Χαρίστε στους αγαπημένους σας, ένα δώρο που προσφέρει αμέτρητες επιλογές. Επιλέξτε online την attica e-gift card!

18 Οκτωβρίου 2017

ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΤΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ;

Όσο εσείς σκύβετε αγχωμένη πάνω από τις σημειώσεις σας, περνάτε ατέλειωτες ώρες μπροστά στον υπολογιστή σας και συνεχίζετε και εκτός γραφείου με το tablet ή το κινητό σας, η επιδερμίδα σας εργάζεται και εκείνη το ίδιο σκλήρα....προς τη θαμπάδα και τη γήρανση! Ο χρόνος μπορεί σε γενικές γραμμές να μην κάνει εξαιρέσεις, όμως για μερικές, σκληρά εργαζόμενες γυναίκες, δείχνει να κρύβει μια επιπλέον γκάμα σημαδιών, ρυτίδων και λεπτών γραμμών που εισβάλλουν στη ζωή τoυς με θράσος, χωρίς καν να χτυπήσουν την πόρτα του γραφείου!

Το βλέπετε και στον καθρέφτη σας, άλλωστε. Μετά από μια κουραστική μέρα στη δουλειά, η επιδερμίδα σας διαμαρτύρεται με θαμπάδα και ανομοιογενή όψη. Ας μη μιλήσουμε για τα μάτια. Σακούλες, μαύροι κύκλοι, κουρασμένα βλέφαρα... Τα meetings που προηγήθηκαν είχαν σκοπό να βελτιώσουν τη θέση της εταιρίας στην οποία εργάζεστε, αλλά δεν κατάφερνουν το ίδιο για την εικόνα σας. Το πρόσωπό σας εκπέμπει SOS. Τι συμβαίνει;

Λέγεται επιδερμίδα της εργαζόμενης γυναίκας και είναι ένα νέο trend- αν μπορούμε να το ονομάσουμε έτσι- στην κατηγορία των προβλημάτων ομορφιάς. Πρόκειται για μια νέα σειρά ανεπιθύμητων σημαδιών στο πρόσωπο και στο λαιμό μας, που όσο εύκολα τα αποκτήσαμε, τόσο εύκολα θέλουμε και να τα ξεφορτωθούμε. Το αξιοπερίεργο είναι πως δεν έχουν ηλικία εκκίνησης, καθώς τα συναντάμε και σε πολύ νέες γυναίκες και μπορεί να συνδυαστούν και με συμπτώματα εφηβικής ηλικίας, όπως η ακμή. Το δέρμα μας δε ξέρει ξεκάθαρα τι του συμβαίνει! Και πριν το ψάξουμε στο google- τιμώντας το λόγο για τον οποίο ξεκινήσαμε όλη αυτή την κουβέντα- ας δούμε πιο αναλυτικά για ποια σημάδια μιλάμε.

Το "προγούλι" της Business woman
Από τότε που μπήκαν στη ζωή μας τα κινητά, άλλαξαν πάρα πολλά πράγματα. Ένα από αυτά είναι και ο τρόπος που μας η νέα μας αυτή συνήθεια αποτυπώνεται στην επιδερμίδα μας. Μέσα στα λίγα χρόνια ιστορικού που έχουν καταγραφεί με τη χρήση κινητών, οι επιστήμονες έχουν διαπιστώσει ότι έχει αυξηθεί σημαντικά η εμφάνιση του προγουλιού, του δέρματος που περισσεύει δηλαδή κάτω από το σαγόνι, και γι’ αυτό οφείλεται το συνεχές σκύψιμο πάνω από την οθόνη του κινητού. Αυτή η θέση, η οποία δεν είναι εκ φύσεως προδιαγεγραμμένη να διαρκεί τόσο πολύ μέσα στην ημέρα – σκεφτείτε πόσες ώρες περνάμε σκυμμένοι στην οθόνη!- ταράζει τα μέχρι τώρα δεδομένα και δείχνει να εντείνει τη δημιουργία προγουλιού που μας προσθέτει χρόνια και εκνευρισμό. 
Η λύση: Το προφανές: Λιγότερες ώρες στο κινητό. Επίσης, καλύτερη στάση σώματος και προσώπου όσο είμαστε πάνω από την οθόνη. Και φυσικά σωστή καλλυντική περιποίηση με το κατάλληλο μασάζ. Παρακάτω δύο επιλογές που ξεχωρίσαμε και θα ικανοποιήσουν σίγουρα και εσάς. Α, και μην ξεχνάμε! Όσο περιμένετε να δράσει, δε χρειάζεται να χαζεύετε τα email σας σκυμμένοι πάνω από την οθόνη.


