Λόγω αυξημένου όγκου παραγγελιών, ενδέχεται να υπάρξει μικρή καθυστέρηση στην αποστολή τους. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Σας υπενθυμίζουμε! Το επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα των πολυκαταστημάτων attica είναι το atticadps.gr και ουδεμία σχέση έχουμε με οποιοδήποτε άλλο e-shop ή ιστοσελίδα χρησιμοποιεί τον όρο attica, μόνο του ή σε συνδυασμό με άλλες λέξεις.

24 Νοεμβρίου 2019

Η BYREDO ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ATTICA CITY LINK!

Η Byredo τώρα και στο attica City Link!

Ήταν αδιαμφισβήτητα η απόλυτη άφιξη ομορφιάς του καλοκαιριού. Η Byredo, το luxury brand που κατέκτησε την Ευρώπη, έφτασε το καλοκαίρι στην Ελλάδα, αποκλειστικά στα attica. Μέχρι σήμερα, θα μπορούσατε να βρείτε τη Byredo στο attica Golden Hall και στο atticabeauty.gr. Τώρα πια, μπορείτε να γνωρίσετε την πολυτελή μάρκα και στο ολοκαίνουριο corner της στο attica City Link.

Η Byredo επανεφευρίσκει τον κόσμο της πολυτέλειας μέσα από μια νέα προσέγγιση, όπου η δημιουργία καθοδηγείται από τα συναισθήματα, εκφράζοντας το πλήρες και απέραντο σύμπαν του brand. Αυτό το ευρωπαϊκό brand, που δημιουργήθηκε στη Στοκχόλμη το 2006 από τον Ben Gorham κατάφερε να «μεταφράσει» αναμνήσεις και συναισθήματα σε προϊόντα και εμπειρίες. Η Byredo δημιουργεί προϊόντα χρησιμοποιώντας υλικά άριστης ποιότητας και σχεδιαστικές λεπτομέρειες υψηλού επιπέδου για να πυροδοτήσει μια ανανεωμένη προσέγγιση στη σύγχρονη πολυτέλεια. Δημιουργεί και αναπτύσσει μια γκάμα προϊόντων όπως αρώματα, αντικείμενα για το σπίτι, δερμάτινα είδη και αξεσουάρ τα οποία πωλούνται σε περισσότερες από 40 χώρες, από ένα υπερπολυτελές αποκλειστικό δίκτυο σε όλο τον κόσμο.

Επισκεφθείτε το attica Golden Hall αλλά και το attica City Link για να γνωρίσετε και να αποκτήσετε τα τρία αρωματικά best sellers της Byredo, Gypsy Water, Blanche και Bal d’ Afrique που έχουν ενθουσιάσει τις beauty addicts παγκοσμίως.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

20221017-atticabeauty-beautytalk-unisex_arwmata_d1

26 Οκτωβρίου 2022

Αρώματα unisex: 5 υπέροχες προτάσεις για το Φθινόπωρο

Περισσότερα

1 / 4
20221019-atticabeauty-beautytalk-gunaikeia_arwmata_d1

21 Οκτωβρίου 2022

5 γλυκά αρώματα γυναικεία για το φθινόπωρο

Περισσότερα

2 / 4
20220906-atticabeauty-beautytalk-andrika_eau_de_parfum_d2

09 Σεπτεμβρίου 2022

6 ανδρικά eau de parfum που θα σαγηνεύσουν

Περισσότερα

3 / 4
20220620-atticabeauty-beautytalk-summer_perfume

06 Ιουλίου 2022

Αρώματα γυναικεία καλοκαιρινά: Οι νέες εντυπωσιακές αφίξεις!

Περισσότερα

4 / 4