Χαρίστε στους αγαπημένους σας, ένα δώρο που προσφέρει αμέτρητες επιλογές. Επιλέξτε online την attica e-gift card!

Herrera Confidential

Ένας συνδυασμός κομψότητας, αυθεντικότητας και πολυτέλειας, η σειρά Herrera Confidential αποτίει φόρο τιμής στα πιο εμβληματικά αρώματα της σύγχρονης αρωματοποιίας.

Η Carolina A. Herrera μεταμορφώνει τον κόσμο της σε μια σύγχρονη συλλογή από εκλεπτυσμένα αρώματα και λάδια. Η ομάδα μητέρας και κόρης του οίκου Carolina Herrera δημιούργησαν μαζί μια αποκλειστική συλλογή από πολυτελή αρώματα για έναν άνδρα ή μια γυναίκα, σχεδιασμένη να αποτυπώνει την ουσία του Οίκου Herrera και να αποκαλύπτει για πρώτη φορά τα μυστικά συστατικά που αρωματίζουν από καιρό τη δυναστεία Herrera.

Η ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ LAYERING

Εμπνευσμένη από την παράδοση της Μέσης Ανατολής που αφορά την επίστρωση διαφορετικών αρωμάτων για την δημιουργία μίας μοναδικής εσάνς, η συλλογή Herrera Confidential σας προσκαλεί σε ένα ιδιαίτερο αρωματικό ταξίδι.

Η τέχνη του layering είναι μοναδική, καθώς συνίσταται στην εφαρμογή διαφόρων αρωμάτων στο δέρμα, προκειμένου να δημιουργηθεί ένα μοναδικό και προσωπικό άρωμα.

Χρησιμοποιώντας τα αγνά έλαια και ελιξίρια, τα οποία μπορούν να αναμειχθούν με τα αρώματα, η Carolina A. Herrera δημιουργεί αυτό το προσωπικό σετ για να εκφράσει τις διαφορετικές προτιμήσεις και να διαμορφώσει έτσι μια μοναδική αρωματική ταυτότητα.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΑΡΩΜΑΤΙΚΟ ΣΑΣ ΣΤΥΛ ΚΑΙ ΝΙΩΣΤΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ!

Stallion Leather, ένα πολυτελές eau de parfum άρωμα που βασίζεται σε floral, πικάντικες και δερμάτινες νότες.

Το Stallion Leather είναι μια ωδή στην επιτυχία, εμπνευσμένη από το Balaclava – το αγαπημένο άλογο της Carolina Herrera από τα εφηβικά της χρόνια στο Καράκας. Αντλώντας από την ομορφιά, τη δύναμη και το νικητήριο πνεύμα του Balaclava, αυτό το πολυτελές amber και floral eau de parfum άρωμα είναι η τέλεια ισορροπία δύναμης και αισθησιασμού.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

True Oud, ένα άρωμα διαχρονικών παραδόσεων.

Το True Oud αποτίει φόρο τιμής στην τέχνη της Μέσης Ανατολής για την επίστρωση αρωμάτων, ερμηνεύοντας εκ νέου ένα άρωμα διαχρονικών παραδόσεων. Η νεότερη προσθήκη στη σειρά Eastern Treasures, είναι εμπνευσμένη από τα τελευταία ταξίδια της Carolina A. Herrera στη Μέση Ανατολή και τις τελετουργίες αρωμάτων που καθορίζουν την αραβική κουλτούρα.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Dior

Πλούσιο και ζεστό, το Mystery Tobacco αποκαλύπτει τον χαρακτήρα ενός αρχαίου στοιχείου της αρωματοποιίας.

Tobaccoτο, το αινιγματικό συστατικό στην καρδιά του Mystery Tobacco, ξεδιπλώνει την αυθεντικότητα της αληθινής πολυτέλειας. Το πλούσιο και βελούδινο άρωμά του μεταμορφώνει το savoir-faire του Οίκου Herrera.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μόλις αποφασίσετε ποια αρώματα θα συνδυάσετε, o οίκος Herrera σας προσκαλεί να ακολουθήσετε το τελετουργικό του layering των αρωμάτων: από το πιο έντονο στο ελαφρύτερο.
Αυτά είναι τα αγαπημένα της Carolina A. Herrera, τώρα είναι η σειρά σας να δημιουργήσετε το δικό σας προσωπικό στυλ.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΟΛΗ ΤΗ ΣΥΛΛΟΓΗ