Στο site μας χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας. Σε περίπτωση που θέλετε να τα απενεργοποιήσετε δείτε το πώς εδώ.
Μάθετε περισσότερα ΑΠΟΔΟΧΗ
Fashion Closet

BREAST HEALTH AWARENESS by TOMMY HILFIGER

Για όγδοη συνεχή χρονιά, ο Tommy Hilfiger έχει σχεδιάσει μια limited edition τσάντα και θα δωρίσει τα έσοδα των πωλήσεων στο Breast Health International...

news
Για όγδοη συνεχή χρονιά, ο Tommy Hilfiger έχει σχεδιάσει μια limited edition τσάντα και θα δωρίσει τα έσοδα των πωλήσεων στο Breast Health International (BHI), το κορυφαίο μη κερδοσκοπικό ίδρυμα που προωθεί την έρευνα και τη θεραπεία του καρκίνου του μαστού, για το πρόγραμμα Living. Η BHI καμπάνια για το 2014 υποστηρίζεται από τη βραβευμένη ηθοποιό Naomi Watts η οποία φωτογραφήθηκε από τον Patrick Demarchelier. 

«Είμαι περήφανος για τη συνέχιση της μακροχρόνιας συνεργασίας μου με το «Breast Health International», δήλωσε ο Tommy Hilfiger. «Τα τελευταία οκτώ χρόνια σχεδιάζουμε μια περιορισμένης έκδοσης τσάντα προκειμένου να ενισχύσουμε την αναγνωρισιμότητα, να συγκεντρώσουμε κεφάλαια και να επιδράσουμε θετικά στις ζωές των γυναικών που έχουν προσβληθεί από καρκίνο του μαστού σε όλο τον κόσμο. Η Naomi Watts είναι φίλη του brand Tommy Hilfiger και αποτελεί μια μοναδική πρέσβειρα για το έργο αυτό. Έχει επιδείξει μια ισχυρή δέσμευση στην υποστήριξη της απίστευτης δουλειάς που κάνει το BHI. Επίσης με ενθουσιασμό καλωσορίζουμε τον Patrick Demarchelier ο οποίος φωτογράφισε τη Naomi με τη φετινή συλλεκτική μας τσάντα». «Είναι τιμή μου να αποτελώ μέρος αυτής της εκστρατείας μαζί με τον Tommy, τον Patrick και το Breast Health International», σχολίασε η Naomi Watts. «Η πρωτοβουλία αυτή δημιουργεί την απαραίτητη ευαισθητοποίηση για την υγεία των γυναικών και μαζεύει σημαντικά κονδύλια για τη στήριξη των οικογενειών που μάχονται με τον καρκίνο του μαστού. Σημαίνει πολλά για μένα να είμαι σε θέση να υποστηρίξω μια τέτοια αξιοθαύμαστη πρωτοβουλία και είμαι αποφασισμένη να τονίσω τη σημασία της έγκαιρης διάγνωσης. Έχω δύο μικρά παιδιά και ξέρω πόσο δύσκολη μπορεί να είναι η ζωή μιας μητέρας, αλλά ένα check-up διαρκεί μόνο λίγα λεπτά». 

Η συλλεκτική BHI τσάντα για το 2014 έχει navy blue χρώμα με tan accents και κομψές κόκκινες ραφές. Φτιαγμένη από ιταλικό δέρμα, η ευέλικτη αυτή τσάντα αγκαλιάζει την κλασική Tommy Hilfiger cool αισθητική με ένα αβίαστo κομψό στυλ. Τα επιπλέον χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν ασύμμετρες τσέπες, χρυσές λεπτομέρειες και ένα μπρελόκ με κόκκινες, λευκές και μπλε φούντες, ενώ ένα αποσπώμενο λουράκι επιτρέπει τη χρήση της και ως τσάντα ώμου.Η limited edition τσάντα θα πωλείται προς €299 και €100 από κάθε πώληση θα πηγαίνουν απευθείας στο «Ταμείο για τη Ζωή». Η παγκόσμια BHI πρωτοβουλία βοηθά γυναίκες με καρκίνο του μαστού να καλύψουν το κόστος ή να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα που σχετίζονται με τη φροντίδα τους και που συνήθως δεν καλύπτονται από προγράμματα ασφάλισης υγείας, όπως η μεταφορά του ασθενούς σε ένα ιατρικό ραντεβού ή η φροντίδα των παιδιών κατά τη διάρκεια της θεραπείας.INFO: Η τσάντα θα είναι διαθέσιμη από τις 20 Οκτωβρίου 2014 στα attica City Link & Golden Hall.
SHARE THIS