Σας υπενθυμίζουμε! Το επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα των πολυκαταστημάτων attica είναι το atticadps.gr και ουδεμία σχέση έχουμε με οποιοδήποτε άλλο e-shop ή ιστοσελίδα χρησιμοποιεί τον όρο attica, μόνο του ή σε συνδυασμό με άλλες λέξεις.

18 Σεπτεμβρίου 2019

CREME DE LA MER: ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ

Crème de la Mer: το μυστικό κρύβεται στη θάλασσα

Η θρυλική κρέμα που αναγεννά την επιδερμίδα.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο αστροφυσικός Dr. Max Huber υπέστη σοβαρά εγκαύματα κατά τη διάρκεια ενός εργαστηριακού πειράματος. Καμία σύνθεση δεν τον βοήθησε στην επούλωση των τραυμάτων του και έτσι έθεσε ο ίδιος ως στόχο του τη δημιουργία μιας ισχυρής θεραπείας που θα αποκαθιστούσε το δέρμα του. Το βλέμμα του στράφηκε στη θάλασσα και στις θεραπευτικές της δυνάμεις. 12 χρόνια έρευνας και 6.000 πειράματα μετά γεννήθηκε το θαύμα: μέσω μιας διαδικασίας ζύμωσης που μεταμόρφωσε τα θαλάσσια φύκια και άλλα αγνά συστατικά σε ένα ελιξίριο που ανανέωσε την όψη της επιδερμίδα του.

news

Εμπνευσμένος από τις αναγεννησιακές δυνάμεις των γιγαντιαίων θαλάσσιων φυκιών, ο Dr. Max Huber τα μετέτρεψε σε ένα χρυσό ελιξίριο, που βρίσκεται στην καρδιά όλων των προϊόντων La Mer, τον Miracle Broth.

news

Εμπλουτισμένη με μια ισχυρή δόση του Miracle Broth, η θρυλική Crème de la Mer αιχμαλωτίζει τις θαυματουργές θεραπευτικές δυνάμεις της θάλασσας. Το δέρμα βυθίζεται στην ενυδάτωση και την ενέργεια, ενώ μεταμορφώνεται ορατά με την υπόσχεση της λαμπερής επιδερμίδας και της νεανικής όψης. Απλή και κλασική εκφράζει την αφοσίωσή της στην πηγή της ζωής και της ομορφιάς: τη θάλασσα.

news

Info: Τη La Mer θα τη βρείτε στα attica City Link, Golden Hall, Τσιμισκή και Mediterranean Cosmos.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

20220905-atticabeauty-beautytalk-enidatwwsi_swmatos_d1

09 Σεπτεμβρίου 2022

Ενυδάτωση σώματος: Πολύτιμα tips για τις διακοπές

Περισσότερα

1 / 4
20220906-atticabeauty-beautytalk-andrika_anti_d1

09 Σεπτεμβρίου 2022

Γιατί είναι απαραίτητη μια ανδρική αντιγηραντική κρέμα προσώπου;

Περισσότερα

2 / 4
20220809-atticabeautytalk-lip_balm

06 Σεπτεμβρίου 2022

Scrub χειλιών: Πόσο συχνά να το χρησιμοποιώ;

Περισσότερα

3 / 4
20220714-atticabeauty-beautytalk-antiliaki_prostasia_3

05 Σεπτεμβρίου 2022

Με σωστή αντηλιακή προστασία απολαμβάνουμε τον ήλιο περισσότερο

Περισσότερα

4 / 4