Σας υπενθυμίζουμε! Το επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα των πολυκαταστημάτων attica είναι το atticadps.gr και ουδεμία σχέση έχουμε με οποιοδήποτε άλλο e-shop ή ιστοσελίδα χρησιμοποιεί τον όρο attica, μόνο του ή σε συνδυασμό με άλλες λέξεις.

08 Δεκεμβρίου 2017

6 ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΙΔΑΝΙΚΟΥ FOUNDATION

6 χαρακτηριστικά του ιδανικού foundation

Η επιλογή του foundation είναι για κάθε  μια από εμάς  κάτι παραπάνω από σημαντική. Είναι το προϊόν που χρησιμοποιούμε καθημερινά και έχει ως στόχο να βελτιώσει την όψη της επιδερμίδας μας χωρίς να κάνει αισθητή την παρουσία του. Ποιο είναι το ιδανικό foundation και ποια είναι τα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει; Εμείς βρήκαμε ένα προϊόν που έχει όλες τις ιδιότητες που θέλουμε από το foundation μας και αυτό είναι το Double Wear Nude Water Fresh Make Up SPF 30 της Estee Lauder. Γιατί;

Είναι αόρατο. Δε φαίνεται. Καλύπτει, καλύποντας κάθε ανάγκη σας. "Σβήνει" κάθε σημάδι, σπυράκι, ρυτίδα ή όποια άλλη ατέλεια σας ενοχλεί, χωρίς να γίνεται αντιληπτό.

Είναι ελαφρύ.
Δεν το νιώθετε. Αισθάνεστε υπέροχα γιατί ξέρετε ότι το φοράτε και σας «προστατεύει», αλλά δεν καταλαβαίνετε ότι είναι εκεί. Ούτε εσείς, ούτε οι άλλοι. Και πιστέψτε μας. Όταν κανείς βρίσκει το ιδανικό προϊόν που να αυτό το μοναδικό χαρακτηριστικό, θα το καταλάβετε κατευθείαν.

Ταιριάζει με τον τόνο της επιδερμίδας σας. Τη κάνει να μοιάζει όμορφη και αψεγάδιαστη, τονίζοντας την απόχρωσή της, χωρίς να την αλλοιώνει. Έτσι δείχνει φυσικό, σαν δεύτερο δέρμα.

Έχει διάρκεια.
 Κρατάει, δεν αλλοιώνεται, παραμένει ακόμα και αν η μέρα σας ξεκινάει πολύ νωρίς και τελειώνει αργά το βράδυ, υπό συνθήκες άγχους, στρες και εναλλαγές θερμοκρασίας. Το ιδανικό foundation αντέχει παντού και πάντα.

Ενυδατώνει.
Γιατί ωραία η κάλυψη και το αποτέλεσμα αψεγάδιαστης όψης, αλλά συχνά φέρνει ξηρότητα. Μια φόρμουλα που περιποιείται την επιδερμίδα και δεν την αφήνει να χάσει την πολύτιμη υγρασία της είναι ιδανική για να περνάμε όλη τη μέρα μαζί της.

Έχει SPF 30. Ακόμα και τις πιο βροχερές μέρες του χειμώνα, ο ήλιος είναι παρών. Δε θέλετε να σας απειλήσει με τις ακτίνες του και ο δείκτης προστασίας στο foundation σας θα φροντίσει για αυτό.

Αν είστε έτοιμες να συναντήσετε αυτά τα 6 μοναδικά χαρακτηριστικά σε ένα προϊόν, τότε το Double Wear Nude Water Fresh Make Up SPF 30 της Estee Lauder είναι έτοιμο να σας συστήσει την καινούρια σας επιδερμίδα.  

                               
                                             Το παρακάτω video θα σας δείξει πώς θα εφαρμόσετε σωστά το foundation σας, από το πρωί έως το βράδυ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

20221017-atticabeauty-beautytalk-setting_sprayd1

26 Οκτωβρίου 2022

Πώς το setting spray διατηρεί αψεγάδιαστο το μακιγιάζ σας;

Περισσότερα

1 / 4
20221019-atticabeauty-beautytalk-eyeshadow___1

26 Οκτωβρίου 2022

Υγρές σκιές ματιών: Βασικά tips για σωστή εφαρμογή

Περισσότερα

2 / 4
20221019-atticabeauty-beautytalk-lips___1

26 Οκτωβρίου 2022

Σαρκώδη Χείλη: 4 Μυστικά που Αξίζει να Ξέρετε |

Περισσότερα

3 / 4
20220714-atticabeauty-beautytalk-bridal_makeup__2

06 Σεπτεμβρίου 2022

Μακιγιάζ για γάμο: 6 tips απαραίτητα σε κάθε νύφη

Περισσότερα

4 / 4