Ενημερώνουμε οτι ενδέχεται να υπάρξει μικρή καθυστέρηση στην αποστολή των παραγγελιών. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

CAROLINA HERRERA MAKEUP & CONFIDENTIALS -20% | DR.VRANJES -10% | XERJOFF -10% | AMOUAGE -10% | GUCCI THE ALCHEMIST'S GARDEN - 10% | Εφαρμόστε το εκπτωτικό κουπόνι BEAUTYOFFERS στο checkout.

06 Ιουλίου 2020

PACOLLECTION: Μια νέα, τολμηρή αρωματική συλλογή που συναρπάζει τις αισθήσεις

Η συλλογή PACOLLECTION είναι μια “συνάντηση” μεταξύ διαφορετικών χαρακτήρων που συγκλίνουν στον ίδιο στόχο: να έχουν προσωπικότητα.

Από τι αποτελείται μια συλλογή; Μέσα στα ανοιχτά όρια της μόδας, μια συλλογή συμβολίζει μια σειρά από συναισθήματα. Μια συλλογή, δεν είναι απλώς μια συλλογή, είναι μια έννοια που απαρτίζεται από εικόνες, σχέδια, αναμνήσεις και εμπειρίες. Όταν ο Julien Dossena έγινε μέλος του οίκου Paco Rabanne, επεδίωξε έναν πνευματικό διάλογο με τον ιδρυτή του οίκου και έναν τρόπο για να τον συνεχίσει.

 «Βλέπω τον Paco Rabanne ως μια ψυχική κατάσταση. Το μυαλό ενός δημιουργού που είχε ένα όραμα για τη μόδα και τη ζωή στην οποία οι γυναίκες θα ήταν απελευθερωμένες και σε απόλυτη συμφιλίωση με το σώμα τους, με τόση άνεση γύρω από αυτό, που θα μπορούσαν να μετατρέψουν την πανοπλία τους σε αισθησιακά ρούχα. Οι γυναίκες του Paco Rabanne βρίσκονται πάντα σε δράση. Ο οίκος Paco Rabanne σήμερα, πρεσβεύει την απόλυτη ζωντάνια.»

news


Η συλλογή PACOLLECTION είναι μια “συνάντηση” μεταξύ διαφορετικών χαρακτήρων που συγκλίνουν στον ίδιο στόχο: να έχουν προσωπικότητα.

Julien Dossena: «Ανεξάρτητα από το μονοπάτι, η δέσμευση είναι αρετή. Ακόμα κι αν οι στόχοι είναι διαφορετικοί, μέσα τους θα πρέπει να υπάρχει ζωντάνια. Όταν δημιουργώ μόδα ο σκοπός μου είναι να υποστηρίξω την ελευθερία έκφρασης ,τη δημιουργικότητα, να βοηθήσω αυτόν που φοράει τις δημιουργίες μου να αποκτήσει φωνή. Η προσφορά μου στο χώρο της μόδας είναι σαν μια ηθική δέσμευση. Βρίσκομαι εκεί για να παρέχω αυτήν τη δυνατότητα. Το ίδιο ισχύει και για τη δημιουργία αυτών των αρωμάτων. Αποκωδικοποιούν μια σειρά από ταυτότητες και τον τρόπο με τον οποίο αυτές εκφράζονται, με ακαθόριστο φύλο, που σημαίνει να ενεργείς ελεύθερα, εκτός των ορίων των φύλων. Δίνοντας μια ιδιαίτερη προσωπικότητα σε αυτά τα αρώματα, σε αυτές τις εκπληκτικές αρμονίες που γίνονται ένα με τη ζωή: αυτό χαρακτηρίζει την προσέγγιση του οίκου Paco Rabanne. Σαν μια κοινότητα, όπου μέσα από κάθε άνθρωπο, αναγνωρίζεις τον εαυτό σου."

Η συλλογή PACOLLECTION αποτελείται από τα αρώματα: Genius Me. Erotic Me. Fabulous Me. Crazy Me. Dangerous Me. Strong Me.

