Χαρίστε στους αγαπημένους σας, ένα δώρο που προσφέρει αμέτρητες επιλογές. Επιλέξτε online την attica e-gift card!

Έως 02/04 2022

Pre-Easter charity pop up store

Με ανοιξιάτικη διάθεση και απεριόριστη αγάπη για τα παιδιά της «ΕΛΠΙΔΑΣ», ενώνουμε τις δυνάμεις μας με  την Επιτροπή Elpida Youth και τα brands MARIANNA LEMOS, EMILY VAFIAS, KOKU CONCEPT και VST SA και παρουσιάζουμε ένα Pre-Easter Charity Pop Up Store, στο ισόγειο του attica Golden Hall από την Τετάρτη 30 Μαρτίου έως το Σάββατο 2 Απριλίου 2022.

Τα μοντέρνα κοσμήματα της MARIANNA LEMOS, οι πρωτότυπες δημιουργίες της EMILY VAFIAS, τα καλαίσθητα προϊόντα των KOKU CONCEPT και οι διαχρονικές προτάσεις της VST SA μπορούν να αποτελέσουν ιδανικές επιλογές για τα πασχαλινά σας δώρα! Παράλληλα, στο Pre-Easter Charity Pop Up Store συμμετέχει και το eshop του Σωματείου ΕΛΠΙΔΑ και θα μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων, όπως : πασχαλινές λαμπάδες, αρωματικά κεριά, πολύχρωμα σημειωματάρια, gadgets, παιδικά, είδη δώρων κ.ά.

Είναι η πρώτη φορά που οι κορυφαίες νέες Ελληνίδες δημιουργοί ενώνουν τις δυνάμεις τους με την «ΕΛΠΙΔΑ» δημιουργώντας ένα πολύχρωμο και μαγευτικό Pop Up Store μέσα στον φιλόξενο χώρο του attica Golden Hall.

Κάνοντας τις πασχαλινές σας αγορές από το Pre-Εaster Charity Pop Up Store ενισχύετε συγχρόνως και τους σκοπούς του Συλλόγου, αφού μέρος των εσόδων θα διατεθούν στο Σωματείο «ΕΛΠΙΔΑ-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο».


Το Pre-Easter Charity Pop Up Store θα παραμείνει στο attica Golden Hall Λ.Κηφισίας 37Α, Μαρούσι, Αθήνα από τις 30 Μαρτίου έως και τις 2 Απριλίου 2022 και θα λειτουργεί ώρες πολυκαταστήματος Golden Hall.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ EVENTS

LANCÔME ATELIER MACQUILLAGE
ARMANI PRIVE | HAUTE COUTURE FRAGRANCES

ARMANI PRIVE | HAUTE COUTURE FRAGRANCES

LANCÔME POP-UP MAKE UP STATION
YVES SAINT LAURENT BEAUTY LIGHT CLUB
CAROLINA HERRERA | OLIVIA SACHINIDOU AND ENGRAVING

CAROLINA HERRERA | OLIVIA SACHINIDOU AND ENGRAVING