Σας υπενθυμίζουμε! Το επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα των πολυκαταστημάτων attica είναι το atticadps.gr και ουδεμία σχέση έχουμε με οποιοδήποτε άλλο e-shop ή ιστοσελίδα χρησιμοποιεί τον όρο attica, μόνο του ή σε συνδυασμό με άλλες λέξεις.

24 Σεπτεμβρίου 2018

SERUM: ΠΟΣΟ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ;

Serum: Πόσο απαραίτητο είναι τελικά;

Υπάρχει μια σειρά ειδικών της ομορφιάς που επιμένουν πως "περιποίηση χωρίς serum, είναι μισή περιποίηση". Και ενώ αυτή η βαριά δήλωση μας κάνει λίγο υπερβολική, στεκόμαστε δειλά στην άκρη και το ξανασκεφτόμαστε, θεωρώντας πως για να το λένε, κάποιο μικρό δίκιο θα έχουν. Από την άλλη, με τον λιγοστό χρόνο που διαθέτουμε και τη συλλογή βημάτων φροντίδας που μας προτείνει η κοσμητολογία, λίγα προλαβαίνουμε τελικώς να κάνουμε, όσο και να θέλουμε να υποστηρίξουμε το μοντέλο καθαρισμός-απολέπιση-τόνωση-serum-κρέμα-μάσκα κτλ. Ούτε το ρολόι μας, ούτε το πορτοφόλι μας χειροκροτούν αυτή τη σειρά βημάτων, οπότε επανερχόμαστε στο πρώτο απόφθεγμα και αρχίζουμε να εκτιμάμε ακόμη περισσότερο το serum που κάποτε αγοράσαμε, αλλά δεν τιμήσαμε όσο θα έπρεπε. Θα έπρεπε; 

Τι ακριβώς είναι;
Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά και ας δούμε πρώτα τι είναι το serum, καθώς ακόμη και κόσμος που το φοράει καθημερινά δε γνωρίζει τι είναι. 
To Serum ή αλλιώς ορός είναι ένα προϊόν υψηλής συγκέντρωσης ανώτερης ποιότητας δραστικών συστατικών και η δράση του είναι πιο ενισχυμένη από ότι αυτή μιας κρέμας. Η ιδιαίτερη υφή του επιτρέπει στο προϊόν να εισχωρήσει πιο βαθιά στην επιδερμίδα, να απορροφηθεί ταχύτερα και να διεισδύσει με τα πολύτιμα συστατικά του στο εσωτερικό της. Ανάλογα με τη δράση που υπόσχεται, δίνει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα σε σύσφιξη, ενυδάτωση και αντιγηραντική δράση, ειδικά αν συνδυαστεί και με ολοκληρωμένη περιποίηση. 

Μου είναι απαραίτητο; 
Η απάντηση θα μπορούσε να είναι αρνητική αν την ερώτηση συνόδευε η φράση "αφού έτσι και αλλιώς δε με ενδιαφέρει η εικόνα της επιδερμίδας μου;" Αν όμως η φράση αυτή δεν ισχύει, τότε κάθε προϊόν που φροντίζει την επιδερμίδα μας μας είναι απαραίτητο, πόσω μάλλον ένας ορός με τόσο υπέροχα χαρακτηριστικά όσο αυτά που περιγράφονται στον ορισμό του. Μάλιστα, το serum καθίσταται το πιο απαραίτητο και το πιο εύκολο προϊόν για γυναίκες που βαριούνται να ασχοληθούν με την εντατική φροντίδα του προσώπου του και ψάχνουν κάτι δραστικό, χωρίς να χρειστεί να κάνουν πολλά. Το ίδιο απαραίτητο όμως είναι και σε όσες θέλουν να προσφέρουν το κάτι παραπάνω στην επιδερμίδα τους και άρα αναζητούν το καλύτερο, το πιο στοχευμένο και το πιο συστηματικά άρτιο για την περιποίησή τους. Το συμπέρασμα: Είναι το ίδιο πολύτιμο και το ίδιο απαραίτητο για όλες μας. 

Πώς θα διαλέξω το ιδανικό;
Το μόνο σίγουρο είναι πως υπάρχει ένα serum για την κάθε μια από εμάς. Αυτό, λοιπόν, που πρέπει να κάνουμε είναι  να ξεκινήσουμε την αναζήτησή μας απομονώνοντας την ανάγκη μας και βαδίζοντας σύμφωνα με αυτή. Έτσι, θα μπορέσουμε να καταλήξουμε σε μια λίστα με επιλογές που ταιριάζουν στις ανάγκες μας, φτάνοντας πιο κοντά στο στόχο μας. Στο atticabeauty.gr έχουμε μια ολοκληρωμένη συλλογή από serum, στην οποία σίγουρα θα βρείτε το δικό σας, απαραίτητο, μοναδικό και ιδανικό προϊόν! 

Παρακάτω αυτά που ξεχωρίσαμε εμείς το τελευταίο διάστημα: 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

alist-beautytalk-beauty_friday___nov22

23 Νοεμβρίου 2022

Black Friday: Top Προϊόντα Ομορφιάς & Μακιγιάζ

Περισσότερα

1 / 4
alist-beautytalk-beauty-friday-nov22

22 Νοεμβρίου 2022

Black Friday: Κρέμες Προσώπου που Αξίζει να Αποκτήσετε

Περισσότερα

2 / 4
20221019-atticabeauty-beautytalk-kilides_sta_xeria___1

21 Οκτωβρίου 2022

Κηλίδες στα χέρια: πώς θα απαλλαγείτε;

Περισσότερα

3 / 4
20221019-atticabeauty-beautytalk-hyaluronic_face_cream

21 Οκτωβρίου 2022

Κρέμες προσώπου με υαλουρονικό: Τα οφέλη που προσφέρουν

Περισσότερα

4 / 4