Χαρίστε στους αγαπημένους σας, ένα δώρο που προσφέρει αμέτρητες επιλογές. Επιλέξτε online την attica e-gift card!

10 Ιανουαρίου 2017

ΕΝΑ ΟΙΚΟΣΥΣΤΗΜΑ ΖΩΤΙΚΗΣ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗΣ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ LA MER

Όπως η θάλασσα, ο ουρανός και η γη, έτσι και η επιδερμίδα αντλεί τη ζωτική της δύναμη από την ενυδάτωση. Ο υγιής κύκλος που κάνουν τα επίπεδα υγρασίας...

Όπως η θάλασσα, ο ουρανός και η γη, έτσι και η επιδερμίδα αντλεί τη ζωτική της δύναμη από την ενυδάτωση. Ο υγιής κύκλος που κάνουν τα επίπεδα υγρασίας στην επιδερμίδα μας είναι απαραίτητος τόσο για τη φύση όσο και για τη λάμψη της επιδερμίδας. 

Με έμπνευση την ισορροπία της υγρασίας της γης, το ΝΕΟ Revitalizing Hydrating Serum της La Mer αναπτύχθηκε με σκοπό να δημιουργήσει μια μίνι ατμόσφαιρα συνεχούς ενυδάτωσης που πλημμυρίζει το δέρμα με υγρασία για να ενισχύσει τη φυσική διαδικασία επούλωσης του για έντονη αναζωογόνηση. Η ζωτικότητα του δέρματος ξυπνά με μια σταγόνα τη φορά. 

Όπως και τα σύννεφα από μικροσκοπικά μικρο-σταγονίδια, το The Revitalizing Hydrating Serum εμπλουτίζει την επιδερμίδα με άμεση ενέργεια - που διαρκεί όλη την ημέρα - και ενυδάτωση, βοηθώντας την επιδερμίδα να προσελκύσει και να κρατήσει την υγρασία, παρέχοντας παράλληλα βασικά ενεργά συστατικά βαθιά μέσα στην επιφάνεια του δέρματος. Το νεανικό τοπίο της επιδερμίδας αναζωογονείται ενώ αποκτά πιο ελαστική μορφή από μέσα προς τα έξω για απαλή, ομαλή και πιο υγιή εμφάνιση. 

Η ζωτική σπίθα της επιδερμίδας ενεργοποιείται με τον μεταμορφωτικό Miracle Broth™ της La Mer και δύο νέα ένζυμα που προέρχονται από τη θάλασσα και μιμούνται τον φυσικό κύκλο υγρασίας της ατμόσφαιρας ώστε να ενεργοποιήσουν τη φυσική ενέργεια της επιδερμίδας για ανανέωση και επούλωση. Συμπύκνωμα από Lime Tea δημιουργεί μια αύρα αντιοξειδωτικής προστασίας.

Ενέργεια που πηγάζει από τη θάλασσαΗ επιδερμίδα ενεργοποιείται με τον Miracle Broth οποίος μέσω της ιδιότητας του να ανανεώνει τα κύτταρα, πλημμυρίζει το δέρμα με ενέργεια και θρέψη για να βοηθήσει την ανασυγκρότηση και ανανέωση της επιδερμίδας. Η φυσική αποκατάσταση του δέρματος ενισχύεται.

Το Ισχυρό Ενυδατικό Ένζυμο – δημιουργήθηκε από ένα διαδραστικό μείγμα πράσινης, καφέ και κόκκινης άλγης – και διεισδύει γρήγορα χαρίζοντας ελαστικότητα στην επιδερμίδα με μια θεραπεία ενυδάτωσης από μέσα προς τα έξω. Η αποκλειστική Τεχνολογία Διάσπασης Νερού της La Mer - Deconstructed WatersTM – βοηθά το ένζυμο να εισχωρήσει βαθιά στην επιδερμίδα ώστε να προσελκύσει και να διατηρήσει την υγρασία όλη την ημέρα. Η τεχνολογία που ρυθμίζει την ισορροπία του νερού της επιδερμίδας έχει βελτιστοποιηθεί για να βοηθήσει τις ζωτικής σημασίας θρεπτικές ουσίες να διεισδύσουν αποτελεσματικά στην επιφάνεια της επιδερμίδας και να διατηρήσουν την ισορροπία της υγρασίας της. Η εμφάνιση του δέρματος μεταμορφώνεται ενώ αποκτά ελαστικότητα από μέσα προς τα έξω και πιο ομαλή υφή.   

Το ΝΕΟ Ένζυμο Ενεργοποίησης της ΝεότηταςΔημιουργήθηκε από ένα ισχυρά φορτισμένο μείγμα θαλάσσιων ενεργών συστατικών, το νέο Ένζυμο Ενεργοποίησης της Νεότητας ενεργοποιεί τη ζωτική ενέργεια της επιδερμίδας και αναβιώνει την εμφάνιση της. Ενεργειακά πλούσια θαλάσσια πεπτίδια, φύκια και θρεπτικά συστατικά έχουν υποστεί ζύμωση για ένα μήνα ώστε να δημιουργήσουν μια πανίσχυρη θαλάσσια ενέργεια με προηγμένη δραστηριότητα διατήρησης της νεανικής όψης της επιδερμίδας. Η θαμπή όψη και τα ορατά σημάδια της κόπωσης αντικαθιστώνται με ζωντάνια και ενέργεια.  
INFO: Τα προϊόντα LA MER θα τα βρείτε στα attica, City Link, Golden Hall & Τσιμισκή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

alist-suncare-beauty-july23

13 Ιουλίου 2023

Κεφάλαιο «Αντηλιακά»: Όσα πρέπει να γνωρίζετε

Περισσότερα

1 / 4
alist-enudatikesmexrwma-beauty-july23

13 Ιουλίου 2023

Ενυδατικές κρέμες με χρώμα: Ανάλαφρη κάλυψη για το καλοκαίρι

Περισσότερα

2 / 4
alist-summerbeautyproducts-july23

13 Ιουλίου 2023

Τα απαραίτητα προϊόντα μακιγιάζ του καλοκαιρινού σας νεσεσέρ

Περισσότερα

3 / 4
alist-selftan-beauty-june23

20 Ιουνίου 2023

Μαύρισμα χωρίς ήλιο: 5 top προϊόντα self tan

Περισσότερα

4 / 4