Έξι αρώματα, όπως μια συλλογή διαθέσεων που αντιπροσωπεύουν την καλή ψυχική κατάσταση, την τελευταία πινελιά σε ένα ένδυμα, την οσφρητική διάνθιση μιας εμφάνισης. Αυτή η συλλογή πιστοποιεί πενήντα χρόνια μιας αναπόφευκτα μοναδικής εξερεύνησης του κόσμου των αρωμάτων από τον οίκο Paco Rabanne. Το 1969, η δημιουργική περίοδος ενός σχεδιαστή μόδας ήταν γεμάτη πειράματα γύρω από τις δυνατότητες της μόδας. Επαναστατικές δημιουργίες στις οποίες το χαρτί, το δέρμα που φωσφόριζε, το σφυρήλατο μέταλλο και τα αλουμινένια jersey θα έδιναν μια τονωτική ένεση στη σύγχρονη ραπτική. Με αυτό το σκεπτικό, το τόσο ιδεαλιστικό όσο και φανταστικό, δημιούργησε το πρώτο του άρωμα με το απροσδόκητο όνομα «Calandre». Ένα επαναστατικό άρωμα για γυναίκες, με πρωτότυπη αίσθηση, σχεδόν δυσαρμονική θα έλεγε κάποιος, στην άκρως κλασική γαλλική αρωματοποιία εκείνης της εποχής.  

Σήμερα, η συλλογή PACOLLECTION συνεχίζει αυτήν την κατεύθυνση, με γνώμονα τις αρχές του ιδρυτή της, αναζητώντας πάντα μια απροσδόκητη σκέψη.

Τι αποτελεί μια συλλογή αρωμάτων; Μια αρωματική συλλογή δεν είναι απλώς μια συλλογή: είναι μια στιγμή στον χρόνο, μια ζωή γεμάτη ήχους, εικόνες και όνειρα. Ένα άρωμα, είναι κάτι παραπάνω από ένα άρωμα. Είναι μια διαχυτική, μεταβαλλόμενη ατμόσφαιρα, μια ουσία που είναι ζωντανή και που αλλάζει αρμονικά με τις διακυμάνσεις και τις φωτεινές στιγμές μιας προσωπικότητας.

Έξι αρώματα για μια συλλογή στην οποία εκφράζονται οι πιο συναρπαστικές πτυχές των προσωπικοτήτων μας. Έξι έντονες αρωματικές ταυτότητες και κάποιες βασισμένες σε αρωματικές προτιμήσεις του οίκου που αποτελούν παράδειγμα και ενισχύουν τον παντοτινά προοδευτικό χαρακτήρα του οίκου Paco Rabanne.

Η συλλογή PACOLLECTION, είναι ένα τολμηρό έργο, για το οποίο μια ομάδα κορυφαίων αρωματοποιών από όλο τον κόσμο, συγκέντρωσε τις πιο εκπληκτικές αρωματικές ουσίες. Αυτή η ομάδα αρωματικών ’εγκεφάλων’ δημιούργησε έξι αρώματα με πρωτότυπες και νέες νότες.

 

news

 

Το Genius Me από τον Dominique Ropion

Δενδρολίβανο / Φλούδα πορτοκ Cristalfizz αλιού / Βρύα δέντρων / Cristalfizz

Μια σύνθεση εσπεριδοειδών στην πιο έντονη πλευρά της, ξυπνά το δέρμα, παίρνει λάμψη από μια φλούδα πορτοκαλιού και ενισχύεται από δεντρολίβανο. Αυτή η έντονη πρώτη αίσθηση ηρεμεί όταν τα βρύα του δάσους προσθέτουν έναν μυστηριώδη αισθησιασμό. Η νότα Cristalfizz προσδίδει μια αίσθηση καθαριότητας σε αυτό το ‘άτακτο’ άρωμα. Το Genius Me είναι ένα χαμόγελο, μια ευφυέστατη ιδέα.

Ο Dominique Ropion, κύριος αρωματοποιός και τεχνικός ‘μάγος’, δουλεύει με τα αρώματα σαν ένας γλύπτης ή ακόμα και σαν αρχιτέκτονας.

