Σας υπενθυμίζουμε! Το επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα των πολυκαταστημάτων attica είναι το atticadps.gr και ουδεμία σχέση έχουμε με οποιοδήποτε άλλο e-shop ή ιστοσελίδα χρησιμοποιεί τον όρο attica, μόνο του ή σε συνδυασμό με άλλες λέξεις.

18 Δεκεμβρίου 2017

ΒΡΗΚΑΜΕ ΤΟ ΠΙΟ SEXY ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΑΡΩΜΑ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΜΗΝΩΝ!

Βρήκαμε το πιο sexy γυναικείο άρωμα των τελευταίων μηνών!

Ποιο άρωμα θεωρείται sexy; Ποιες νότες είναι ελκυστικές και δημιουργούν έντονα συναισθήματα στους γύρω μας; Η συζήτηση σχετικά με την επίδραση που έχουν τα αρώματα στην επαφή μας με τον κόσμο που μας συναναστρέφεται είναι διαρκής και απασχολεί άνδρες και γυναίκες όλων των ηλικιών. Εμείς έχουμε την τύχη να μυρίζουμε πάρα πολλά αρώματα καθημερινά και γι’ αυτό καταφέραμε και ξεχωρίσαμε τα χαρακτηριστικά του πιο ελκυστικού αρώματος και εκείνο που κατά γενική ομολογία ψηφίστηκε από εμάς ως το πιο sexy των τελευταίων μηνών. 
 
Eau de Toilette, Eau de Parfum ή Parfum 
Για λόγους χημείας, ένα sexy άρωμα πρέπει να είναι έντονο, δυνατό. Στο παιχνίδι της αποπλάνησης, λοιπόν, τα Eau de Toilettes χάνουν τη μάχη και αφήνουν χώρο στις πιο ισχυρές συνθέσεις, αφήνοντας στον αγώνα μεταξύ Eau De Parfum και Parfum το πρώτο να αποδεικνύεται ο μεγάλος νικητής και ο λόγος είναι ο εξής: Έντονο μεν, αλλά μυστηριώδες. Αφήνει το στίγμα του όπου ακουμπήσει, αλλά δεν γίνεται αυτό το κυρίαρχο στον χώρο. Δημιουργεί τα ίχνη του σε κάθε πέρασμα, αλλά δεν «κουκουλώνει» τη γυναίκα που το φοράει. Όλα τα παραπάνω, μόνο ένα Eau de Parfum θα μπορούσε να τα κάνει πράξη στην πιο τέλεια, αποπλανητική εκδοχή του. 
 
Οι πιο ποθητές νότες 
Οι νότες που περιέχονται σε ένα άρωμα ορίζουν και την ταυτότητά του. Όταν μιλάμε, λοιπόν, για ένα άρωμα που αναδύει αισθησιασμό, μυστήριο και έλξη, τότε πρέπει να αναζητήσουμε τις κατάλληλες νότες στη βάση, στην καρδιά και στην κορυφή του. Πρέπει να συνδυάζει το σαγηνευτικό με το γλυκό, το θηλυκό με το ρομαντικό, το έντονο με το πιο ισορροπημένο. Λουλούδια, γλυκά στοιχεία και πατσουλί θα πρέπει οπωσδήποτε να υπάρχουν στη σύνθεση, αφού μια γυναίκα θεωρείται sexy όταν εκπέμπει μεν σαγήνη, αλλά κρύβει παράλληλα μια γλυκιά και θηλυκή πλευρά. Τότε γίνεται πραγματικά ακατάμαχητη. 
 
Ένα άρωμα- σκάνδαλο! 
Όλα όσα περιγράφουμε παραπάνω κρύβονται στο μπουκάλι Jean Paul Gaultier Scandal EDP! Είναι το άρωμα που ξεχωρίσαμε ως το πιο sexy των τελευταίων μηνών και μάλιστα με διαφορά. Σαφώς, το τι θεωρείται sexy μπορεί να είναι καθαρά υποκειμενικό, όμως όταν η πλειοψηφία βρίσκει το μυστήριο στις νότες του ίδιου αρώματος, τότε ξέρουμε ότι έχουμε τον πιο ελκυστικό νικητή της αρωματικής αναμέτρησης. Μέλι- για τη γλυκύτητα, γαρδένια- για τη θηλυκότητα, πατσουλί- για την ένταση, τέλειο και εξίσου sexy μπουκάλι- για ένα ολοκληρωμένο ακαταμάχητο αποτέλεσμα που θα σας κάνει να το λατρέψετε, αλλά και να το λατρέψουν και οι άλλοι πάνω σας. Είστε έτοιμοι να γίνετε part of the Scandal;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

20220906-atticabeauty-beautytalk-andrika_eau_de_parfum_d2

09 Σεπτεμβρίου 2022

6 ανδρικά eau de parfum που θα σαγηνεύσουν

Περισσότερα

1 / 4
20220620-atticabeauty-beautytalk-summer_perfume

06 Ιουλίου 2022

Αρώματα γυναικεία καλοκαιρινά: Οι νέες εντυπωσιακές αφίξεις!

Περισσότερα

2 / 4
article-estee-april22

19 Απριλίου 2022

Estée Lauder: Τα προϊόντα που λατρεύουμε τη φετινή χρονιά

Περισσότερα

3 / 4
/files/articles/talk/beautytalk-valentinesday22-beauty-for-him.jpg

09 Φεβρουαρίου 2022

Ημέρα Αγίου Βαλεντίνου: 4+1 ανδρικά αρώματα για το φίλο σας

Περισσότερα

4 / 4