Σας υπενθυμίζουμε! Το επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα των πολυκαταστημάτων attica είναι το atticadps.gr και ουδεμία σχέση έχουμε με οποιοδήποτε άλλο e-shop ή ιστοσελίδα χρησιμοποιεί τον όρο attica, μόνο του ή σε συνδυασμό με άλλες λέξεις.

01 Δεκεμβρίου 2019

LA PRAIRIE: ΤΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΑΝΤΑΝΑΚΛΟΥΝ ΤΗ ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑ

La Prairie: Τα συστατικά που αντανακλούν τη δεξιοτεχνία

Ανακαλύψτε τη λάμψη της δεξιοτεχνίας της La Prairie

Από το ξεκίνημά της, ως μια κλινική που μπορούσε κανείς να επισκεφτεί μόνο με πρόσκληση στις όχθες μιας ελβετικής λίμνης, ως τη συγκέντρωση των πιο σπάνιων συστατικών στον κόσμο, από τη μυστικοπάθεια για την έρευνα στα εργαστήρια ως τη δημιουργία μοναδικών εμπειριών, το μυστήριο του οίκου La Prairie είναι μέρος της ίδιας της ύπαρξής του. Εμπνευσμένη από τη μαγεία της περιόδου των γιορτών, η La Prairie τραβάει για μια στιγμή τις κουρτίνες και αποκαλύπτει το μυστήριο, τη δεξιοτεχνία και το μεγαλείο της τεχνογνωσίας της.

Η αιωνιότητα της πλατίνας. Η απόλαυση του χαβιαριού. Η φωτεινότητα του λευκού χαβιαριού. Η πολυτέλεια του χρυσού. Τα πιο σπάνια, τα πιο πολυτελή ακατέργαστα συστατικά βρίσκονται στην καρδιά των δημιουργιών του ελβετικού οίκου. Εφαρμόζοντας τις αξίες των σύγχρονων κινημάτων της αισθητικής σε κάθε πτυχή της σχεδίασης, η La Prairie εξυψώνει τα προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας σε μια βαθιά συναισθηματική εμπειρία

news

Πλατίνα – λαμπερή και ραφιναρισμένη, είναι το απόλυτο έμβλημα αποκλειστικότητας, η επιτομή της τελειότητας που πρωταγωνιστεί στη σειρά Platinum Rare.

news

Χαβιάρι - Προερχόμενο από τη θάλασσα, εκεί που η ζωή ξεκίνησε, το χαβιάρι αποτελεί την ουσία των ακατέργαστων δυνατοτήτων και αποτελεί το κεντρικό συστατικό της συλλογής Skin Caviar.

news

Λευκό Χαβιάρι - Μέσα από τις πολύτιμες, μοναδικές, μαργαριταρένιες σταγόνες, εκπέμπεται η εντυπωσιακή δύναμη της συλλογής White Caviar.

news

Χρυσός - Η επιτομή της πολυτέλειας και του μεγαλείου, θαυμάζεται εδώ και αιώνες για τη μοναδική του λάμψη. Ανακαλύψτε τον στη συλλογή Radiance.

Τα φετινά Χριστούγεννα, εξερευνήστε, επιλέξτε και προσφέρετε το ιδανικό δώρο σε έναν ξεχωριστό παραλήπτη. Βυθιστείτε στον κόσμο της La Prairie μέσα από μια σειρά επιλεγμένων δημιουργιών για διαχρονική ομορφιά.

Info: τη La Prairie θα τη βρείτε στα attica City Link, Golden Hall, Τσιμισκή και Mediterranean Cosmos.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

20220905-atticabeauty-beautytalk-enidatwwsi_swmatos_d1

09 Σεπτεμβρίου 2022

Ενυδάτωση σώματος: Πολύτιμα tips για τις διακοπές

Περισσότερα

1 / 4
20220906-atticabeauty-beautytalk-andrika_anti_d1

09 Σεπτεμβρίου 2022

Γιατί είναι απαραίτητη μια ανδρική αντιγηραντική κρέμα προσώπου;

Περισσότερα

2 / 4
20220809-atticabeautytalk-lip_balm

06 Σεπτεμβρίου 2022

Scrub χειλιών: Πόσο συχνά να το χρησιμοποιώ;

Περισσότερα

3 / 4
20220714-atticabeauty-beautytalk-antiliaki_prostasia_3

05 Σεπτεμβρίου 2022

Με σωστή αντηλιακή προστασία απολαμβάνουμε τον ήλιο περισσότερο

Περισσότερα

4 / 4