Χαρίστε στους αγαπημένους σας, ένα δώρο που προσφέρει αμέτρητες επιλογές. Επιλέξτε online την attica e-gift card!

08 Οκτωβρίου 2019

ROLLING IN LOVE BY KILIAN: ΤΟ ΝΕΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ MUSC DE PEAU ΑΡΩΜΑ

Το νέο γυναικείο musc de peau άρωμα, που αιχμαλωτίζει την αίσθηση του έντονου ερωτικού συναισθήματος.

Η πλήρης απώλεια φραγμών, μια ξέφρενη περιπέτεια για την ψυχή, το ROLLING IN LOVE γιορτάζει τον έρωτα ως τον απόλυτο εθισμό—η κύρια έμπνευση για την KILIAN από την ίδρυσή της πριν από δέκα χρόνια.

Το ROLLING IN LOVE είναι ένα musc de peau άρωμα, που αιχμαλωτίζει την αίσθηση του έντονου ερωτικού συναισθήματος, που γίνεται ένα με το δέρμα. Ένα μεθυστικό άρωμα, που ενσωματώνεται απόλυτα φυσικά σε μια από τις τέσσερις οσφρητικές οικογένειες  που καθορίζουν τη μοναδική προσέγγιση του δημιουργού και καλλιτεχνικού διευθυντή Kilian Hennessy στη δημιουργία αρωμάτων: THE NARCOTICS.

news

Σε συνεργασία με τον αρωματοποιό Pascal Gaurin, ο Kilian Hennessy πήρε μια εντελώς νέα κατεύθυνση με αυτή τη δημιουργία, διαφοροποιώντας το οσφρητικό του στυλ. Το ROLLING IN LOVE είναι πολύ πιο άμεσο και λιγότερο πολύπλευρο από τα προηγούμενα αρώματα του – σχεδόν “μονοχρωματικό” στη στοχευμένη αναπαράσταση ενός μόνο συναισθήματος.  Πράγματι, η πρόθεσή του ήταν να κάνει το ROLLING IN LOVE ένα "λευκό" άρωμα, συνδυάζοντας διαφορετικές υφές παράλληλα με τα ίχνη που αφήνει το άρωμα, με νότες από σπόρους ιβίσκου, γάλα αμυγδάλου, ίριδα, φρέζια, και musk.

Η αίσθηση του να νιώθεις έκπληκτος αλλά ενθουσιασμένος, ποιητικός με μια δόση τρέλας, χαμένος αλλά ταυτόχρονα ακριβώς εκεί όπου πρέπει να είσαι—αυτή είναι ανατρεπτική αίσθηση του ROLLING IN LOVE. Ενώ τα όρια και οι προσωπικές σου άμυνες να πέφτουν, γίνεσαι ένα με το άλλο σου μισό.

news

Για να εκφράσει αυτό το πάθος, το ROLLING IN LOVE λανσάρει για πρώτη φορά ένα νέο χρώμα για το εικονικό μπουκάλι KILIAN—ένα εκπληκτικό κόκκινο με χρυσές λεπτομέρειες. Η χαρακτηριστική ασπίδα του Αχιλλέα κοσμεί τις πλευρές του, επισημαίνοντας τη βασική πεποίθηση του Kilian Hennessy στην προστατευτική δύναμη του αρώματος.

Η αγάπη είναι το πιο δυνατό ναρκωτικό.

INFO: Βρείτε το Rolling in Love by Kilian στα πολυκαταστήματα attica στο City Link, Golden Hall & στην Τσιμισκή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

alist-summerperfumes-beauty-july23

14 Ιουλίου 2023

5+1 καλοκαιρινά αρώματα που θα λατρέψετε

Περισσότερα

1 / 4
alist-summerperfumes23-beauty-june23

12 Ιουνίου 2023

5+1 Καλοκαιρινά Αρώματα που Αξίζουν την Προσοχή σας

Περισσότερα

2 / 4
alist-mfk-perfumes-may23

30 Μαΐου 2023

Τα Επώνυμα Αρώματα του Οίκου Maison Francis Kurkdjian

Περισσότερα

3 / 4
alist-beauty-refillableperfumes-april23

10 Απριλίου 2023

Sustainable Beauty: Refillable Αρώματα

Περισσότερα

4 / 4