Σας υπενθυμίζουμε! Το επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα των πολυκαταστημάτων attica είναι το atticadps.gr και ουδεμία σχέση έχουμε με οποιοδήποτε άλλο e-shop ή ιστοσελίδα χρησιμοποιεί τον όρο attica, μόνο του ή σε συνδυασμό με άλλες λέξεις.

11 Δεκεμβρίου 2014

Η CHIARA FERRAGNI ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΤΑΙ ΤΟ ATTICA CITY LINK!

Η Chiara Ferragni επισκέπτεται το attica City Link!

Η επιτυχημένη παγκοσμίως fashion blogger Chiara Ferragni βρέθηκε στην Αθήνα, επίτιμη προσκεκλημένη του περιοδικού Madame Figaro για να γιορτάζει μαζί του την επέτειο των 20 χρόνων στην Ελλάδα...

Η επιτυχημένη παγκοσμίως fashion blogger Chiara Ferragni βρέθηκε στην Αθήνα το 2014, επίτιμη προσκεκλημένη του περιοδικού Madame Figaro, για να γιορτάζει μαζί του την επέτειο των 20 χρόνων στην Ελλάδα, #madamefigaro20. Μετά την επιτυχημένη βραδιά του πάρτι του Madame Figaro #glittereverywhere στο City Link, η Chiara Ferragni επισκέφθηκε το επόμενο πρωί το attica στην Πανεπιστημίου, για να αποκαλύψει τις εορταστικές βιτρίνες που ήταν εμπνευσμένες από τα έντονα και festive χρώματα της Ανατολής. Η Blonde Salad ήρθε με πρωινό casual look, το οποίο αποτελούνταν από τζιν J Brand, t-shirt T by Alexander Wang και παλτό Christina Economou.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

alist-marcopolo-oct22

30 Σεπτεμβρίου 2022

Το κορυφαίο international σκανδιναβικό brand έρχεται στα attica

Περισσότερα

1 / 4
alist-sneakers-sep22

19 Σεπτεμβρίου 2022

Fashion Approved: Τα επικρατέστερα trends στα sneakers της σεζόν

Περισσότερα

2 / 4
344x466_levis

12 Σεπτεμβρίου 2022

Levi’s: Νέα Συλλογή Fall/Winter 2022 με Έμπνευση το Παρελθόν

Περισσότερα

3 / 4
alist-karlcara-september22

12 Σεπτεμβρίου 2022

Karl Lagerfeld: Κυκλοφόρησε η Νέα Συλλογή “Cara Loves Karl”

Περισσότερα

4 / 4