Χαρίστε στους αγαπημένους σας, ένα δώρο που προσφέρει αμέτρητες επιλογές. Επιλέξτε online την attica e-gift card!

17 Ιανουαρίου 2020

ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΑΡΩΜΑΤΩΝ MOLTON BROWN

Φτιαγμένα από μοναδικούς ανθρώπους για μοναδικούς ανθρώπους.

Ο οίκος Molton Brown σάς προσκαλεί να εξερευνήσετε το ανατρεπτικό νέο scentscape – μια προκλητική συλλογή από 7 ασυμβίβαστα eaux de parfum και eaux de toilette. Ζήστε την πρωτοποριακή νέα κίνηση στο βρετανικό άρωμα. Μπείτε new guard perfumery.

Γεννημένος στα απελευθερωμένα 70s, ο οίκος Molton Brown ενσωματώνει τη μη συμβατική, δημιουργική ελευθερία. Βλέπει τη ζωή διαφορετικά μέσω ενός εικονικού φακού, ώστε να προσφέρει απροσδόκητες και ισχυρά αισθαντικές στιγμές. Για να δημιουργήσει μοναδικά αρώματα, ο οίκος Molton Brown συνεργάζεται με οραματιστές αρωματοποιούς από διάφορες ηλικίες, περιβάλλοντα και εμπειρίες. Από τον Master Perfumer Jacques Chabert και την κόρη του, την αναγνωρισμένη Senior Perfumer Carla Chabert, σε ανερχόμενος αστέρες νέας γενιάς, όπως ο Jérôme Di Marino, τολμηροί δημιουργοί ενοποιήθηκαν κάτω από ένα ιδρυτικό όραμα: να δημιουργήσουν απροσδόκητα αρώματα με προσωπική επαφή. Η προκλητική αυτή προσέγγιση αντιπροσωπεύει το new guard στην αγγλική αρωματοποιία. Οι μυρωδιές τους δημιουργήθηκαν χωρίς κανένα brief από την ομάδα marketing, χωρίς δοκιμές σε ομάδες και χωρίς δημογραφικούς περιορισμούς. Μένει μόνο ο ανθρώπινος δεσμούς μεταξύ του αρωματοποιού και εκείνου που το φοράει.

Η συλλογή Eau de Parfum του οίκου Molton Brown πρωτοπορεί σε μια τολμηρή νέα κατεύθυνση ενώ γιορτάζει την αφοσίωσή της στη δημιουργική ελευθερία. Είναι αρώματα στην πιο αγνή τους μορφή: αναμειγνύονται με υψηλότερη συγκέντρωση αρώματος και μια επιπλέον νότα επιλεγμένη από τον αρωματοποιό για να κάνει αντίθεση, να συμπληρώνει ή να εμπλουτίζει το αντίστοιχο Eau de Toilette. Σχεδιασμένη για πιο ανάλαφρη αρωματική εμπειρία, η συλλογή Eau de Toilette περιλαμβάνει αγαπημένα και εμβληματικά αρώματα από το χαρτοφυλάκιο της μάρκας.

news

Με την εμβληματική συσκευασία του διάσημου σχεδιαστή Vincent Villeger, η τολμηρή αισθητική των συλλογών είναι χειροποίητη, από τεχνίτες στην Αγγλία, με μια σύγχρονη αναφορά στην κληρονομιά της μάρκας από το ’70. Τα Eaux de Parfum παρουσιάζονται με εξαιρετικά σφαιρικά καπάκια ρητίνης. Για μια αρμονική συνεργασία, τα Eaux de Toilette αναδημιουργούνται σε γυάλινα μπουκάλια και μπεζ κουτιά Regent Stone.

Info: Τα Molton Brown θα τα βρείτε στα attica City Link, Golden Hall, Τσιμισκή και Mediterranean Cosmos.   

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

alist-summerperfumes-beauty-july23

14 Ιουλίου 2023

5+1 καλοκαιρινά αρώματα που θα λατρέψετε

Περισσότερα

1 / 4
alist-summerperfumes23-beauty-june23

12 Ιουνίου 2023

5+1 Καλοκαιρινά Αρώματα που Αξίζουν την Προσοχή σας

Περισσότερα

2 / 4
alist-mfk-perfumes-may23

30 Μαΐου 2023

Τα Επώνυμα Αρώματα του Οίκου Maison Francis Kurkdjian

Περισσότερα

3 / 4
alist-beauty-refillableperfumes-april23

10 Απριλίου 2023

Sustainable Beauty: Refillable Αρώματα

Περισσότερα

4 / 4