-
ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ
-
ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ
-
ΤΑ ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ
-
ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ
ΤΑ ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ
- City Link, Αθήνα
- Golden Hall, Αθήνα
- Τσιμισκή 48-50, Θεσ/νίκη
- Mediterranean Cosmos, Θεσ/νίκη
-
ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ
-
In Store Υπηρεσιες
-
Events
-
ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ
Events
- GREEK DESIGNERS HALL ΣΤΟ ATTICA CITY LINK
- ΤΟ ΝΕΟ ΤΜΗΜΑ “HOME DESIGN” ΤΟΥ ATTICA CITY LINK
- COMME DES GARÇONS | ONLY AT ATTICA CITY LINK
- ERES POP-UP ΣΤΟ ATTICA GOLDEN HALL
- COS | WELCOME AT ATTICA CITY LINK
- ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΣΤΟ ATTICA GOLDEN HALL ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ
- SUN OF A BEACH POP-UP ΣΤΟ ATTICA GOLDEN HALL
-
ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ
-
-
NEW IN
-
NEW IN
-
- BEACHWEAR
-
ΓΥΝΑΙΚΑ
-
ΓΥΝΑΙΚΑ
- ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ
-
ΡΟΥΧΑ
-
ΤΣΑΝΤΕΣ
-
ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ
-
ΓΥΝΑΙΚΑ
ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ
- Όλα τα γυναικεία παπούτσια
- Sneakers
- Γόβες
- Αθλητικά
- Loafers
- Μπαλαρίνες
- Παντόφλες
- Mules
- Πέδιλα
- Εσπαντρίγιες
- Πλατφόρμες
-
ΓΥΝΑΙΚΑ
-
ΕΙΔΗ ΤΑΞΙΔΙΟΥ
-
ΓΥΝΑΙΚΑ
ΕΙΔΗ ΤΑΞΙΔΙΟΥ
- Όλα τα είδη ταξιδιού
- Βαλίτσες
- Βαλίτσες Καμπίνας
- Αξεσουάρ Ταξιδίου
-
ΓΥΝΑΙΚΑ
-
ΑΞΕΣΟΥΑΡ
-
ΕΣΩΡΟΥΧΑ
-
BEACHWEAR
-
ΓΥΝΑΙΚΑ
BEACHWEAR
- Όλα τα beachwear
- Μαγιό
- Καφτάνια
- Παρεό
- Πετσέτες Θαλάσσης
- Τσάντες Θαλάσσης
- Σαγιονάρες
- Ρούχα παραλίας
- Νεσεσέρ
-
ΓΥΝΑΙΚΑ
-
-
ΑΝΔΡΑΣ
-
ΑΝΔΡΑΣ
- ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ
-
ΡΟΥΧΑ
-
ΑΝΔΡΑΣ
ΡΟΥΧΑ
- Όλα τα ρούχα
- Πανωφόρια
- Μπλούζες
- Πουκάμισα
- Παντελόνια
- Ζακέτες
- Πουλόβερ
- Φούτερ
- Κοστούμια
- Γιλέκα
-
ΑΝΔΡΑΣ
-
ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ
-
ΑΝΔΡΑΣ
ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ
- Όλα τα ανδρικά υποδήματα
- Sneakers
- Κλασικά
- Μποτάκια
- Μοκασίνια
- Αθλητικά
- Εσπαντρίγιες
- Παντόφλες
-
ΑΝΔΡΑΣ
-
ΤΣΑΝΤΕΣ
-
ΑΝΔΡΑΣ
ΤΣΑΝΤΕΣ
- Όλες οι τσάντες
- Σακιδια Πλάτης
- Τσάντες Χιαστί
- Τσάντες Χειρός
- Τσάντες Μέσης
-
ΑΝΔΡΑΣ
-
ΕΙΔΗ ΤΑΞΙΔΙΟΥ
-
ΑΝΔΡΑΣ