«Αρχικά υπάρχει το μόριο Cristalfizz, μια πολύ φρέσκια, αδιόρατη νότα που φέρνει στο μυαλό το φως του lily-of-the-valley. Μαζί με αυτό έχω συνδυάσει τη φλούδα πορτοκαλιού, αυτή η αίσθηση που απελευθερώνεται από τα εσπεριδοειδή όταν ξύνουμε τη φλούδα τους, που είναι ελαφρώς πικρή και πολύ αρωματική. Λάμπει και είναι συγχρόνως φρουτώδες. Το δεντρολίβανο, ένα παραδοσιακό βασικό συστατικό των αρωμάτων, συνεχίζει αυτή τη μίξη εσπεριδοειδών μέσα σε αυτήν την πολύ διεγερτική τριάδα. Τέλος, τα βρύα δίνουν μια βαθιά, ξυλώδη νότα βάσης, με τη δερμάτινη, σχεδόν ζωώδης νότα. Λειτουργεί ως παράδοξο σε αυτή τη χαρούμενη ατμόσφαιρα. Μου άρεσε πολύ να δουλεύω πάνω σε αυτό το άρωμα που είναι μέρος μιας συλλογής που ξεπερνά τα όρια.»

Erotic Me από τον Quentin Bisch

Δέρμα / Γάλα / Osmanthus / Λιβάνι

Ένα γαλακτερό δέρμα εμπνευσμένο από έναν έντονο αισθησιασμό. Μεθύστε με το Osmanthus, αυτό το ιδιαίτερο λουλούδι, που προκαλεί μια σειρά από συναρπαστικούς υπαινιγμούς. Το άρωμα του δέρματος κυριαρχεί, πλούσιο και σε αφθονία. Σε αντίθεση με την συμφωνία γάλακτος που είναι φιλική, ευχάριστη και ελαφριά σαν σύννεφο. Έρχεται αντιμέτωπο με τον εαυτό του αλλά τελικά τον κατανοεί. Στο τέλος, έρχεται το λιβάνι σαν ένας πολύτιμος καπνός που τυλίγεται γύρω από αυτήν την παράξενη συνεύρεση. Το Erotic Me είναι ένα μαγικό φίλτρο, μια παθιασμένη συνάντηση.

Ο Quentin Bisch είναι ένας ενστικτώδης αρωματοποιός που αγαπά να αιχμαλωτίζει την ομορφιά του αόρατου και να μεταφέρει τα συναισθήματα.

«Σε κάθε περίπτωση είναι μια ιστορία δέρματος πάνω στο δέρμα και ήθελα να δουλέψω σε μια αντίστροφη νότα. Ένα ζευγάρι από τόνους που θα κατέληγαν να είναι συμπληρωματικοί, γίνονται στην ουσία, ένα είδος ερωτικού παιχνιδιού. Το άρωμα επικεντρώνεται στο osmanthus, ένα λουλούδι που προέρχεται από την Κίνα και από το οποίο εξάγεται μια καθαρή εσάνς που έχει άρωμα δέρματος. Είναι πολύ σαρκικό και ζωώδες, με βελούδινους τόνους βερίκοκου και ροδάκινου. Ίσως θυμίζει ακόμα και ένα γλυκό, καπνιστό ουίσκι. Σαν συμπλήρωμα υπάρχει η γαλακτερή νότα, σε σχεδόν υπερβολική δόση. Το άρωμα του ζεστού γάλακτος που στην αρχή βρίσκεται σε αντίθεση και στη συνέχεια αναμιγνύεται τέλεια με το άρωμα του δέρματος. Το λιβάνι ως βάση, μας συνδέει με αυτό που βρίσκεται βαθύτερα μέσα μας. Μαγεύει και μας ταξιδεύει.»

Fabulous Me από την Alienor Massenet

Κολοκύθα / Ραβέντι / Βανίλια / Σανδαλόξυλο

Ένα χάλκινο ξύλο που είναι εμπνευσμένο από ένα εξωγήινο δάσος. Το σανδαλόξυλο είναι μια πολυτελής βάση και ο χλιδάτος τόνος του πυροδοτείται από την κολοκύθα, ένα άτακτο στοιχείο σε συνδυασμό με το ξινό ραβέντι. Η καθαρή εσάνς βανίλιας, μια βαθιά, ζωώδης νότα, προσθέτει ένα μυστήριο. Το Fabulous Me είναι ένα ξύλο με παλμό, μια μαγευτική φυλλωσιά.

Η Alienor Massenet είναι μια ήσυχη επαναστάτρια που οραματίζεται τα αρώματά της ως χρώματα και γεωμετρικά σχήματα.

