Χαρίστε στους αγαπημένους σας, ένα δώρο που προσφέρει αμέτρητες επιλογές. Επιλέξτε online την attica e-gift card!

15 Ιουλίου 2014

ΠΡΟΗΓΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΠΟΛΛΑΠΛΗΣ ΔΙΟΡΘΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ LANCOME

Το 2011, η Lancôme παρουσίασε ένα νέο όραμα για την τελειότητα της επιδερμίδας και προκάλεσε πραγματική επανάσταση με την παρουσίαση του Visionnaire, του πρώτου ορού της Lancôme που ενσωματώνει το μόριο LR2412....

Το 2011, η Lancôme παρουσίασε ένα νέο όραμα για την τελειότητα της επιδερμίδας και προκάλεσε πραγματική επανάσταση με την παρουσίαση του Visionnaire, του πρώτου ορού της Lancôme που ενσωματώνει το μόριο LR2412. Μια επαναστατική ανακάλυψη των Ερευνητικών μας Εργαστηρίων, μετά από μελέτες 12 ετών εμπνευσμένες από τη διαδικασία επούλωσης των φυτών, το μόριο LR2412 σχεδιάστηκε για να αναδημιουργεί μια πανέμορφη επιδερμίδα. Βραβευμένο με σχεδόν 100 διεθνή βραβεία, ο ορός Visionnaire επιδεικνύει αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα στις ρυτίδες, στους πόρους και την ομοιογένεια. Ένας εξειδικευμένος διορθωτής στα πρότυπα των σπουδαίων καινοτομιών της Lancôme.
 
Σήμερα, η Lancôme ενσωματώνει την εκπληκτική δύναμη του Visionnaire στην καρδιά μιας κρέμας για να ικανοποιήσει τις γυναίκες που επιζητούν ταυτόχρονα άνεση και τελειοποίηση της επιδερμίδας. Δεδομένου ότι πολλές γυναίκες αναζητούν πιο πλούσιες υφές για να συμπληρώσουν ή να αντικαταστήσουν έναν ορό, χωρίς συμβιβασμούς στην αντιγηραντική δράση, τα Εργαστήρια της Lancôme επιστρατεύουν όλη τους την τεχνογνωσία για να δημιουργήσουν μια εκπληκτική σύνθεση: Χάρη σε ένα σύμπλεγμα ενεργών συστατικών προσφέρει ολοκληρωμένη δράση για επιδερμίδα πιο λεία, φωτεινή και σφριγηλή, ένα νέο όραμα για την τέλεια επιδερμίδα.
 
Η δύναμη του Visionnaire ενσωματώνεται σήμερα σε μια κρέμα: Προηγμένη Περιποίηση Πολλαπλής Διόρθωσης Visionnaire.

INFO: Ανακαλύψτε τα προϊόντα της LANCOME στα attica City Link, Golden Hall & Mediterranean Cosmos.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

alist-suncare-beauty-july23

13 Ιουλίου 2023

Κεφάλαιο «Αντηλιακά»: Όσα πρέπει να γνωρίζετε

Περισσότερα

1 / 4
alist-enudatikesmexrwma-beauty-july23

13 Ιουλίου 2023

Ενυδατικές κρέμες με χρώμα: Ανάλαφρη κάλυψη για το καλοκαίρι

Περισσότερα

2 / 4
alist-summerbeautyproducts-july23

13 Ιουλίου 2023

Τα απαραίτητα προϊόντα μακιγιάζ του καλοκαιρινού σας νεσεσέρ

Περισσότερα

3 / 4
alist-selftan-beauty-june23

20 Ιουνίου 2023

Μαύρισμα χωρίς ήλιο: 5 top προϊόντα self tan

Περισσότερα

4 / 4