Σας υπενθυμίζουμε! Το επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα των πολυκαταστημάτων attica είναι το atticadps.gr και ουδεμία σχέση έχουμε με οποιοδήποτε άλλο e-shop ή ιστοσελίδα χρησιμοποιεί τον όρο attica, μόνο του ή σε συνδυασμό με άλλες λέξεις.

09 Σεπτεμβρίου 2013

ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΝΕΟ JO MALONE ΑΡΩΜΑ PEONY & BLUSH SUEDE

Δοκιμάστε το νέο Jo Malone άρωμα Peony & Blush Suede

Το μοναδικό βρετανικό στιλ των προϊόντων JO MALONE γεννήθηκε πριν από σχεδόν 20 χρόνια, όταν η ιδρύτριά της, Jo Malone, ξεκίνησε να αναμειγνύει και να συνδυάζει έλαια στην κουζίνα της. Απαντώντας στην επιθυμία για πολυτελή, απλά και πρωτότυπα αρώματα,...

Το μοναδικό βρετανικό στιλ των προϊόντων JO MALONE γεννήθηκε πριν από σχεδόν 20 χρόνια, όταν η ιδρύτριά της, Jo Malone, ξεκίνησε να αναμειγνύει και να συνδυάζει έλαια στην κουζίνα της. Απαντώντας στην επιθυμία για πολυτελή, απλά και πρωτότυπα αρώματα, οι δημιουργίες της Jo απέκτησαν γρήγορα ένα αφοσιωμένο κοινό κι εκείνη μετέφερε την αναπτυσσόμενη οικοτεχνία της στην πρώτη της μπουτίκ, στη Walton Street, στο Τσέλσι του Λονδίνου, το 1994. Το μοντέρνο και πολύ αγγλικό στιλ της σημείωσε άμεση επιτυχία, και ακολούθησε μία κεντρική μπουτίκ στη Sloane Street το 1999.
Η φιλοσοφία της JO MALONE σήμερα παραμένει η ίδια: σεβασμός για την παραδοσιακή τέχνη του αρωματοποιού σε συνδυασμό με πρωτοποριακές καινοτομίες και εμπνευσμένη δημιουργικότητα, μαζί με πίστη στη σημασία της προσωπικής ματιάς και ένα μοναδικό στιλ που βασίζεται στην κομψή απλότητα με τα υψηλότερα στάνταρ ποιότητας. Η οικειότητα και η αίσθηση του χειροποίητου είναι τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα της JO MALONE.

Η JO MALONE με τη μοναδική φιλοσοφία της ενθαρρύνει την ανάγκη για δημιουργία. Συνδυάζοντας δύο διαφορετικά αρώματα μπορείτε να δημιουργήσετε το άρωμα που θα φέρει τη δική σας υπογραφή. Αρωματιστείτε με ένα άρωμα Jo Malone, αφήστε το να στεγνώσει και μετά συνεχίστε με ένα δεύτερο άρωμα JO MALONE. Ή, δοκιμάστε μία κρέμα σώματος σε συνδυασμό με ένα έλαιο μπάνιου με διαφορετικό άρωμα.

Δοκιμάστε το νέο άρωμα Peony & Blush Suede που αποπνέει μια εύθραυστη και ταυτόχρονα αισθησιακή αίσθηση. Φρουτώδες και άκρως σαγηνευτικό, δημιουργεί την επιθυμία για φλερτ.

The Peony & Blush Suede Collection.

Το Peony & Blush Suede μπορεί να συνδυαστεί με το English Pear & Freesia για έντονα φρουτώδες και αισθησιακό αποτέλεσμα. Επίσης, συνδυάζεται αρμονικά με το Orange Blossom για πιο λουλουδάτη και παιχνιδιάρικη αίσθηση.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

20220906-atticabeauty-beautytalk-andrika_eau_de_parfum_d2

09 Σεπτεμβρίου 2022

6 ανδρικά eau de parfum που θα σαγηνεύσουν

Περισσότερα

1 / 4
20220620-atticabeauty-beautytalk-summer_perfume

06 Ιουλίου 2022

Αρώματα γυναικεία καλοκαιρινά: Οι νέες εντυπωσιακές αφίξεις!

Περισσότερα

2 / 4
article-estee-april22

19 Απριλίου 2022

Estée Lauder: Τα προϊόντα που λατρεύουμε τη φετινή χρονιά

Περισσότερα

3 / 4
/files/articles/talk/beautytalk-valentinesday22-beauty-for-him.jpg

09 Φεβρουαρίου 2022

Ημέρα Αγίου Βαλεντίνου: 4+1 ανδρικά αρώματα για το φίλο σας

Περισσότερα

4 / 4