Χαρίστε στους αγαπημένους σας, ένα δώρο που προσφέρει αμέτρητες επιλογές. Επιλέξτε online την attica e-gift card!

23 Σεπτεμβρίου 2020

Νέο γυναικείο άρωμα My Way, από τον οίκο Giorgio Armani Beauty!

Ένα φωτεινό οσφρητικό ταξίδι με τα πιο εκλεκτά συστατικά από όλο τον κόσμο!

Ο οίκος Giorgio Armani Beauty παρουσιάζει το MY WAY, ένα άρωμα εμπνευσμένο από τη νέα πτυχή θηλυκότητας, ουσιαστική και απελευθερωμένη, σχεδιασμένο με γνώμονα την περιβαλλοντική υπευθυνότητα.

Το άρωμα εξυμνεί τη φιλοσοφία του «I AM WHAT I LIVE», καθώς μέσα από τις εμπειρίες και τις ουσιαστικές σχέσεις με άλλους ανθρώπους, διαμορφώνουμε την πιο αληθινή εκδοχή του εαυτού μας. Αντικατοπτρίζοντας μια διάθεση αναζήτησης και σύνδεσης, το άρωμα MY WAY είναι μια ισχυρή και μοναδική δήλωση στον εαυτό μας και στον κόσμο και μας προσκαλεί να ακολουθούμε το δικό μας μονοπάτι.

Η ηθοποιός Adria Arjona ενσαρκώνει απόλυτα τη φιλοσοφία του αρώματος MY WAY, καθώς τόσο η προσωπικότητα, όσο και η ιστορία της ζωής της, χαρακτηρίζονται από το ανοικτό πνεύμα σε νέες εμπειρίες και σχέσεις. Το άρωμα MY WAY, μια συλλογή από λευκά άνθη, είναι ένα φωτεινό οσφρητικό ταξίδι με τα πιο εκλεκτά, τα πιο όμορφα συστατικά από όλο τον κόσμο, τα οποία συνδυάζονται μοναδικά με τις πλέον καινοτόμες τεχνικές.
Πιστό στην αισθητική του οίκου Giorgio Armani Beauty, το μπουκάλι του αρώματος MY WAY ξεχωρίζει χάρη στην εντυπωσιακή αντίθεση ανάμεσα στις εκφραστικές καμπύλες της μπλε πέτρας στο καπάκι, στις κομψές, ευθείες γραμμές στο μπουκάλι και στο έντονο ροζ χρώμα του χυμού του αρώματος. Σχεδιασμένο να διαρκεί «για πάντα», το μπουκάλι του αρώματος MY WAY είναι refillable.

Η ταινία για την καμπάνια του αρώματος MY WAY, που φέρει την υπογραφή του δημιουργικού διδύμου Hunter & Gatti, ακολουθεί την Adria Arjona στο ταξίδι του MY WAY. Επιπλέον, η ταινία εξελίσσεται σε δύο εντυπωσιακές εμπειρίες εικονικής πραγματικότητας, μέσα από τα μάτια της Adria, ενώ η digital έκδοση της καμπάνιας παρουσιάζει τις συναντήσεις της, με πέντε ταινίες που καταγράφουν τις συζητήσεις και τη συναναστροφή της με τους ανθρώπους που συναντά.

Το MY WAY αντικατοπτρίζει τη μακροχόνια δέσμευση του οίκου Giorgio Armani Beauty απέναντι στην περιβαλλοντική υπευθυνότητα μέσα από πρωτοβουλίες, όπως το καινοτόμο και ανακυκλώσιμο μπουκάλι που είναι refillable, καθώς και η ανθρακική του ουδετερότητα. Προάγοντας τη χρήση φυσικών συστατικών, ο οίκος Giorgio Armani Beauty προμηθεύεται με πνεύμα υπευθυνότητας τα εκλεκτά συστατικά του αρώματος μέσω τοπικών προγραμμάτων, με βάση τις αρχές θεμιτού εμπορίου, σε συνεργασία με τοπικές ΜΚΟ.

SHOP NOW          

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

alist-kalokairina-aromata-pou-axizoun-tin-prosoxi-beauty-june24

12 Ιουλίου 2024

5+1 Καλοκαιρινά Αρώματα που Αξίζουν την Προσοχή σας

Περισσότερα

1 / 4
alist-pws-na-diarkei-to-arwma-june24

10 Ιουνίου 2024

Πώς να διαρκεί περισσότερο το άρωμά μου;

Περισσότερα

2 / 4
alist-acnestudios-aroma-beauty-may24

24 Μαΐου 2024

Acne Studios par Frederic Malle

Περισσότερα

3 / 4
alist-beauty-anoixiatika-aromata-mar24

16 Μαΐου 2024

5 ανοιξιάτικα, γυναικεία αρώματα που μυρίζουν φρεσκάδα

Περισσότερα

4 / 4