Χαρίστε στους αγαπημένους σας, ένα δώρο που προσφέρει αμέτρητες επιλογές. Επιλέξτε online την attica e-gift card!

22 Ιουνίου 2015

SHISEIDO EXPERT SUNCARE

Το νερό και ο ιδρώτας λειτουργούσαν ανέκαθεν κατά του αντηλιακού προϊόντος. Σήµερα, η τεχνολογία WetForce της Shiseido κάνει το νερό και τον ιδρώτα να συνεργάζονται για να ενισχύσουν το προστατευτικό πέπλο του αντηλιακού προϊόντος....

Το νερό και ο ιδρώτας λειτουργούσαν ανέκαθεν κατά του αντηλιακού προϊόντος. Σήµερα, η τεχνολογία WetForce της Shiseido κάνει το νερό και τον ιδρώτα να συνεργάζονται για να ενισχύσουν το προστατευτικό πέπλο του αντηλιακού προϊόντος. Ακόµα και σε συνθήκες που µειώνουν συνήθως την αντηλιακή προστασία, η τεχνολογία WetForce σας επιτρέπει να διατηρείτε την επιδερµίδα σας απόλυτα προστατευµένη.

Κάντε το νερό σύµµαχό σας.
Σας έχει τύχει ποτέ να διαπιστώσετε στο τέλος της ηµέρας ότι καήκατε από τον ήλιο παρ' όλο που βάλατε κανονικά αντηλιακό προϊόν; Περισσότεροι από τους µισούς συµµετέχοντες σε µελέτη που πραγματοποίησε η Shiseido, έχουν βιώσει αυτή την εµπειρία. Και όπως εκείνοι, ίσως υποθέσατε ότι το αντηλιακό σας αλλοιώθηκε από το νερό ή τον ιδρώτα.

Πολλά αντηλιακά προϊόντα που έχουν υψηλό SPF και είναι ανθεκτικά στο νερό γίνονται λιγότερο αποτελεσµατικά µετά την εφίδρωση ή το κολύµπι. Γι' αυτό, οι επιστήµονες της Shiseido οραµατίστηκαν ένα αντηλιακό προϊόν που θα προσφέρει ένα καινοτόµο είδος προστασίας, ιδίως στις περιπτώσεις που είναι σίγουρο ότι θα βραχεί, όπως στη θάλασσα, στην πισίνα ή σε οποιεσδήποτε συνθήκες που η δραστηριότητα µειώνει συνήθως τις προστατευτικές ιδιότητες των συνηθισµένων αντηλιακών προϊόντων. Σήµερα, τα αντηλιακά προϊόντα δεν είναι απλώς ανθεκτικά στο νερό. Συνεργάζονται µε το νερό, για να προστατεύουν την επιδερµίδα.

Με αυτή την τεχνολογία που αποτελεί παγκόσµια καινοτοµία, η Shiseido αλλάζει τον τρόπο που αλληλεπιδρούν τα αντηλιακά προϊόντα µε το νερό. Η νέα WetForce αποτελεί ενδεχοµένως το πρώτο επίτευγµα στην τεχνολογία αντηλιακής προστασίας που αλλάζει τα δεδοµένα από τότε που εφευρέθηκε το ίδιο το αντηλιακό. Όταν βρέχεται, τα µεταλλικά στοιχεία του νερού ή του ιδρώτα ενισχύουν την ισχύ του προστατευτικό της πέπλου. Αυτό σηµαίνει ότι σήµερα, η αποκλειστική τεχνολογία SuperVeil-UV 360™ της Shiseido γίνεται πιο ισχυρή µε το νερό. Έτσι, µπορείτε να κολυµπάτε, να παίζετε και να απολαµβάνετε την ύπαιθρο, ξέροντας ότι η WetForce αγαπάει το νερό όσο κι εσείς.

Τι είναι η τεχνολογία WetForce; Όλα τα νέα αντηλιακά προϊόντα της Shiseido που έχουν λανσαριστεί τα τελευταία χρόνια ενσωµατώνουν την τεχνολογία SuperVeil-UV 360™. Σχηµατίζει ένα οµοιόµορφο πέπλο αντηλιακής προστασίας που καλύπτει ακόµα και τις µικρές προεξοχές και εσοχές της επιδερµίδας, για να προλαµβάνει το πιθανό έγκαυµα που µπορεί να προκληθεί από την ανοµοιόµορφη κατανοµή του αντηλιακού προϊόντος. Η τεχνολογία WetForce ενισχύει το πέπλο αντηλιακής προστασίας όταν έρχεται σε επαφή µε νερό ή ιδρώτα.
Αυτό το νέο αντηλιακό προϊόν γίνεται πιο ισχυρό όταν βρέχεται, εφόσον ενσωµατώνει µια σταθεροποιηµένη µορφή Αισθητήρα Μεταλλικών Ιόντων (Ionic Mineral Sensor), που περιέχει αρνητικά ιόντα. Τα ιόντα σχηµατίζουν ισχυρούς δεσµούς µε τα µεταλλικά στοιχεία του νερού και του ιδρώτα (που αποτελούν θετικά ιόντα) και δηµιουργούν µια στρώση µε υψηλές υδατοαπωθητικές ικανότητες.

Τώρα, µπορείτε να κολυµπάτε ελεύθερα, να γυµνάζεστε χωρίς να φοβάστε ότι θα ιδρώσετε και να χαίρεστε πραγµατικά την ύπαιθρο.


ΙNFO: Βρείτε τα προϊόντα της SHISEIDO σε όλα τα attica.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

alist-suncare-beauty-july23

13 Ιουλίου 2023

Κεφάλαιο «Αντηλιακά»: Όσα πρέπει να γνωρίζετε

Περισσότερα

1 / 4
alist-enudatikesmexrwma-beauty-july23

13 Ιουλίου 2023

Ενυδατικές κρέμες με χρώμα: Ανάλαφρη κάλυψη για το καλοκαίρι

Περισσότερα

2 / 4
alist-summerbeautyproducts-july23

13 Ιουλίου 2023

Τα απαραίτητα προϊόντα μακιγιάζ του καλοκαιρινού σας νεσεσέρ

Περισσότερα

3 / 4
alist-selftan-beauty-june23

20 Ιουνίου 2023

Μαύρισμα χωρίς ήλιο: 5 top προϊόντα self tan

Περισσότερα

4 / 4