Δε βρήκατε το προϊόν που επιθυμείτε; Καλέστε στο 211 99 00000 ή στείλτε μας email στο eshop@atticadps.gr.

20/06 - 09/07 2022

ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΤΟ ATTICA CITY LINK

Το Εθνικό Θέατρο, η πρώτη θεατρική σκηνή της χώρας, επιλέγει για άλλη μία φορά έναν εναλλακτικό τρόπο προβολής του έργου της.

Από τις 20 Ιουνίου έως και τις 2 Ιουλίου, το πολυκατάστημα attica City Link φιλοξενεί στη βιτρίνα του επί της οδού Πανεπιστημίου, ματιές από τις φετινές καλοκαιρινές παραγωγές του Εθνικού Θεάτρου, τη Μήδεια του Μποστ και τον Αίαντα του Σοφοκλή, επιμελημένες από τους ίδιους τους σκηνοθέτες των παραστάσεων, τον Γιάννη Καλαβριανό και τον Αργύρη Ξάφη.

Παράλληλα, για πρώτη φορά το attica φιλοξενεί στο ισόγειο του flagship πολυκαταστήματός του έως και τις 9 Ιουλίου το Πωλητήριο του Εθνικού Θεάτρου, με ξεχωριστά αντικείμενα, εμπνευσμένα από τη μαγεία του θεάτρου και ένα αντικείμενο έκπληξη, ειδικά σχεδιασμένο για το attica.

Ανακαλύψτε στο pop up κατ'αποκλειστικότητα 12 συλλεκτικές χειροποίητες κούκλες που κατασκευάζονται με τα υπόλοιπα των υφασμάτων και των υλικών που χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία των κοστουμιών θεατρικών παραστάσεων.


Στο pop up θα βρείτε ιδιαίτερα αρωματικά κεριά με quotes όπως του Ευριπίδη από τις Βάκχες.Τέλος, φιλοξενούνται κοσμήματα όπως βραχιόλια και κολιέ αλλά και πορσελάνες, βεντάλιες και καθρεφτάκια τα οποία είναι εμπνευσμένα από μοτίβα κοστουμιών.

                                                                                                     ΠΑΡΟΜΟΙΑ EVENTS

Personalized boxes by Jo Malone London

Personalized boxes by Jo Malone London

Personalization event for kids only
Maison Francis Kurkdjian | The scents of love

Maison Francis Kurkdjian | The scents of love

Secret Garden loves attica
Γνωρίστε το νέο μεγαλύτερο χώρο αθλητικών στο κέντρο της Αθήνας

Γνωρίστε το νέο μεγαλύτερο χώρο αθλητικών στο κέντρο της Αθήνας