Λόγω ετήσιας απογραφής, ενδέχεται να υπάρξει μικρή καθυστέρηση στην αποστολή των παραγγελιών. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Σας υπενθυμίζουμε! Το επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα των πολυκαταστημάτων attica είναι το atticadps.gr και ουδεμία σχέση έχουμε με οποιοδήποτε άλλο e-shop ή ιστοσελίδα χρησιμοποιεί τον όρο attica, μόνο του ή σε συνδυασμό με άλλες λέξεις.

17 Δεκεμβρίου 2018

ΤΑ ΠΙΟ ΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΑ ΔΩΡΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ

Τα πιο εμπνευσμένα δώρα ομορφιάς για να περάσετε το μήνυμά σας

Καμιά φορά ένα δώρο μπορεί να πει πιο πολλά από αυτά που θα λέγαμε εμείς προσφέροντάς το.  Σε κάποιες περιστάσεις, μάλιστα, είναι και πιο εύκολο να πούμε αυτό που θέλουμε χωρίς να χρειαστεί να αρθρώσουμε κάποια λέξη. Φέτος, ξεχωρίσαμε τα πιο εμπνευσμένα δώρα ομορφιάς, ώστε όταν τα χαρίσετε να μην είναι απλώς ένα ακόμη άρωμα ή ένα αντικείμενο, αλλά ένα μήνυμα γεμάτο νόημα! 

CHLOÉ, LOVE STORY EAU DE TOILETTE
Δηλώστε την αγάπη σας με ένα άρωμα! Μια ερωτική ιστορία ντύνεται με υπέροχες νότες και κάνει τον παραλήπτη του αρώματος να νιώθει όμορφα για το νέο απόκτημα αλλά και για την δήλωση αγάπης!

                      
 
ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΟ!

KILIAN, LOVE, DON'T BE SHY EAU DE PARFUM
"Αγαπήστε, μην ντρέπεστε!" Κάτι ξέρει ο οίκος KILIAN και κάτι ξέρει και όποιος χαρίσει αυτό το άρωμα που είναι η επιτομή της πολυτέλειας, συνοδευόμενη με μια εξομολόγηση αγάπης χωρίς ντροπές και ενοχές.


ESTÉE LAUDER, BEAUTIFUL EAU DE PARFUM 

Πείτε σε μια γυναίκα ότι είναι όμορφη, κοιτώντας την με τον τρόπο που πρέπει και λέγοντάς της το όχι μόνο με λέξεις, αλλά με ένα άρωμα που θα της θυμίζει σε κάθε εφαρμογή του πώς νιώθετε για εκείνη.


TOM FORD, FUCKING FABULOUS EAU DE PARFUM
Προκλητικό και ανατρεπτικό όπως το συναίσθημα που συνοδεύει την προσφορά του! Χαρίστε το άρωμα σε έναν άνθρωπο που θέλετε να του δηλώσετε ότι είναι μοναδικά εκθαμβωτικός!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

20221017-atticabeauty-beautytalk-unisex_arwmata_d1

26 Οκτωβρίου 2022

Αρώματα unisex: 5 υπέροχες προτάσεις για το Φθινόπωρο

Περισσότερα

1 / 4
20221019-atticabeauty-beautytalk-gunaikeia_arwmata_d1

21 Οκτωβρίου 2022

5 γλυκά αρώματα γυναικεία για το φθινόπωρο

Περισσότερα

2 / 4
20220906-atticabeauty-beautytalk-andrika_eau_de_parfum_d2

09 Σεπτεμβρίου 2022

6 ανδρικά eau de parfum που θα σαγηνεύσουν

Περισσότερα

3 / 4
20220620-atticabeauty-beautytalk-summer_perfume

06 Ιουλίου 2022

Αρώματα γυναικεία καλοκαιρινά: Οι νέες εντυπωσιακές αφίξεις!

Περισσότερα

4 / 4