Τα μάτια της computer junkie
‘Ενα από τα μεγαλύτερα προβλήματα των γυναικών σχετικά με την εικόνα του προσώπου τους, βρίσκεται κατά κύριο λόγο γύρω από τα μάτια. Μπορεί να είναι σακούλες, μπορεί να είναι μαύροι κύκλοι, μπορεί να είναι πόδι της χήνας. Η κάθε μια από εμάς έχει και κάτι να εξομολογηθεί ότι την ταλαιπωρεί. Όσες γυναίκες, όμως, έχουμε εξ εργασίας μόνιμη επαφή με τον υπολογιστή , έχουμε ένα λόγο παραπάνω να παραπονιόμαστε, αφού συχνά περνάμε περισσότερες ώρες μπροστά του από όσες αντέχουμε. Το αποτέλεσμα, λοιπόν, «γράφει» πάνω μας και η περιοχή των ματιών γίνεται εμπόλεμη ζώνη. Στην κοσμητολογία ο αυξανόμενος ρυθμός γήρανσης γύρω από τα μάτια και μάλιστα σε ολοένα και μικρότερες ηλικίες, προβληματίζει έντονα και δείχνει να βαραίνει τον σύγχρονο τρόπο ζωής μέσα στο γραφείο. Πλην της επαφής με την ακτινοβολία του υπολογιστή και της κούρασης που αυτή συνεπάγεται, η αφυδάτωση και οι πάρα πολλές εκφράσεις και γκριμάτσες που λαμβάνουν χώρα όσο εμείς διαβάζουμε τα απαιτητικά email μας ή προσπαθούμε να δούμε κάποια μικρά γράμματα σε ένα αρχείο, μας οδηγούν να κοιτάξουμε κατάματα ένα νέο πρόβλημα της επιδερμίδα μας, αλλά δυστυχώς με κουρασμένο βλέμμα. 
Η λύση: Ενώ μπορούμε να απέχουμε από το κινητό, δυστυχώς είναι δύσκολο να απέχουμε από τον υπολογιστή μας, ειδικά αν η δουλειά μας το απαιτεί. Πρέπει να φροντίσουμε ώστε η οθόνη μας να είναι στη σωστή θέση για να μην κάνουμε προσπάθειες να δούμε και ιδανικά να αποφεύγουμε τη χρήση φακών επαφής, που κουράζουν ακόμη περισσότερο. Φυσικά, η καλλυντική περιποίηση θα μας βοηθήσει πάρα πολύ, ειδικά αν εντάξουμε στοχευμένα προϊόντα. Εμείς- που δουλεύουμε πολύ και ξέρουμε τι σημαίνουν όλα αυτά- σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα τα παρακάτω.Οι παρειές της always connected:

Το κινητό είναι μονίμως κολλημένο στο αυτί μας, ακόμα και αν κρατάμε πράγματα και χρειάζεται να το στηρίξουμε άτσαλα πάνω στο μάγουλό μας για να μην τερματίσουμε την κλήση. Είμαστε άλλωστε φημισμένες για το πόσα μπορούμε να κάνουμε ταυτόχρονα! Αυτή η ικανότητά μας εν προκειμένω, μας οδηγεί στη συνειδητοποίηση πως η έξυπνη συσκευή μας έχει γίνει προέκταση μας με αποτέλεσμα να αφυδατώνουμε και να επιβαρύνουμε την επιδερμίδα γύρω από τα αυτιά μας, τις επονομαζόμενες παρειές. Η επιβάρυνση αυτή θα «γράψει» με τα δικά της σημάδια όσο περνούν τα χρόνια, αλλά προς το παρόν θα αφήσει μια θαμπή όψη και μερικά σπυράκια εξαιτίας των ρύπων και της σκόνης, των οποίων έξυπνος φορέας είναι το smart phone μας.
Η λύση: Υπέροχα hands-free που κυκλοφορούν στην αγορά και μας γλιτώνουν και από την ακτινοβολία. Παράλληλα, πολύ καλός καθαρισμός του προσώπου για να απαλλασσόμαστε από όσα συλλέγει το κινητό μας κατά τη διάρκεια της μέρας, με αποτέλεσμα να τα «ξαπλώνει» μετά στις παρειές μας και φροντίδα αναζωογόνησης της επιδερμίδας με προϊόντα που αντιστέκονται στον σύγχρονο τρόπο ζωής, κομμάτι του οποίου είναι και η συνεχής χρήση κινητού. Παρακάτω δύο αγαπημένα μας προϊόντα που αν θέλετε να τα συστήσετε και στις φίλες σας, κάντε το με ένα sms ή τουλάχιστον φορώντας ακουστικά! 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

alist-suncare-beauty-july23

13 Ιουλίου 2023

Κεφάλαιο «Αντηλιακά»: Όσα πρέπει να γνωρίζετε

Περισσότερα

1 / 4
alist-enudatikesmexrwma-beauty-july23

13 Ιουλίου 2023

Ενυδατικές κρέμες με χρώμα: Ανάλαφρη κάλυψη για το καλοκαίρι

Περισσότερα

2 / 4
alist-summerbeautyproducts-july23

13 Ιουλίου 2023

Τα απαραίτητα προϊόντα μακιγιάζ του καλοκαιρινού σας νεσεσέρ

Περισσότερα

3 / 4
alist-selftan-beauty-june23

20 Ιουνίου 2023

Μαύρισμα χωρίς ήλιο: 5 top προϊόντα self tan

Περισσότερα

4 / 4