Χαρίστε στους αγαπημένους σας, ένα δώρο που προσφέρει αμέτρητες επιλογές. Επιλέξτε online την attica e-gift card!

24 Νοεμβρίου 2019

Η BYREDO ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ATTICA CITY LINK!

Η Byredo τώρα και στο attica City Link!

Ήταν αδιαμφισβήτητα η απόλυτη άφιξη ομορφιάς του καλοκαιριού. Η Byredo, το luxury brand που κατέκτησε την Ευρώπη, έφτασε το καλοκαίρι στην Ελλάδα, αποκλειστικά στα attica. Μέχρι σήμερα, θα μπορούσατε να βρείτε τη Byredo στο attica Golden Hall και στο atticabeauty.gr. Τώρα πια, μπορείτε να γνωρίσετε την πολυτελή μάρκα και στο ολοκαίνουριο corner της στο attica City Link.

Η Byredo επανεφευρίσκει τον κόσμο της πολυτέλειας μέσα από μια νέα προσέγγιση, όπου η δημιουργία καθοδηγείται από τα συναισθήματα, εκφράζοντας το πλήρες και απέραντο σύμπαν του brand. Αυτό το ευρωπαϊκό brand, που δημιουργήθηκε στη Στοκχόλμη το 2006 από τον Ben Gorham κατάφερε να «μεταφράσει» αναμνήσεις και συναισθήματα σε προϊόντα και εμπειρίες. Η Byredo δημιουργεί προϊόντα χρησιμοποιώντας υλικά άριστης ποιότητας και σχεδιαστικές λεπτομέρειες υψηλού επιπέδου για να πυροδοτήσει μια ανανεωμένη προσέγγιση στη σύγχρονη πολυτέλεια. Δημιουργεί και αναπτύσσει μια γκάμα προϊόντων όπως αρώματα, αντικείμενα για το σπίτι, δερμάτινα είδη και αξεσουάρ τα οποία πωλούνται σε περισσότερες από 40 χώρες, από ένα υπερπολυτελές αποκλειστικό δίκτυο σε όλο τον κόσμο.

Επισκεφθείτε το attica Golden Hall αλλά και το attica City Link για να γνωρίσετε και να αποκτήσετε τα τρία αρωματικά best sellers της Byredo, Gypsy Water, Blanche και Bal d’ Afrique που έχουν ενθουσιάσει τις beauty addicts παγκοσμίως.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

alist-valentinesperfumesforhim-feb23

03 Φεβρουαρίου 2023

Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου: Ανδρικά Αρώματα για Δώρο

Περισσότερα

1 / 4
alist-valentinesperfumes-feb23

03 Φεβρουαρίου 2023

Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου: Γυναικεία Αρώματα για Δώρο

Περισσότερα

2 / 4
20221229-atticabeauty-beautytalk-womenperfume

04 Ιανουαρίου 2023

Αγαπημένα γυναικεία αρώματα για δώρο

Περισσότερα

3 / 4
20221229-atticabeauty-beautytalk-menperfume

04 Ιανουαρίου 2023

Αγαπημένα ανδρικά αρώματα για δώρο

Περισσότερα

4 / 4