Σας υπενθυμίζουμε! Το επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα των πολυκαταστημάτων attica είναι το atticadps.gr και ουδεμία σχέση έχουμε με οποιοδήποτε άλλο e-shop ή ιστοσελίδα χρησιμοποιεί τον όρο attica, μόνο του ή σε συνδυασμό με άλλες λέξεις.

23 Οκτωβρίου 2013

FACIAL FUEL FOR MEN

FACIAL FUEL FOR MEN

Η ομάδα χημικών της KIEHL'S πραγματοποίησε εκτενείς έρευνες έτσι, ώστε να στρέψει τα εξειδικευμένα ανδρικά προϊόντα περιποίησης της μάρκας προς τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι άνδρες....

Η ομάδα χημικών της KIEHL'S πραγματοποίησε εκτενείς έρευνες έτσι, ώστε να στρέψει τα εξειδικευμένα ανδρικά προϊόντα περιποίησης της μάρκας προς τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι άνδρες. Βάσει των ερευνών, όταν ένας άνδρας κοιτάζεται στον καθρέφτη, εστιάζει συνήθως στο οίδημα και τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια, καθώς και στον έλεγχο της λιπαρότητας, στο μέγεθος των πόρων, στην ακμή, στην ερυθρότητα που προκαλείται από το ξύρισμα και τις βαθιές ρυτίδες.
Σύμφωνα με τον Εξειδικευμένο Σύμβουλο Δερματολόγο της Kiehl’s, Dr. Adam Geyer, οι κορυφαίοι λόγοι, για τους οποίους η ανδρική επιδερμίδα διαφέρει από τη γυναικεία, είναι οι εξής: Η ανδρική επιδερμίδα είναι πιο παχιά και λιπαρή, εμφανίζει πιο βαθιές ρυτίδες και πιο διεσταλμένους πόρους. Παρουσιάζει πιο έντονη εφίδρωση, είναι πιο αφυδατωμένη, έχει περισσότερες τρίχες και αγγεία και είναι γενικότερα πιο ευαίσθητη. 

Η σειρά προϊόντων περιποίησης Facial Fuel της Kiehl’s αποτελεί ένα εύχρηστο και, ταυτόχρονα, εξαιρετικά προηγμένο πρόγραμμα που διασφαλίζει τη διατήρηση ή την επαναφορά της επιδερμίδας σε μια υγιή, ισορροπημένη κατάσταση, ενώ παράλληλα προλαμβάνει τα μελλοντικά σημάδια πρόωρης γήρανσης που σχετίζονται με τους περιβαλλοντικούς παράγοντες. Βασικά προϊόντα που έχουν αναπτυχθεί με γνώμονα το ξύρισμα προσφέρουν παράλληλα στους άνδρες πλούσιες ενυδατικές επιλογές που ελαχιστοποιούν τους ερεθισμούς και δρουν συνδυαστικά με τα υπόλοιπα προϊόντα του προγράμματος περιποίησης της επιδερμίδας.


INFO: Την ανδρική σειρά περιποίησης της KIEHL'S μπορείτε να τη βρείτε στα attica στο City Link & στο Golden Hall.ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

20220905-atticabeauty-beautytalk-enidatwwsi_swmatos_d1

09 Σεπτεμβρίου 2022

Ενυδάτωση σώματος: Πολύτιμα tips για τις διακοπές

Περισσότερα

1 / 4
20220906-atticabeauty-beautytalk-andrika_anti_d1

09 Σεπτεμβρίου 2022

Γιατί είναι απαραίτητη μια ανδρική αντιγηραντική κρέμα προσώπου;

Περισσότερα

2 / 4
20220809-atticabeautytalk-lip_balm

06 Σεπτεμβρίου 2022

Scrub χειλιών: Πόσο συχνά να το χρησιμοποιώ;

Περισσότερα

3 / 4
20220714-atticabeauty-beautytalk-antiliaki_prostasia_3

05 Σεπτεμβρίου 2022

Με σωστή αντηλιακή προστασία απολαμβάνουμε τον ήλιο περισσότερο

Περισσότερα

4 / 4