Σας υπενθυμίζουμε! Το επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα των πολυκαταστημάτων attica είναι το atticadps.gr και ουδεμία σχέση έχουμε με οποιοδήποτε άλλο e-shop ή ιστοσελίδα χρησιμοποιεί τον όρο attica, μόνο του ή σε συνδυασμό με άλλες λέξεις.

01 Αυγούστου 2019

BYREDO: Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΦΙΞΗ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ!

Byredo: η απόλυτη άφιξη ομορφιάς του καλοκαιριού!

Το ευρωπαϊκο luxury brand κατέφθασε στην Ελλάδα και θα το βρείτε αποκλειστικά στο attica!

Η Byredo επανεφευρίσκει τον κόσμο της πολυτέλειας μέσα από μια νέα προσέγγιση, όπου η δημιουργία καθοδηγείται από τα συναισθήματα, εκφράζοντας το πλήρες και απέραντο σύμπαν του brand. Αυτό το ευρωπαϊκό brand, που δημιουργήθηκε στη Στοκχόλμη το 2006 από τον Ben Gorham κατάφερε να «μεταφράσει» αναμνήσεις και συναισθήματα σε προϊόντα και εμπειρίες. Η Byredo δημιουργεί προϊόντα χρησιμοποιώντας υλικά άριστης ποιότητας και σχεδιαστικές λεπτομέρειες υψηλού επιπέδου για να πυροδοτήσει μια ανανεωμένη προσέγγιση στη σύγχρονη πολυτέλεια. Δημιουργεί και αναπτύσσει μια γκάμα προϊόντων όπως αρώματα, αντικείμενα για το σπίτι, δερμάτινα είδη και αξεσουάρ τα οποία πωλούνται σε περισσότερες από 40 χώρες, από ένα υπερπολυτελές αποκλειστικό δίκτυο σε όλο τον κόσμο.

news

Ο Ben Gorham είναι Σουηδός στην καταγωγή, γεννημένος από Ινδή μητέρα και Καναδό πατέρα. Μεγάλωσε στο Τορόντο, τη Νέα Υόρκη και τη Στοκχόλμη. Ο Ben, πρώην μπασκετμπολίστας, αποφοίτησε από τη Σχολή Καλών Τεχνών της Στοκχόλμης με πτυχίο στις εικαστικές τέχνες. Μια τυχαία συνάντηση με τον θεατρικό συγγραφέα Pierre Wolff τον έπεισε ότι θα προτιμούσε να δημιουργεί αρώματα παρά πίνακες. Ένας 31χρονος, χωρίς κάποια τυπική εκπαίδευση στον τομέα αυτό, άρχισε να δημιουργεί συνθέσεις για να εκφράσει τα δικά του συναισθήματα και τις οσφρητικές του επιθυμίες. Αυτή η προσωπική προσέγγιση οδήγησε στη δημιουργία μοναδικών, μοντέρνων αρωματικών συνθέσεων από πρώτες ύλες, άριστης ποιότητας που προέρχονταν από την Γκρας της νότιας Γαλλίας. 

news

Για να εκφράσει τις ιδέες της η Byredo εστιάζει τόσο στο γραφικό χαρακτήρα των ονομάτων των προϊόντων, όσο στο design τους και στα υλικά τα οποία τα πλαισιώνουν. Η μάρκα φέρει σαφείς έθνικ επιρροές λόγω της Ινδικής καταγωγής του ιδρυτή Ben Gorham, οι οποίες έρχονται σε αντίθεση με την κλασική σκανδιναβική αισθητική που αποτυπώνεται στα καταστήματα και τα προϊόντα της. Η Byredo εκφράζει τη δημιουργικότητά της μέσα από εμπειρίες, συνεργασίες, διαχρονικά προϊόντα και συναισθήματα. 

Info: Τα Byredo θα τα βρείτε στο attica Golden Hall και στο atticabeauty.gr.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

20220906-atticabeauty-beautytalk-andrika_eau_de_parfum_d2

09 Σεπτεμβρίου 2022

6 ανδρικά eau de parfum που θα σαγηνεύσουν

Περισσότερα

1 / 4
20220620-atticabeauty-beautytalk-summer_perfume

06 Ιουλίου 2022

Αρώματα γυναικεία καλοκαιρινά: Οι νέες εντυπωσιακές αφίξεις!

Περισσότερα

2 / 4
article-estee-april22

19 Απριλίου 2022

Estée Lauder: Τα προϊόντα που λατρεύουμε τη φετινή χρονιά

Περισσότερα

3 / 4
/files/articles/talk/beautytalk-valentinesday22-beauty-for-him.jpg

09 Φεβρουαρίου 2022

Ημέρα Αγίου Βαλεντίνου: 4+1 ανδρικά αρώματα για το φίλο σας

Περισσότερα

4 / 4