ΕΙΔΗ ΤΑΞΙΔΙΟΥ
- Όλα τα είδη ταξιδιού
- Βαλίτσες
- Βαλίτσες Καμπίνας
- Αξεσουάρ Ταξιδίου
-
ΑΝΔΡΑΣ
-
ΑΞΕΣΟΥΑΡ
-
ΑΝΔΡΑΣ
ΑΞΕΣΟΥΑΡ
- Όλα τα αξεσουάρ
- Πορτοφόλια
- Γραβάτες
- Ζώνες
- Σκούφοι
- Κάλτσες
- Καπέλα
- Κασκόλ
- Γάντια
- Ομπρέλες
- Μπρελόκ
- Θήκη καρτών
-
ΑΝΔΡΑΣ
-
ΕΣΩΡΟΥΧΑ
-
ΑΝΔΡΑΣ
ΕΣΩΡΟΥΧΑ
- Όλα τα εσώρουχα
- Κάλτσες
- Σλιπ
- Μποξεράκια
- Πιτζάμες
- Loungewear
-
ΑΝΔΡΑΣ
-
BEACHWEAR
-
ΑΝΔΡΑΣ
BEACHWEAR
- Όλα τα beachwear
- Μαγιό
- Σαγιονάρες
- Πετσέτες Θαλάσσης
- Τσάντες Θαλάσσης
- Ρούχα παραλίας
- Νεσεσέρ
-
ΑΝΔΡΑΣ
-
-
ΟΜΟΡΦΙΑ
-
ΟΜΟΡΦΙΑ
- ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ
-
ΑΡΩΜΑΤΑ
-
ΜΑΚΙΓΙΑΖ
-
ΟΜΟΡΦΙΑ
ΜΑΚΙΓΙΑΖ
- Όλα τα προϊόντα μακιγιάζ
- Πρόσωπο
- Μάτια
- Χείλη
- Νύχια
- Πινέλα & αξεσουάρ
- Σετ μακιγιάζ & παλέτες
-
ΟΜΟΡΦΙΑ
-
ΠΡΟΣΩΠΟ
-
ΟΜΟΡΦΙΑ
ΠΡΟΣΩΠΟ
- Όλα τα προϊόντα προσώπου
- Ενυδάτωση
- Αντιγήρανση
- Καθαρισμός
- Μάσκες προσώπου
- Σετ προσώπου
-
ΟΜΟΡΦΙΑ
-
ΜΑΛΛΙΑ
-
ΑΝΤΗΛΙΑΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ
-
ΟΜΟΡΦΙΑ
ΑΝΤΗΛΙΑΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ
- Όλα τα προϊόντα αντηλιακής προστασίας
- Αντηλιακά
- Προϊόντα Μαυρίσματος
- Σετ Προϊόντων
-
ΟΜΟΡΦΙΑ
-
ΣΩΜΑ
-
ΑΝΔΡΙΚΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ
-
ΟΜΟΡΦΙΑ
ΑΝΔΡΙΚΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ
- Όλα τα προϊόντα ανδρικής περιποίησης
- Ξύρισμα
- Πρόσωπο
- Σώμα
- Μαλλιά
- Σετ περιποίησης
-
ΟΜΟΡΦΙΑ
- ΝΕΕΣ ΑΦΙΞΕΙΣ
- ΔΩΡΑ ΜΕ ΑΓΟΡΕΣ
- BEAUTY OFFERS
- EDITORIAL
-
TRENDING NOW
-
ΟΜΟΡΦΙΑ
TRENDING NOW
- New BDK PARFUMS
- New MATIERE PREMIERE
- Hot ONLY AT ATTICA
-
ΟΜΟΡΦΙΑ
-
- BRANDS
- EDITORIAL
- OFF SEASON OUTLET
19 Φεβρουαρίου 2020
Το νέο Dior Homme Eau de Toilette
Το νέο Dior Homme είναι η δήλωση του επαναπροσδιορισθέντος αισθησιασμού. Μια έντονη ξυλώδης αίσθηση, με ένα χάδι μπαχαρικών. Ένα άρωμα που αποπνέει αυτοπεποίθηση, απόλυτα παρόν αλλά και τολμηρά ανοιχτό. Ένας νέος, αρρενωπός αισθησιασμός, που επαναπροσδιορίζεται μέσα από μια υπέρμετρη δόση ξύλων –με υφή τόσο τραχιά όσο και βελούδινη. Σαν ένα σύμβολο έντασης, που όμως αναδύει μια επίμονη, φωτεινή φρεσκάδα.
«Το νέο Dior Homme έχει μια αναμφισβήτητα αρρενωπή υπογραφή, που όμως δεν αναιρεί τις τρυφερές και αισθησιακές πτυχές του. Ουσιαστικά, δεν είναι τίποτα άλλο από το πορτρέτο του σύγχρονου άνδρα - François Demachy, δημιουργός αρωμάτων Dior.
