Σας υπενθυμίζουμε! Το επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα των πολυκαταστημάτων attica είναι το atticadps.gr και ουδεμία σχέση έχουμε με οποιοδήποτε άλλο e-shop ή ιστοσελίδα χρησιμοποιεί τον όρο attica, μόνο του ή σε συνδυασμό με άλλες λέξεις.

10 Ιουλίου 2019

LA PRAIRIE: Η ΕΞΙΣΩΣΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

La Prairie: η εξίσωση του φωτός

«Υπάρχει ένα μόνο φως στην επιστήμη, το οποίο για να φωτίζει οπουδήποτε πρέπει να φωτίζει παντού» Isaac Asimov, φυσικός

Προχωρώντας την ερεύνα τους, οι Ελβετοί επιστήμονες στην La Prairie αναρωτήθηκαν κάτι απλό και ουσιαστικό: τι θα συνέβαινε αν υπήρχε τρόπος για αποκωδικοποίηση της λάμψης της επιδερμίδας; Ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο τολμηρής επιστημονικής έρευνας, συνέταξαν μια εξίσωση που αντιπροσωπεύει τη σχέση μεταξύ της φωτεινότητας του δέρματος και των διαφόρων παραγόντων που το επηρεάζουν - η εξίσωση του φωτός. Εν ολίγοις, υπάρχουν δύο μέρη στην εξίσωση: το χρώμα και η αντανάκλαση. Προκειμένoυ να επιτευχθεί η βέλτιστη φωτεινότητα, είναι υποχρεωτικό πρώτα να αποκωδικοποιηθούν τα δυο αυτά στοιχεία. Το φάσμα των αποχρώσεων του δέρματος αποτελείται από φυσικές χρωστικές που σχετίζονται με τις διαφορετικές στιβάδες δέρματος. Αυτές οι χρωστικές απορροφούν το φως, μια διαδικασία που μετατρέπει το λευκό φως σε φως με χρώμα και έχει ως αποτέλεσμα τη μείωση της έντασης του φωτός που αντανακλάται από το δέρμα, που πολλές φορές αναφέρεται ως φωτεινότητα ή λάμψη. Με την ηλικία, η ποσότητα αυτών των χρωστικών αυξάνεται μειώνοντας τη φυσική φωτεινότητα της επιδερμίδας και καταλήγει σε δέρμα που φαίνεται γηραιότερο από ό, τι στην πραγματικότητα. Το φως αντανακλάται τέλεια από την ομαλή επιφάνεια και από το βάθος του νεανικού δέρματος. Με την πάροδο του χρόνου, η υφή του δέρματος γίνεται ανομοιογενής και εμφανίζονται ρυτίδες. Παράλληλα, μέσα στο δέρμα, το κολλαγόνο χάνει την πυκνότητα και την δομή του. Η ικανότητα του δέρματος να αντανακλά το φως είναι μειωμένη, η φυσική του φωτεινότητα θαμπώνει.

news

 

Μετά από πέντε χρόνια έρευνας, η La Prairie ανέπτυξε δύο ισχυρά προϊόντα τα οποία, όταν χρησιμοποιούνται παράλληλα, παρέχουν εξαιρετική φωτεινότητα στην επιδερμίδα. Κατά τη δοκιμή της αποτελεσματικότητας του White Caviar Illuminating Pearl Infusion και της White Caviar Crème Extraordinaire - χρησιμοποιώντας ένα εξελιγμένο πρωτόκολλο – οι επιστήμονες της La Prairie έκαναν μια αξιοσημείωτη παρατήρηση. Χρησιμοποιούμενα μαζί, οι δύο δημιουργίες της συλλογής White Caviar όχι μόνο δεν είχαν δει ποτέ πριν την μείωση του γκρι, καφέ και κόκκινου αποχρωματισμού του δέρματος, αλλά μειώνουν επίσης το κίτρινο χρώμα που προέρχεται από την αποικοδόμηση του κολλαγόνου ενώ αυξάνουν την αντανάκλαση του φωτός λειαίνοντας την επιφάνεια του δέρματος. Συνεπώς, ο συνδυασμός του White Caviar Illuminating Pearl Infusion, ενισχυμένος με την αποκλειστική Φωτεινή Σύνθεση και η White Caviar Crème Extraordinaire, εμπλουτισμένη με το πρωτοποριακό μόριο φωτεινότητας, Lumidose, στοχεύει στις έντονες γκρίζες, καφέ, κόκκινες και κίτρινες χρωματικές ατέλειες, ενισχύοντας την αντανάκλαση του φωτός από το δέρμα, φωτίζοντας το. Και τα δύο προϊόντα εμπλουτίζονται με Εκχύλισμα Χρυσού Χαβιαριού, το οποίο βοηθάει στην σφριγηλότητα του δέρματος, βελτιώνοντας την ικανότητα του στην αντανάκλαση του φωτός. Ενισχυμένο με το Αποκλειστικό Κυτταρικό Σύμπλεγμα της La Prairie, που χρησιμοποιεί πρωτοποριακή βιοτεχνολογική έρευνα για να δώσει νέα ζωή και ενέργεια πάλι στα ίδια τα κύτταρα από τα οποία γεννιέται η ομορφιά, και τα δύο προϊόντα βοηθούν στην αναζωογόνηση, συμβάλλοντας περαιτέρω στην πιο σφριγηλή και νεανική όψη του δέρματος ώστε να αντανακλούν καλύτερα το φως. Μαζί, ανταποκρίνονται στα δύο συστατικά της εξίσωσης του φωτός που επηρεάζουν τη φωτεινότητα - το δέρμα μοιάζει σαν να φωτίζεται από μέσα. Η εξίσωση του φωτός αποκωδικοποιείται.

Info: τα La Prairie θα τα βρείτε στα attica City Link, Golden Hall, Τσιμισκή και Mediterranean Cosmos.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

20220905-atticabeauty-beautytalk-enidatwwsi_swmatos_d1

09 Σεπτεμβρίου 2022

Ενυδάτωση σώματος: Πολύτιμα tips για τις διακοπές

Περισσότερα

1 / 4
20220906-atticabeauty-beautytalk-andrika_anti_d1

09 Σεπτεμβρίου 2022

Γιατί είναι απαραίτητη μια ανδρική αντιγηραντική κρέμα προσώπου;

Περισσότερα

2 / 4
20220809-atticabeautytalk-lip_balm

06 Σεπτεμβρίου 2022

Scrub χειλιών: Πόσο συχνά να το χρησιμοποιώ;

Περισσότερα

3 / 4
20220714-atticabeauty-beautytalk-antiliaki_prostasia_3

05 Σεπτεμβρίου 2022

Με σωστή αντηλιακή προστασία απολαμβάνουμε τον ήλιο περισσότερο

Περισσότερα

4 / 4