Σας υπενθυμίζουμε! Το επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα των πολυκαταστημάτων attica είναι το atticadps.gr και ουδεμία σχέση έχουμε με οποιοδήποτε άλλο e-shop ή ιστοσελίδα χρησιμοποιεί τον όρο attica, μόνο του ή σε συνδυασμό με άλλες λέξεις.

03 Φεβρουαρίου 2014

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟ POWERFUL WRINKLE REDUCING CREAM ΓΙΑ ΤΙΣ ΡΥΤΙΔΕΣ

Γνωρίστε το Powerful Wrinkle Reducing Cream για τις ρυτίδες

Δεδομένου ότι μία από τις μεγαλύτερες ανησυχίες των γυναικών καθώς μεγαλώνουν είναι οι λεπτές γραμμές και οι ρυτίδες, οι χημικοί της Kiehl’s προτείνουν μια νέα προσέγγιση για την καταπολέμηση των ρυτίδων και τη βελτίωση της υφής με την Powerful...

Δεδομένου ότι μία από τις μεγαλύτερες ανησυχίες των γυναικών καθώς μεγαλώνουν είναι οι λεπτές γραμμές και οι ρυτίδες, οι χημικοί της Kiehl’s προτείνουν μια νέα προσέγγιση για την καταπολέμηση των ρυτίδων και τη βελτίωση της υφής με την Powerful Wrinkle Reducing Cream. Έχει αποδειχτεί κλινικά ότι αυτή η αποτελεσματική αντιρυτιδική σύνθεση για όλες τις ηλικίες βελτιώνει σημαντικά την ελαστικότητα κατά 32% μέσα σε 4 εβδομάδες. Η ενίσχυση της ελαστικότητας αποτελεί καθοριστικό παράγοντα για την εξασθένιση των λεπτών γραμμών, των ρυτίδων και των πόρων.

Οι χημικοί της Kiehl’s συνειδητοποίησαν ότι, για να μειώσουν τις ρυτίδες και να δράσουν στην ελαστικότητα, έπρεπε να εστιάσουν στο δίκτυο των ινών του δέρματος, νηματίων που διασταυρώνονται κάτω από την επιφάνεια της επιδερμίδας. Η Powerful Wrinkle Reducing Cream αναπτύχθηκε με βάση αυτές τις γνώσεις, για να ενισχύει αποτελεσματικά και σημαντικά την ελαστικότητα της επιδερμίδας, ώστε να προσφέρει πιο υγιή και πιο νεανική όψη. Η σύνθεση, που ενσωματώνει το εδώ και χρόνια δοκιμασμένο συστατικό Abyssine, καθώς και Χαλκό PCA, Ασβέστιο PCA και έλαιο κουκουτσιών βερίκοκου, δρα για να εξασθενεί τις ρυτίδες, να βελτιώνει την ελαστικότητα, να προστατεύει το φραγμό υγρασίας της επιδερμίδας, και να εμποτίζει την επιδερμίδα με την υγρασία που χρειάζεται, για να βελτιώνει την όψη της.  

Έχει αποδειχτεί κλινικά ότι η πολυαναμενόμενη Powerful Wrinkle Reducing Cream της Kiehl’s βελτιώνει την όψη των ρυτίδων και της υφής της επιδερμίδας μέσα σε 1 εβδομάδα. Σε μόλις 4 εβδομάδες, η σύνθεση αρχίζει να εξασθενεί τις λεπτές γραμμές, ενώ βελτιώνει σημαντικά την ελαστικότητα της επιδερμίδας κατά 32% και την υφή της κατά 26%.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

20220905-atticabeauty-beautytalk-enidatwwsi_swmatos_d1

09 Σεπτεμβρίου 2022

Ενυδάτωση σώματος: Πολύτιμα tips για τις διακοπές

Περισσότερα

1 / 4
20220906-atticabeauty-beautytalk-andrika_anti_d1

09 Σεπτεμβρίου 2022

Γιατί είναι απαραίτητη μια ανδρική αντιγηραντική κρέμα προσώπου;

Περισσότερα

2 / 4
20220809-atticabeautytalk-lip_balm

06 Σεπτεμβρίου 2022

Scrub χειλιών: Πόσο συχνά να το χρησιμοποιώ;

Περισσότερα

3 / 4
20220714-atticabeauty-beautytalk-antiliaki_prostasia_3

05 Σεπτεμβρίου 2022

Με σωστή αντηλιακή προστασία απολαμβάνουμε τον ήλιο περισσότερο

Περισσότερα

4 / 4