Σας υπενθυμίζουμε! Το επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα των πολυκαταστημάτων attica είναι το atticadps.gr και ουδεμία σχέση έχουμε με οποιοδήποτε άλλο e-shop ή ιστοσελίδα χρησιμοποιεί τον όρο attica, μόνο του ή σε συνδυασμό με άλλες λέξεις.

05 Μαρτίου 2018

CHLOE NOMADE: ΤΟ ΝΕΟ ΑΡΩΜΑ ΤΟΥ ΓΑΛΛΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ

Chloé Nomade: Το νέο άρωμα του γαλλικού οίκου

Το νέο άρωμα του γαλλικού οίκου.

Ο Gaby Aghion, ο ιδρυτής του οίκου Chloé, συνήθισε να λέει: «Τα χρώματά μου προέρχονται από την Αίγυπτο». Το άρωμα Nomade προκαλεί το όραμα της απόδρασης. Ένα άρωμα που αιχμαλωτίζει το πνεύμα της αβίαστης κομψότητας, της αυτοπεποίθησης που συνδυάζεται με ελευθερία και καθορίζει το πνεύμα της Chloé. Αυτό το νέο άρωμα ξυπνάει ένα όραμα ελευθερίας και την ανάγκη για απόδραση. Συγκεντρώνει τις σκιές μιας γυναίκας που το πεπρωμένο της ανοίγεται σε ένα ατελείωτο ταξίδι και χρωματίζεται από νέους ορίζοντες. Μια νέα ματιά και νέες προοπτικές εμπλουτίζουν το άρωμα και φωτίζουν τη γοητεία αυτής της γυναίκας στην αναζήτηση της ανακάλυψης.
Σε ένα μείγμα τρυφερότητας και δύναμης, οι ισχυρές και ολάνθιστες πλευρές αυτού του αρώματος στροβιλίζονται και φέρνουν έναν άνεμο ελευθερίας.  Ο έντονος, μεταλλικός χαρακτήρας του δρυ περιβάλλεται από την πικρή γλυκύτητα των κορόμηλων. Από αυτή την φρεσκάδα δημιουργείται μια αίσθηση λάμψης των λουλουδιών που περιβάλλεται από φρέζια. Τα φυσικά συστατικά, που ενώθηκαν από τον αρωματοποιό Quentin Bisch, γίνονται πιο έντονα με συναρπαστικές αρμονίες – όπως και το αίσθημα απόδρασης που εμπνέουν.

news

Το μπουκάλι του

To μπουκάλι δεν θα μπορούσε παρά να χαρακτηρίζεται από την ίδια κομψότητα που χαρακτηρίζει τις ενδυματολογικές δημιουργίες του γαλλικού οίκου. Οι στρογγυλές καμπύλες δημιουργούν μια απαλότητα που έρχεται σε αντίθεση με τις γραμμικές ευθείες του περιλαίμιου. Ένα μπουκάλι που φανερώνει ένα ταξίδι, διάφανο για να επιτρέψει στο φως να εισβάλλει και ένα καπάκι που επιτρέπει λαμπερές αντανακλάσεις που σφραγίζονται από ένα ροζ κόμπο. Η συσκευασία σε χρώμα ροζ με χρυσές λεπτομέρειες.

news

Η μούσα του Nomade

Η Γαλλίδα ηθοποιός Ariane Labed, γεννήθηκε στην Αθήνα, ζει στο Λονδίνο και είναι η απόλυτη ενσάρκωση της γυναίκας του Nomade. Για την  καμπάνια αυτή φωτογραφήθηκε στο Ρατζαστάν από τον καλλιτέχνη σύγχρονης τέχνης Ryan McGinley. Η ταινία γυρίστηκε επίσης στο Ρατζαστάν και σκηνοθετήθηκε από τoν Fleur Fortuné.

Info: Τα αρώματα Chloé θα τα βρείτε σε όλα τα πολυκαταστήματα attica.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

20220906-atticabeauty-beautytalk-andrika_eau_de_parfum_d2

09 Σεπτεμβρίου 2022

6 ανδρικά eau de parfum που θα σαγηνεύσουν

Περισσότερα

1 / 4
20220620-atticabeauty-beautytalk-summer_perfume

06 Ιουλίου 2022

Αρώματα γυναικεία καλοκαιρινά: Οι νέες εντυπωσιακές αφίξεις!

Περισσότερα

2 / 4
article-estee-april22

19 Απριλίου 2022

Estée Lauder: Τα προϊόντα που λατρεύουμε τη φετινή χρονιά

Περισσότερα

3 / 4
/files/articles/talk/beautytalk-valentinesday22-beauty-for-him.jpg

09 Φεβρουαρίου 2022

Ημέρα Αγίου Βαλεντίνου: 4+1 ανδρικά αρώματα για το φίλο σας

Περισσότερα

4 / 4