Τρυφερά ξύλα
Το νέο Dior Homme είναι φτιαγμένο από ένα κομμάτι ειλικρινούς, αισθησιακού ξύλου. Ένα εμβληματικό ξύλο, «ανοιχτό» και «ζεστό». Πρώτα, αναστατώνει με τη φλογερή, δερμάτινη, ζωώδη γοητεία του. Έπειτα, καταπραΰνει με τους ανάλαφρους, βελούδινους, σχεδόν υδάτινους τόνους του. Το πολυδιάστατο αυτό άρωμα είναι γεμάτο αντιθέσεις και διαφορετικές χροιές. Μια αισθησιακή ψυχή, που ταλαντεύεται από αντίπαλες δυνάμεις. Είναι σαρκικό και ταυτόχρονα δροσερό. Σε περιβάλλει, σε αγκαλιάζει, σε τυλίγει –ανάλαφρα. Αφήνει μια επιβλητική αύρα και ένα τρυφερό αποτύπωμα. Η δύναμη αλληλοϋφαίνεται σκόπιμα με την τρυφερότητα. Ένα ακατέργαστο ξύλο, σμιλεμένο από τον Οίκο Dior.

Το μπουκάλι
Ο μονόλιθος του Dior Homme είναι έμβλημα. Σήμερα, ο εκσυγχρονισμένος του σχεδιασμός διατηρεί όλη την ομορφιά του αρρενωπού γυαλιού. Το πώμα του έχει απλοποιηθεί. Ο μαύρος κύβος που βρίσκεται στο εσωτερικό του είναι φτιαγμένος από διάφανο Surlyn®. Η λιτότητα των καθαρών γραμμών του είναι αποτέλεσμα τεχνολογικής αριστείας. Το νέο αυτό μπουκάλι όχι μόνο είναι ελαφρύτερο για πιο εύκολο κράτημα, αλλά επίσης έχει πιο μαλακές, πιο στρογγυλεμένες γωνίες. Είναι ένα αντικείμενο που θα θέλετε να κρατήσετε, για να νοιώσετε την αίσθηση του κεχριμπαρένιου αρώματος σφιχτά στα χέρια σας.
Το φιλμ
Ο Robert Pattinson, όπως δεν τον έχετε ξαναδεί… Με ακαταμάχητο, ανεπιτήδευτο σεξαπίλ, παίζει ένα παιχνίδι δύναμης και γοητείας. Σα δαιμονισμένος, αφήνεται σε έναν υπνωτικό χορό κάνοντας εξάσκηση στην πυγμαχία και εκπέμποντας αρρενωπότητα. Υπαινικτικός και φλογερός, έχει τις σίγουρες κινήσεις και το γεμάτο αυτοπεποίθηση βάδισμα ενός πραγματικού σταρ. Ως καταξιωμένο είδωλο του σινεμά τώρα, ενσαρκώνει το πνεύμα του Dior Homme. Μέσα από εμβληματικές εικόνες της Νέας Υόρκης που προβάλλονται με μεγάλη ένταση, αναβιώνει τους αστικούς ήρωες των θρυλικών αμερικανικών ταινιών: το Νέο Χόλιγουντ του Scorsese και του Coppola και των προκατόχων τους Kazan και Ray. Η νύξη για αυτά τα σημεία αναφοράς φέρνει στο νου τη χρυσή εποχή της μεγάλης οθόνης, τότε που οι άνδρες σε συνέπαιρναν με τη δύναμη και τα ψεγάδια τους.
Η μουσική
Ποιητής, συγγραφέας, τραγουδιστής, τροβαδούρος, άνδρας μιας γυναίκας, μοναχικός, χίπης, εβραίος, και βουδιστής μοναχός... ο Leonard Cohen ήταν τα πάντα. Σύμβολο της ελεύθερης σκέψης της δεκαετίας του 1970, είναι η προσωποποίηση μιας ποίησης μοναδικής –είναι είδωλο, αναμφισβήτητα. Το “I’m Your Man,” το οποίο ντύνει τις εικόνες του φιλμ Dior Homme, είναι μια από τις περίφημες δηλώσεις αγάπης που έκανε στις γυναίκες της ζωής του, όπως τη Marianne, τη Suzanne ή, σε αυτή την περίπτωση, τη Γαλλίδα φωτογράφο Dominique Issermann. Το τραγούδι αυτό, μια ερωτική ωδή στην απόλυτη αγάπη, είναι η πανίσχυρη, βραχνή μελωδία της φωνής ενός εραστή που μετατρέπει την εγκατάλειψή του σε έναν αργό, γλυκό ρυθμό. Όντας πυγμάχος στο ρινγκ, ένας γιατρός που την εξετάζει, ή ο οδηγός της· σέρνεται, ικετεύει γονατιστός, σκίζει τα σεντόνια, τρυπώνει στην καρδιά της. Παθιασμένος, σιγοκαίγεται, είναι έτοιμος να κάνει τα πάντα για εκείνη.
Info: Τα Dior θα τα βρείτε στα attica City Link, Golden Hall, Τσιμισκή και Mediterranean Cosmos.