Χαρίστε στους αγαπημένους σας, ένα δώρο που προσφέρει αμέτρητες επιλογές. Επιλέξτε online την attica e-gift card!

09 Ιουλίου 2018

BECAUSE IT'S YOU: ΤΑ ΑΡΩΜΑΤΑ ΩΔΗ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ

Δείτε τα νέα επεισόδια της σειράς Emporio Armani

Δύο άρρηκτα συνδεδεμένα αρώματα ισάξιας δύναμης , το άκρως θηλυκό Because It’s You και το άκρως αρρενωπό Stronger With You, αποτελούν μια ωδή στην αγάπη, την οποία παρουσιάζουν μέσα από τη σειρά επεισοδίων με πρωταγωνιστές την Matilda Luz (Laura) και τον James Jagger (Paul).

Μέσα από το φακό του Fabien Constant αποκαλύπτεται η δύναμη της αγάπη τους και το πώς δεν φοβούνται να τη δείξουν σε κάθε στιγμή της ζωής τους. Στα τρία πρώτα επεισόδια , η αντισυμβατική αυτή ρομαντική ιστορία εκφράζει το συναίσθημα του έρωτα με ένα τολμηρό και χιουμοριστικό τρόπο, μέσα από μια ηλεκτρισμένη υπό τους ήχους του Poweful από τους Major Lazer με τη συμμετοχή της Ellie Goulding και του Tarrus Riley.

Together we are magnetic

Σε αυτό το επεισόδιο, η Laura και ο Paul νιώθουν ακαταμάχητη έλξη ο ένας για τον άλλο, σαν δυο μαγνήτες. Τους συνδέει ένας έρωτας αμοιβαίος που τους κάνει αχώριστους. Απολαμβάνουν κάθε τους κοινή στιγμή, κρατώντας τη φλόγα της αγάπης τους ζωντανή ανεξάρτητα από τις περιστάσεις. Μια νύχτα σε ένα κλαμπ, το πλήθος που χορεύει τους χωρίζει. Η Laura και ο Paul χαμογελούν και συναντιούνται ξανά κάνοντας crowd – surfing. Συνδεδεμένοι, ενωμένοι, μοιράζονται ένα μοναδικό δέσιμο: μαζί σαν δύο μαγνήτες

Together we dream bigger

Η Laura είναι η συγγραφέας της δικής της ζωής. Φωτογραφίζει τα πάντα και ειδικά τον Paul που είναι το πιο αγαπημένο της θέμα. Τον απαθανατίζει την ώρα που ξυπνά, στη δουλειά, στο δρόμο, παντού. Εκείνος σκορπά τις φωτογραφίες της σε όλη τη Νέα Υόρκη, χαράσσοντας ένα μονοπάτι, το οποίο την οδηγεί σε ένα παιχνιδιάρικο κυνήγι θησαυρού.

Info: Τα Emporio Armani θα τα βρείτε στα attica City Link, Golden Hall και Τσιμισκή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

alist-summerperfumes-beauty-july23

14 Ιουλίου 2023

5+1 καλοκαιρινά αρώματα που θα λατρέψετε

Περισσότερα

1 / 4
alist-summerperfumes23-beauty-june23

12 Ιουνίου 2023

5+1 Καλοκαιρινά Αρώματα που Αξίζουν την Προσοχή σας

Περισσότερα

2 / 4
alist-mfk-perfumes-may23

30 Μαΐου 2023

Τα Επώνυμα Αρώματα του Οίκου Maison Francis Kurkdjian

Περισσότερα

3 / 4
alist-beauty-refillableperfumes-april23

10 Απριλίου 2023

Sustainable Beauty: Refillable Αρώματα

Περισσότερα

4 / 4