Χαρίστε στους αγαπημένους σας, ένα δώρο που προσφέρει αμέτρητες επιλογές. Επιλέξτε online την attica e-gift card!

22 Ιουλίου 2014

PENHALIGON'S ΑΡΩΜΑΤΑ: ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΤΑ ATTICA!

Ο οίκος Penhaligon's, με την απίστευτη κληρονομιά δημιουργικών και καινοτόμων αρωμάτων, αναζητά συνεχώς νέους τρόπους για να ερμηνεύσει την κομψότητα....

Ο οίκος Penhaligon's, με την απίστευτη κληρονομιά δημιουργικών και καινοτόμων αρωμάτων, αναζητά συνεχώς νέους τρόπους για να ερμηνεύσει την κομψότητα.
Η αρωματική περιπέτεια του οίκου Penhaligon’s ξεκίνησε στη βικτοριανή εποχή της ανακάλυψης, και ταξιδεύει στο μέλλον, προσπαθώντας συνεχώς να δημιουργεί πρωτότυπα αρώματα για τους απαιτητικούς και εκκεντρικούς πελάτες του: αληθινούς, σύγχρονους δανδήδες και τολμηρές γυναίκες, περήφανες για το δρόμο που ακολουθούν! 
Οι μυρωδιές των αρωμάτων Penhaligon’s εξακολουθούν ακόμη και σήμερα να «γεννιούνται» και να εμφιαλώνονται στην Αγγλία, χρησιμοποιώντας τα πιο σπάνια, εκλεκτά συστατικά της αρωματοποιίας. Οι αρωματοποιοί του οίκου επιλέγουν μόνο τα καλύτερα φυσικά συστατικά. Τα πολύτιμα μπουκάλια των αρωμάτων Penhaligon's έχουν χειροποίητες λεπτομέρειες και θυμίζουν τον ιδιαίτερο σχεδιασμό των πρώτων μπουκαλιών που δημιούργησε ο William από διάφανο γυαλί, με τη χαρακτηριστική κορδέλα τυλιγμένη γύρω από το πώμα. Η σχέση του οίκου Penhaligon’s με τη Βασιλική οικογένεια κρατά παραπάνω από έναν αιώνα, ενώ ο οίκος ακόμη και σήμερα κατέχει δύο Royal Warrants of Appointment, μία τιμή που απονέμεται σε εταιρείες που έχουν προμηθεύσει τη βασιλική οικογένεια με αγαθά ή υπηρεσίες για τουλάχιστον πέντε χρόνια. 


INFO: Βρείτε τα νέα αρώματα Penhaligon's attica City Link & Golden Hall.

			

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

alist-summerperfumes-beauty-july23

14 Ιουλίου 2023

5+1 καλοκαιρινά αρώματα που θα λατρέψετε

Περισσότερα

1 / 4
alist-summerperfumes23-beauty-june23

12 Ιουνίου 2023

5+1 Καλοκαιρινά Αρώματα που Αξίζουν την Προσοχή σας

Περισσότερα

2 / 4
alist-mfk-perfumes-may23

30 Μαΐου 2023

Τα Επώνυμα Αρώματα του Οίκου Maison Francis Kurkdjian

Περισσότερα

3 / 4
alist-beauty-refillableperfumes-april23

10 Απριλίου 2023

Sustainable Beauty: Refillable Αρώματα

Περισσότερα

4 / 4