«Φαντάστηκα ένα υπέροχο δάσος, φλεγόμενο σαν να έχει πάρει φωτιά. Αυτό μου προέκυψε από το χρώμα της κολοκύθας. Η ανακάλυψη ενός δάσους σε έναν άγνωστο πλανήτη. Δημιούργησα ένα πραγματικά υπέροχο σανδαλόξυλο που είναι αρκετά κρεμώδες και αναδεικνύει τα αρώματα της κανέλας. Του έδωσα ζωή με την κολοκύθα. Το χρώμα του μεταφέρει τα πάντα. Η βανίλια, ηχηρή και ζωώδης, συνοδεύει το σανδαλόξυλο ενώ το ραβέντι, πρασινωπό και μάλλον ξινό, ενεργοποιεί τα πάντα και διαρκεί όσο και το άρωμα. Αυτά τα συστατικά είναι σαν αντίθετα στοιχεία μιας αρχιτεκτονικής κατασκευής  που βασίζεται σε μια χρωματική αντίθεση.»

Dangerous Me από την Marie Salamagne

Βανίλια / Τζίντζερ / Κέδρος / Ambergris

Ένα μελάνι από βανίλια σχεδιασμένο ως ένα εσωτερικό τατουάζ. Ένας στιγμιαίος εθισμός στο ambergris και στην ισχυρή παρουσία του. Η βανίλια συνοδεύει αυτή τη λάγνα ατμόσφαιρα σαν ένα απαλό πέπλο πάνω στο δέρμα. Ο κέδρος είναι μια προστατευτική, ζεστή σκιά, ενώ η κορυφή από τζίντζερ δίνει λάμψη στο άρωμα σαν ένα κύμα θρασύτητας. Το Dangerous Me έχει μια ανατρεπτική γλυκύτητα, ένα ενοχλητικό στίγμα.

Η Marie Salamagne είναι μια καλλιτέχνης αρωματοποιίας που ενορχηστρώνει τα αρώματα σαν μια συμφωνία συναισθημάτων.

«Στο πλαίσιο αυτής της εξαιρετικά διακριτικής συλλογής, πρέπει να εξερευνήσω νέα εδάφη. Μου προέκυψε η ιδέα ενός τατουάζ πάνω στο δέρμα, σαν ένα αισθησιακό μελάνι στην επιδερμίδα. Το ambergris, που συχνά χρησιμοποιείται ως βασική νότα που καθορίζει τη δομή ενός αρώματος, εδώ υφίσταται σε μεγάλο βαθμό. Η μεταλλική πλευρά και η ζωώδης ποιότητά του, μαλακώνουν χάρη στην πιο διακριτική και κρεμώδη βανίλια. Ο κέδρος είναι ισχυρός και εκλεπτυσμένος, καταλήγοντας σε μια βαθιά ένταση. Και λατρεύω αυτή τη μικρή πινελιά Τζίντζερ που δίνει ζωντάνια στα πάντα σαν μια λάμψη χρώματος, ένα ίχνος ζωντάνιας πάνω στο δέρμα.»

Crazy Me από την Alienor Massenet

Μιμόζα / Wasabi / Μαύρο Φραγκοστάφυλο / Σανδαλόξυλο

Ένα όξινο λουλούδι που έχει συλληφθεί ως μια έκρηξη χρωμάτων. Νιώστε το φως της μιμόζας, ενός καλοσυνάτου λουλουδιού, ανακατεμένο με wasabi, το ανθεκτικό φυτό από την Ιαπωνία με την πικάντικη γεύση. Το μαύρο φραγκοστάφυλο απαλύνει τις έντονες πτυχές, ενώ το πολύτιμο σανδαλόξυλο παρουσιάζει έναν πλούσιο χαρακτήρα. Το Crazy Me είναι ένας καυτός ήλιος, μια φωτεινή σφαίρα.

Η Alienor Massenet είναι μια ήσυχη επαναστάτρια που οραματίζεται τα αρώματά της ως χρώματα και γεωμετρικά σχήματα.

