Σας υπενθυμίζουμε! Το επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα των πολυκαταστημάτων attica είναι το atticadps.gr και ουδεμία σχέση έχουμε με οποιοδήποτε άλλο e-shop ή ιστοσελίδα χρησιμοποιεί τον όρο attica, μόνο του ή σε συνδυασμό με άλλες λέξεις.

11 Ιανουαρίου 2017

MYRRH & TONKA

MYRRH & TONKA

Πλούσιο εκχύλισμα μύρου συλλέγεται με το χέρι από τα δέντρα της Ναμίμπια. Ζεστό αμύγδαλο, πλούσια βανίλια και εθιστικοί σπόροι tonka. ...

Ευγενές, αισθησιακό, μεθυστικό - το νέο άρωμα από τη Jo Malone London είναι ένα νομαδικό τραγούδι της άμμου και του λυκόφωτος. Πλούσιο εκχύλισμα μύρου συλλέγεται με το χέρι από τα δέντρα της Ναμίμπια. Ζεστό αμύγδαλο, πλούσια βανίλια και εθιστικοί σπόροι tonka. 


Η Master Perfumer Mathilde Bijaoui περιγράφει χαρακτηριστικά: “Υπάρχει μια ατμόσφαιρα εθισμού και πλούτου σε αυτό το άρωμα που απευθύνεται σε άνδρες και γυναίκες. Στην κορυφή υπάρχει ένας υπαινιγμός λεβάντας και μια floral νότα, δημιουργώντας ένα παρήγορο και αισθησιακό άρωμα. Η πλούσια νότα μύρου αφήνει μια μοναδική αίσθηση, ενώ οι σπόροι tonka δίνουν την αίσθηση της γενναιοδωρίας. Είναι γοητευτικό και μαγευτικό.”  INFO: Τα προϊόντα JO MALONE LONDON θα τα βρείτε αποκλειστικά στα attica, City Link, Golden Hall & Τσιμισκή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

20220906-atticabeauty-beautytalk-andrika_eau_de_parfum_d2

09 Σεπτεμβρίου 2022

6 ανδρικά eau de parfum που θα σαγηνεύσουν

Περισσότερα

1 / 4
20220620-atticabeauty-beautytalk-summer_perfume

06 Ιουλίου 2022

Αρώματα γυναικεία καλοκαιρινά: Οι νέες εντυπωσιακές αφίξεις!

Περισσότερα

2 / 4
article-estee-april22

19 Απριλίου 2022

Estée Lauder: Τα προϊόντα που λατρεύουμε τη φετινή χρονιά

Περισσότερα

3 / 4
/files/articles/talk/beautytalk-valentinesday22-beauty-for-him.jpg

09 Φεβρουαρίου 2022

Ημέρα Αγίου Βαλεντίνου: 4+1 ανδρικά αρώματα για το φίλο σας

Περισσότερα

4 / 4