειάζεται κάθε παιδί για να τα συνοδεύσουν σε κάθε δραστηριότητά του.

article

STELLA McCARTNEY

Μοντέρνα, παιχνιδιάρικη και δημιουργική, η Stella McCartney πειραματίζεται με τα χρώματα και τα μοτίβα στα παιδικά ρούχα της νέα συλλογής FW22-23 για τα μικρά fashion icons που χαρακτηρίζεται από tye-dye μοτίβα και funky σχέδια πάντα φτιαγμένα από οργανικό βαμβάκι με σεβασμό στο περιβάλλον.