Σας υπενθυμίζουμε! Το επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα των πολυκαταστημάτων attica είναι το atticadps.gr και ουδεμία σχέση έχουμε με οποιοδήποτε άλλο e-shop ή ιστοσελίδα χρησιμοποιεί τον όρο attica, μόνο του ή σε συνδυασμό με άλλες λέξεις.

03 Ιουλίου 2018

Η YSL ΜΑΣΚΑΡΑ ΧΑΡΙΖΕΙ ΣΤΙΣ ΒΛΕΦΑΡΙΔΕΣ ΣΑΣ ΙΛΙΓΓΙΩΔΕΙΣ ΚΑΜΠΥΛΕΣ

Η YSL μάσκαρα χαρίζει στις βλεφαρίδες σας ιλιγγιώδεις καμπύλες

Η YSL Mascara Volume Effet Faux Cils The Curler εγκαινιάζει μια νέα εποχή στην ιστορία της μάσκαρα.

Χάρη στην ιδιαίτερη σύνθεση αλλά και το επαναστατικό απλικατέρ της YSL Mascara Volume Effet Faux Cils The Curler θα πείτε «αντίο» μια για πάντα στο ψαλίδι βλεφαρίδων.

Διπλός σχεδιασμός, διπλά ακαταμάχητες καμπύλες. Διαθέτοντας δύο διαφορετικές πλευρές, το απλικατέρ ικανοποιεί κάθε επιθυμία: Από τη μία, η στρογγυλεμένη πλευρά με το μαύρο βουρτσάκι αφήνει τη σύνθεση πάνω στις βλεφαρίδες και δίνει όγκο. Από την άλλη πλευρά, μια ροζ χτένα ανασηκώνει τις βλεφαρίδες και τους χαρίζει προκλητικές καμπύλες. Η σύνθεση ντύνει τις βλεφαρίδες και τις κάνει να αψηφούν τους νόμους τις βαρύτητας καθώς στεγνώνει. Άμεσα, η πυκνή υφή χαρίζει απίστευτο όγκο που ενισχύεται ακόμα περισσότερο με κάθε πέρασμα. Τέλος, η αποκλειστική σύνθεση είναι εμπλουτισμένη με τρία φυτικά εκχυλίσματα – έλαιο καρύδας, φύλλα καρυδιάς και έλαιο μπαμπού – για να θρέφει τις βλεφαρίδες και να τις αφήνει απαλές, ελαστικές και λαμπερές – οποιαδήποτε ώρα της μέρας ή της νύχτας.

Σε συνδυασμό με το YSL Mascara Volume Effet Faux Cils Flash Primer αποτελούν το τέλειο power couple. Η ροζ σύνθεση του primer γλιστρά ομοιόμορφα πάνω στις βλεφαρίδες, χαρίζοντάς τους έντονες καμπύλες, μήκος και όγκο. Χρησιμοποιείται σαν βάση και σταθεροποιείται πάνω στις βλεφαρίδες, κάνοντας οποιαδήποτε μάσκαρα YSL να διαρκεί περισσότερο από ποτέ.

news

Διπλός σχεδιασμός, διπλά ακαταμάχητες καμπύλες. Διαθέτοντας δύο διαφορετικές πλευρές, το απλικατέρ ικανοποιεί κάθε επιθυμία: Από τη μία, η στρογγυλεμένη πλευρά με το μαύρο βουρτσάκι αφήνει τη σύνθεση πάνω στις βλεφαρίδες και δίνει όγκο. Από την άλλη πλευρά, μια ροζ χτένα ανασηκώνει τις βλεφαρίδες και τους χαρίζει προκλητικές καμπύλες.

Info: Τα YSL θα τα βρείτε σε όλα τα attica.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

20220714-atticabeauty-beautytalk-bridal_makeup__2

06 Σεπτεμβρίου 2022

Μακιγιάζ για γάμο: 6 tips απαραίτητα σε κάθε νύφη

Περισσότερα

1 / 4
20220809-atticabeauty_talk-roz_skies

06 Σεπτεμβρίου 2022

Ροζ σκιές ματιών: Το μεγάλο comeback

Περισσότερα

2 / 4
20220714-atticabeauty-beautytalk-lipgloss

18 Ιουλίου 2022

Τα πιο λαχταριστά lip gloss για το καλοκαιρινό μακιγιάζ σας

Περισσότερα

3 / 4
20220621-atticabeauty-beautytalk-contouring

07 Ιουλίου 2022

5 συχνά λάθη στο contouring και πώς θα τα αποφύγετε

Περισσότερα

4 / 4