Σας υπενθυμίζουμε! Το επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα των πολυκαταστημάτων attica είναι το atticadps.gr και ουδεμία σχέση έχουμε με οποιοδήποτε άλλο e-shop ή ιστοσελίδα χρησιμοποιεί τον όρο attica, μόνο του ή σε συνδυασμό με άλλες λέξεις.

29 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΦΥΠΝΙΣΤΕ ΤΙΣ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟ ΑΝΔΡΙΚΟ ΑΡΩΜΑ BOSS ΤHE SCENT

Αφυπνίστε τις αισθήσεις σας με το ανδρικό άρωμα Boss Τhe Scent

H αποπλάνηση αποτελεί πλέον στοιχείο της καθημερινότητάς μας: μια ικανοποίηση των αισθήσεων που μπορεί να αποκτηθεί χωρίς καμία προσπάθεια....

H αποπλάνηση αποτελεί πλέον στοιχείο της καθημερινότητάς μας: μια ικανοποίηση των αισθήσεων που μπορεί να αποκτηθεί χωρίς καμία προσπάθεια. 
Ο οίκος HUGO BOSS πρεσβεύει ένα διαφορετικό, νέο είδος αποπλάνησης: αργά και σταθερά, εντείνεται με την αναμονή. Η αποπλάνηση είναι μια τέχνη, η οποία βρίσκει την τέλεια ισορροπία ανάμεσα στην αυτοπεποίθηση και τη χαλαρότητα. Γνωρίζοντας αυτό που πραγματικά θέλουν οι γυναίκες, δημιουργεί μια αριστοτεχνική ενορχήστρωση όλων των αισθήσεων που τον κάνουν να μη ξεχνιέται εύκολα. 
Ο άνδρας ΒΟSS αποπλανεί με το δικό του μοναδικό τρόπο. Γνωρίζει ότι ένας ψίθυρος μπορεί να είναι πιο ισχυρός από μια δυνατή φωνή. Η αποπλάνηση για εκείνον είναι αργή, γεμάτη πάθος, εξευγενισμένη, μια εμπειρία που όταν τη
γευθείς θα θελήσεις σίγουρα να τη ξαναδοκιμάσεις. Ο άνδρας BOSS δεν αποπλανεί μόνο με τη μία, αλλά και με τις πέντε αισθήσεις. 

Το νέο άρωμα Τhe Scent, αποκαλύπτει μια διαφορετική πλευρά του άνδρα BOSS. Ενός άνδρα που δίνει μεγαλύτερη έμφαση στις επιτυχίες της προσωπικής του ζωής, παρά στα επαγγελματικά του επιτεύγματα. Για τον συγκεκριμένο άνδρα, η επιτυχία υπήρξε πάντοτε σαγηνευτική, και είναι εμφανής στον τρόπο που κινείται, στο ντύσιμό του και στην αυτοπεποίθηση που διαθέτει. 
Πλέον, όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά συγκεντρώνονται και στο άρωμά του. Η γοητεία, το ξεχωριστό αυτό χαρακτηριστικό, σηματοδοτεί το νέο άρωμα του οίκου BOOS, που αποτελεί συνώνυμο της συναισθηματικής νοημοσύνης. 

To νέο άρωμα The Scent διαθέτει ένα αποκλειστικό συστατικό από την Αφρική: το αφροδισιακό Maninka Fruit, το οποίο θυμίζει Passion Fruit και ρούμι. Ωστόσο, το Maninka Fruit συμβολίζει κάτι βαθύτερο και πιο ουσιαστικό: ένα μέσο για να προκαλεί την επιθυμία και να ελκύει τη μνήμη. Διαθέτοντας μια αρρενωπή βάση, η επίδρασή του είναι ισχυρή, πρωτότυπη και δεν ξεχνιέται ποτέ. Mε πικάντικο τζίντζερ στην κορυφή, Manika Fruit στην καρδιά και τη μυρωδιά του στιλβωμένου δέρματος, τα συστατικά του The Scent αποπνέουν μια αυθεντικά αρρενωπή αίσθηση που μαγνητίζει. Ωστόσο, δεν αρκούν μόνο αυτά. Βασικό επίσης συστατικό είναι και... ο άνδρας BΟSS! Αυτός είναι που δανείζει τη δική του σαγηνευτική γοητεία, για να δημιουργήσει μια αξέχαστη εντύπωση. 

Τον άνδρα Boss για το νέο άρωμα The Scent ενδαρκώνει ο χαρισματικός ηθοποιός του Χόλυγουντ Theo James. Είναι η προσωποποίηση της σαγηνευτικής πλευράς του ήρωα του οίκου BOSS: έχει εμπιστοσύνη στην εμφάνισή του, καθώς έχει πλήρη επίγνωση της γοητείας του. 

INFO: Ανακαλύψτε τα αρώματα BOSS σε όλα τα attica.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

20220906-atticabeauty-beautytalk-andrika_eau_de_parfum_d2

09 Σεπτεμβρίου 2022

6 ανδρικά eau de parfum που θα σαγηνεύσουν

Περισσότερα

1 / 4
20220620-atticabeauty-beautytalk-summer_perfume

06 Ιουλίου 2022

Αρώματα γυναικεία καλοκαιρινά: Οι νέες εντυπωσιακές αφίξεις!

Περισσότερα

2 / 4
article-estee-april22

19 Απριλίου 2022

Estée Lauder: Τα προϊόντα που λατρεύουμε τη φετινή χρονιά

Περισσότερα

3 / 4
/files/articles/talk/beautytalk-valentinesday22-beauty-for-him.jpg

09 Φεβρουαρίου 2022

Ημέρα Αγίου Βαλεντίνου: 4+1 ανδρικά αρώματα για το φίλο σας

Περισσότερα

4 / 4