Σας υπενθυμίζουμε! Το επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα των πολυκαταστημάτων attica είναι το atticadps.gr και ουδεμία σχέση έχουμε με οποιοδήποτε άλλο e-shop ή ιστοσελίδα χρησιμοποιεί τον όρο attica, μόνο του ή σε συνδυασμό με άλλες λέξεις.

13 Οκτωβρίου 2014

ΤΑ ΑΡΩΜΑΤΑ LANCOME ΠΟΥ ΕΝΙΣΧΥΟΥΝ ΤΟΝ ΑΙΣΘΗΣΙΑΣΜΟ ΚΑΘΕ ΓΥΝΑΙΚΑΣ

Τα αρώματα Lancome που ενισχύουν τον αισθησιασμό κάθε γυναίκας

Τα δύο τελευταία χρόνια, το La vie est belle απηχεί τις βαθύτερες επιθυμίες των γυναικών που καταλαβαίνουν ότι το να χαμογελούν στη ζωή και στις προοπτικές της είναι το πρώτο βήμα προς την ευτυχία....

Τα δύο τελευταία χρόνια, το La vie est belle απηχεί τις βαθύτερες επιθυμίες των γυναικών που καταλαβαίνουν ότι το να χαμογελούν στη ζωή και στις προοπτικές της είναι το πρώτο βήμα προς την ευτυχία. 

Το La vie est belle, Eau de Parfum κέρδισε τις καρδιές των γυναικών με ένα επιτυχημένο λανσάρισμα, παρουσιάζοντας πρωτοφανείς προοπτικές ότι η ευτυχία δεν είναι ένα συγκεχυμένο όνειρο. Είναι μια απτή πραγματικότητα που μπορεί να επιτευχθεί. Η σύνθεσή του εξακολουθεί να συνοδεύει τις γυναίκες και να κερδίζει την αφοσίωσή τους, καθώς το αρχικό άρωμα εξελίσσεται στο αγαπημένο άρωμα των Γαλλίδων και συγκαταλέγεται πλέον στα 4 κορυφαία γυναικεία αρώματα παγκοσμίως. 

Πριν από λίγους μήνες, η Lancôme παρουσίασε μια νέα οσφρητική έκδοση της ευτυχίας με το La vie est belle L’Eau de Toilette, μια λαμπερή παραλλαγή του αρχικού αρώματος, μια πολυσχιδή οσφρητική δήλωση. Για να ολοκληρώσει ακόμα περισσότερο αυτή τη λαμπερή θηλυκότητα, η Lancôme γράφει ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία του La vie est belle. 

Tο La vie est belle L’Absolu de Parfum απομονώνει τα βασικά συστατικά και τα αναδεικνύει, συνθέτοντας ένα υπέροχο αποτέλεσμα. H πεμπτουσία του αρχικού αρώματος εξυμνεί την πιο γνήσια έκφραση της ευτυχίας. Η αρχική θρυλική συμφωνία, το πρώτο άρωμα λαχταριστής ίριδας της Lancôme, αναδεικνύεται. Εξευγενισμένο, πιο έντονο και συνδυασμένο με πολυτελή συστατικά, επιτυγχάνει μια λεπτή ισορροπία ανάμεσα στην πολύτιμη ίριδα και τις εξαιρετικά
λαχταριστές νότες. 

Ζεστή και σαγηνευτική, η αύρα του αρώματος ενισχύει τον αισθησιασμό κάθε γυναίκας, γράφοντας μαζί της ένα νέο κεφάλαιο αισθησιακών στιγμών που ξεχειλίζει από πληρότητα και απόλυτη ευτυχία.

INFO: Ανακαλύψτε τα νέα προϊόντα LANCOME στα attica City Link, Golden Hall & Mediterranean Cosmos.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

20220906-atticabeauty-beautytalk-andrika_eau_de_parfum_d2

09 Σεπτεμβρίου 2022

6 ανδρικά eau de parfum που θα σαγηνεύσουν

Περισσότερα

1 / 4
20220620-atticabeauty-beautytalk-summer_perfume

06 Ιουλίου 2022

Αρώματα γυναικεία καλοκαιρινά: Οι νέες εντυπωσιακές αφίξεις!

Περισσότερα

2 / 4
article-estee-april22

19 Απριλίου 2022

Estée Lauder: Τα προϊόντα που λατρεύουμε τη φετινή χρονιά

Περισσότερα

3 / 4
/files/articles/talk/beautytalk-valentinesday22-beauty-for-him.jpg

09 Φεβρουαρίου 2022

Ημέρα Αγίου Βαλεντίνου: 4+1 ανδρικά αρώματα για το φίλο σας

Περισσότερα

4 / 4