«Ήθελα συστατικά υψηλής ποιότητας, τα οποία να μπορούν να ταιριάξουν με τη μόδα, υπέροχες υφές που θα μπορούσα να αντιπαραβάλω με ενδιαφέροντα, έντονα στοιχεία. Για το Crazy Me, ξεκίνησα από τη Μιμόζα, ένα λουλούδι που μου αρέσει πολύ  για το ζωντανό χρώμα του. Η Μιμόζα είναι σαν ένα θαύμα της φύσης που το χειμώνα το κίτρινο χρώμα της λάμπει και το άρωμά της γίνεται μεθυστικό εν μέσω μιας εποχής γεμάτης αδράνεια. Είναι ένα πολύ μαλακό λουλούδι στο άγγιγμά του, όπως το κασμίρι. Το αντιστάθμισα με τη μεταλλική πτυχή του wasabi. Το Wasabi αναστατώνει τη μιμόζα, φέρνοντάς τη στα μέτρα του και δίνοντας έτσι έναν έντονο δυναμισμό. Η καθαρή εσάνς φραγκοστάφυλου συνοδεύει αυτό το άρωμα σε μια φλοράλ ατμόσφαιρα και η βάση του σανδαλόξυλου υποστηρίζει όλη τη δομή και εισάγει μια πλούσια πλευρά.  Ένα άρωμα σαν μια σφαίρα έτοιμη να εκραγεί.»

Strong Me από τον Fabrice Pellegrin

Davana / Ρούμι / Βανίλια / Ambergris

Ένα μεταλλικό μαύρο φρούτο που θεωρείται υπνωτικό λικέρ. Το ντελικάτο φυτό της Αρτεμισίας (davana) είναι ιερό στην Ινδία, προς τιμήν του Σίβα. Εδώ, αναμιγνύει τη γλυκιά πρασινάδα του,  με το χρυσό ρούμι σαν ένα νέκταρ. Η βανίλια και το κεχριμπαρένιο ξύλο εντείνουν την τεταμένη ατμόσφαιρα. Όλες οι νότες μετατρέπονται σε μια μελωδία που μαγνητίζει. Το Strong Me είναι ένα ριζοσπαστικό μανιφέστο, ένα ακαταμάχητο τραγούδι.

Ο Fabrice Pellegrin, ο οποίος προέρχεται από μια μακρά γενιά αρωματοποιών της Grasse, αντλεί την έμπνευσή του από τη φύση και δημιουργεί υπέροχα οσφρητικά ταξίδια.

«Φαντάστηκα ένα σκοτεινό, γλυκό φρούτο, βυθισμένο σε λιωμένο μέταλλο. Το δαμάσκηνο και το μαύρο φρούτο που επέλεξα αρχικά, ήταν η αφετηρία μου. Βούτηξα αυτή τη νότα σε ένα δίδυμο γεμάτο γλυκό σιρόπι, με πρωταγωνιστή το ρούμι και την άκρως αισθησιακή αρτεμισία. Αυτό το ελιξίριο ενώνεται με βανίλια και πολύτιμο ξύλο, για να το κάνει ακόμα πιο εθιστικό και να ενισχύσει τον αισθησιασμό του. Φανταζόμαστε λοιπόν, αυτό το σκούρο φρούτο να επιπλέει πάνω σε λιωμένο μέταλλο. Το τελευταίο, δημιουργεί ένα ανεξίτηλο μεταλλικό καβούκι. Το Strong Me τονώνει την αυτοπεποίθηση και την ασφάλεια.»

news

 

PACOLLECTION: η καμπάνια

Μια αποκλειστικά digital καμπάνια με παραγωγή της Sheila Johansson η οποία αποτελείται από πρόσωπα που ενσαρκώνουν τους χαρακτήρες του κάθε αρώματος. Γυρισμένο κοντά στη Βαρκελώνη στη La Fabrica, τον εντυπωσιακό τσιμεντένιο καθεδρικό ναό του αρχιτέκτονα Ricardo Bofill, ακολουθεί τις κινήσεις έξι σαγηνευτικών χαρακτήρων που περιπλανιούνται σε κάθε γωνιά αυτού του μέρους, κάτω από τον ήχο του εμβληματικού τραγουδιού του David Bowie "Heroes".

Ήρωες, όπως οι χαρακτήρες ενός βιβλίου αλλά συγχρόνως προσιτοί, ενσαρκώνονται από υπαρκτά πρόσωπα της σύγχρονης κοινωνίας, από πραγματικές προσωπικότητες:

Genius είναι ο @bbambounou Μουσικός

Crazy είναι η @iamhyunjishin Μοντέλο

Fabulous είναι η @kelelam Τραγουδίστρια

Dangerous είναι η @dreelouisehemingway Ηθοποιός

Erotic είναι ο @evanmock Skater

Strong είναι ο @altonmason Χορευτής

Ένα avant-garde μπουκάλι

Ο οίκος Paco Rabanne εξερευνούσε πάντα νέα εδάφη. Και για αυτήν τη συλλογή έχει σχεδιάσει το πρώτο εύκαμπτο μπουκάλι αρώματος, με μια εντελώς νέα αίσθηση και εμφάνιση.

