Χαρίστε στους αγαπημένους σας, ένα δώρο που προσφέρει αμέτρητες επιλογές. Επιλέξτε online την attica e-gift card!

01 Απριλίου 2016

BIOTHERM EAU SOLEIL: ΤΟ ΑΡΩΜΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΦΟΡΕΣΕΤΕ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ

Το Eau Soleil, το νέο Eau de toilette της Biotherm είναι ένα σπρέι που δημιουργεί απόλυτα καλοκαιρινή διάθεση. Περιέχοντας αυστηρά επιλεγμένα συστατικά, το Eau Soleil έχει σχεδιαστεί ειδικά για να φοριέται στον ήλιο. Μία δόση είναι αρκετή, για να...

Το Eau Soleil, το νέο Eau de toilette της Biotherm είναι ένα σπρέι που δημιουργεί απόλυτα καλοκαιρινή διάθεση. Περιέχοντας αυστηρά επιλεγμένα συστατικά, το Eau Soleil έχει σχεδιαστεί ειδικά για να φοριέται στον ήλιο. Μία δόση είναι αρκετή, για να αισθανθείτε το καλοκαίρι που έρχεται. 

Συνδυάζοντας δροσερά αιθέρια έλαια εσπεριδοειδών με γλυκές συμφωνίες φρέσκου σύκου, το Eau Soleil είναι ένα αναζωογονητικό, ζεστό, φρουτώδες, καλοκαιρινό λουλουδάτο άρωμα. 
 
Χάρη στην αυστηρή επιλογή συστατικών που είναι εμπνευσμένα από το φως του ήλιου, καθώς και με ένα αποκλειστικό αιθέριο έλαιο εσπεριδοειδών, η σύνθεση του Eau Soleil μπορεί να φοριέται στον ήλιο. 
 
ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΡΑΜΕ ΑΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ;

Ο λόγος δεν είναι το οινόπνευμα. Ορισμένα φωτοτοξικά συστατικά, όπως για παράδειγμα οι φουροκουμαρίνες & η φαινυλακεταλδεΰδη, μπορεί να αντιδράσουν κατά την έκθεση στον ήλιο. Το Eau Soleil έχει σχεδιαστεί αποφεύγοντας τα φωτοευαίσθητα συστατικά. Ο αρωματοποιός έχει επιλέξει τα συστατικά με μέγιστη σχολαστικότητα, για να περιορίζει όσο το δυνατόν περισσότερο τους κινδύνους και να σας προσφέρει  ένα Eau σχεδιασμένο για να φοριέται στον ήλιο. Οι φουροκουμαρίνες των εσπεριδοειδών έχουν αφαιρεθεί και όλα τα συστατικά πληρούν μια αυστηρή χάρτα.
 

Τολμήστε να αρωματίσετε το καλοκαίρι σας με το νέο Eau Soleil της Biotherm!


INFO: Ανακαλύψτε τα προϊόντα BIOTHERM στσ attica City Link & Golden Hall.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

alist-summerperfumes-beauty-july23

14 Ιουλίου 2023

5+1 καλοκαιρινά αρώματα που θα λατρέψετε

Περισσότερα

1 / 4
alist-summerperfumes23-beauty-june23

12 Ιουνίου 2023

5+1 Καλοκαιρινά Αρώματα που Αξίζουν την Προσοχή σας

Περισσότερα

2 / 4
alist-mfk-perfumes-may23

30 Μαΐου 2023

Τα Επώνυμα Αρώματα του Οίκου Maison Francis Kurkdjian

Περισσότερα

3 / 4
alist-beauty-refillableperfumes-april23

10 Απριλίου 2023

Sustainable Beauty: Refillable Αρώματα

Περισσότερα

4 / 4