Σας υπενθυμίζουμε! Το επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα των πολυκαταστημάτων attica είναι το atticadps.gr και ουδεμία σχέση έχουμε με οποιοδήποτε άλλο e-shop ή ιστοσελίδα χρησιμοποιεί τον όρο attica, μόνο του ή σε συνδυασμό με άλλες λέξεις.

15 Ιουλίου 2014

ΠΡΟΗΓΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΠΟΛΛΑΠΛΗΣ ΔΙΟΡΘΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ LANCOME

Προηγμένη περιποίηση πολλαπλής διόρθωσης από την Lancôme

Το 2011, η Lancôme παρουσίασε ένα νέο όραμα για την τελειότητα της επιδερμίδας και προκάλεσε πραγματική επανάσταση με την παρουσίαση του Visionnaire, του πρώτου ορού της Lancôme που ενσωματώνει το μόριο LR2412....

Το 2011, η Lancôme παρουσίασε ένα νέο όραμα για την τελειότητα της επιδερμίδας και προκάλεσε πραγματική επανάσταση με την παρουσίαση του Visionnaire, του πρώτου ορού της Lancôme που ενσωματώνει το μόριο LR2412. Μια επαναστατική ανακάλυψη των Ερευνητικών μας Εργαστηρίων, μετά από μελέτες 12 ετών εμπνευσμένες από τη διαδικασία επούλωσης των φυτών, το μόριο LR2412 σχεδιάστηκε για να αναδημιουργεί μια πανέμορφη επιδερμίδα. Βραβευμένο με σχεδόν 100 διεθνή βραβεία, ο ορός Visionnaire επιδεικνύει αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα στις ρυτίδες, στους πόρους και την ομοιογένεια. Ένας εξειδικευμένος διορθωτής στα πρότυπα των σπουδαίων καινοτομιών της Lancôme.
 
Σήμερα, η Lancôme ενσωματώνει την εκπληκτική δύναμη του Visionnaire στην καρδιά μιας κρέμας για να ικανοποιήσει τις γυναίκες που επιζητούν ταυτόχρονα άνεση και τελειοποίηση της επιδερμίδας. Δεδομένου ότι πολλές γυναίκες αναζητούν πιο πλούσιες υφές για να συμπληρώσουν ή να αντικαταστήσουν έναν ορό, χωρίς συμβιβασμούς στην αντιγηραντική δράση, τα Εργαστήρια της Lancôme επιστρατεύουν όλη τους την τεχνογνωσία για να δημιουργήσουν μια εκπληκτική σύνθεση: Χάρη σε ένα σύμπλεγμα ενεργών συστατικών προσφέρει ολοκληρωμένη δράση για επιδερμίδα πιο λεία, φωτεινή και σφριγηλή, ένα νέο όραμα για την τέλεια επιδερμίδα.
 
Η δύναμη του Visionnaire ενσωματώνεται σήμερα σε μια κρέμα: Προηγμένη Περιποίηση Πολλαπλής Διόρθωσης Visionnaire.

INFO: Ανακαλύψτε τα προϊόντα της LANCOME στα attica City Link, Golden Hall & Mediterranean Cosmos.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

alist-beautytalk-beauty_friday___nov22

23 Νοεμβρίου 2022

Black Friday: Top Προϊόντα Ομορφιάς & Μακιγιάζ

Περισσότερα

1 / 4
alist-beautytalk-beauty-friday-nov22

22 Νοεμβρίου 2022

Black Friday: Κρέμες Προσώπου που Αξίζει να Αποκτήσετε

Περισσότερα

2 / 4
20221019-atticabeauty-beautytalk-kilides_sta_xeria___1

21 Οκτωβρίου 2022

Κηλίδες στα χέρια: πώς θα απαλλαγείτε;

Περισσότερα

3 / 4
20221019-atticabeauty-beautytalk-hyaluronic_face_cream

21 Οκτωβρίου 2022

Κρέμες προσώπου με υαλουρονικό: Τα οφέλη που προσφέρουν

Περισσότερα

4 / 4