Μια κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας καινοτομία, που είναι το αποτέλεσμα εκτενούς έρευνας και πολυάριθμων παραγωγικών πειραματισμών, που διεισδύουν σε εδάφη εκτός των καθορισμένων ορίων του σχεδιασμού που σχετίζεται με την αρωματοποιία. Ακριβώς όπως εάν ο Paco Rabanne μπορούσε να ζητήσει από τη βιομηχανία της μηχανικής ή της αεροδιαστημικής να επινοήσει τη μόδα του, έτσι και τώρα υιοθέτησε μια πολύ προοδευτική προσέγγιση για να δημιουργήσει αυτό το μπουκάλι με την μεταλλική εμφάνιση αλλά και με την αισθησιακή υφή. Θυμίζει ένα συρματόπλεγμα που είναι τόσο αγαπητό από τον σχεδιαστή, ο οποίος είχε την ικανότητα να καλύπτει με αυτό ολόκληρο το σώμα, αλλά και να μπορεί να το αφαιρέσει αβίαστα από πάνω του.

Παιχνιδιάρικη συσκευασία

Τα αρώματα PACOLLECTION παρουσιάζονται σε χρωματιστά κουτιά.  Αυτά τα κουτιά είναι φωτεινές, υψηλής ποιότητας θήκες που μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν στο μέλλον για την αποθήκευση μπουκαλιών ή οτιδήποτε άλλο εσείς επιθυμείτε.

Ένας κουλ τρόπος για να διασφαλίσετε ότι μπορείτε να κρατήσετε το μπουκάλι χρήσιμο και να το μεταφέρετε οπουδήποτε. Ένα εντυπωσιακό αντικείμενο που μπορείτε να έχετε πάντα και παντού μαζί σας.

Στο poster που περιλαμβάνεται μέσα στη συσκευασία, μπορείτε να βρείτε τα συστατικά του κάθε αρώματος, μικρά μυστικά για το πως μπορείτε να επιμηκύνετε τη διάρκεια ζωής του αρώματός σας, πως να αρωματίζεστε με αυτό, τη διάρκειά του στο δέρμα και πολλά άλλα.

Βιωσιμότητα

Τα περισσότερα από τα υλικά της συσκευασίας είναι ανακυκλώσιμα σύμφωνα με τα πρότυπα που ισχύουν σε κάθε χώρα. Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα pacorabanne.com.

 

Μια κοινότητα ενωμένη

Ανακαλύψτε τον μουσικό κόσμο των χαρακτήρων της συλλογής PACOLLECTION στο Spotify. Μπορείτε επίσης να τους βρείτε στο Instagram και το Facebook. Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα pacorabanne.com

 

Η συλλογή Pacollection:

Pacollection Strong Me Eau de Parfum 62ml

Pacollection Fabulous Me Eau de Parfum 62ml

Pacollection Dangerous Me Eau de Parfum 62ml

Pacollection Erotic Me Eau de Parfum 62ml

Pacollection Genius Me Eau de Parfum 62ml

Pacollection Crazy Me Eau de Parfum 62ml

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

alist-kalokairina-aromata-pou-axizoun-tin-prosoxi-beauty-june24

12 Ιουλίου 2024

5+1 Καλοκαιρινά Αρώματα που Αξίζουν την Προσοχή σας

Περισσότερα

1 / 4
alist-pws-na-diarkei-to-arwma-june24

10 Ιουνίου 2024

Πώς να διαρκεί περισσότερο το άρωμά μου;

Περισσότερα

2 / 4
alist-acnestudios-aroma-beauty-may24

24 Μαΐου 2024

Acne Studios par Frederic Malle

Περισσότερα

3 / 4
alist-beauty-anoixiatika-aromata-mar24

16 Μαΐου 2024

5 ανοιξιάτικα, γυναικεία αρώματα που μυρίζουν φρεσκάδα

Περισσότερα

4 / 4