Στο site μας χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας. Σε περίπτωση που θέλετε να τα απενεργοποιήσετε δείτε το πώς εδώ.
Μάθετε περισσότερα ΑΠΟΔΟΧΗ
Fashion Closet

REAL LIFE DENIM

Μέσω μιας σταδιακά εξελισσόμενης ιστορίας γύρω από το χρώμα – ένα τρίπτυχο αποχρώσεων – η νέα ανοιξιάτικη συλλογή εξερευνά τα “LEE® classics”, δίνοντας μεγαλύτερη έμφαση στα φινιρίσματα και στις γραμμές ενώ έρχεται το απόλυτο 5τσέπο skinny jean για να...

news
Μέσω μιας σταδιακά εξελισσόμενης ιστορίας γύρω από το χρώμα – ένα τρίπτυχο αποχρώσεων – η νέα ανοιξιάτικη συλλογή εξερευνά τα “LEE® classics”, δίνοντας μεγαλύτερη έμφαση στα φινιρίσματα και στις γραμμές ενώ έρχεται το απόλυτο 5-τσεπο skinny jean για να βρεθεί στο επίκεντρο. Φωτεινά, έντονα λευκά συνδυασμένα με απαλά γκρι, φθαρμένα και ξεθωριασμένα από τον ήλιο, προσδίδουν μια χαμηλών τόνων “αγνότητα” στη συλλογή. Μια παλέτα από μπλε –ο ύμνος των κλασσικών denim των γυναικείων LEE® – περιπλανιέται ανάμεσα στις ανοιχτές και σκούρες εκδοχές των iconic αποχρώσεων μέσα από νέα πλυσίματα και έξυπνα ξεβάμματα, τεχνικές επεξεργασίας χρώματος, και έντονα μπαλώματα. 
Το βασικό κομμάτι της νέας συλλογής ονομάζεται SCARLETT και αποτελεί το απόλυτο 5-τσεπο skinny jean. Η regular μέση συνυπάρχει με το απαλό, skinny fit – ξεκινώντας από το ύψος των μηρών– φτάνοντας στον αστράγαλο.
Το STRETCH DELUXE, ένα premium, υψηλής ποιότητας Ιταλικό denim, είναι ο στυλοβάτης της γυναικείας σειράς LEE®. Με super-stretch εφαρμογή, τα STRETCH DELUXE fits είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε να ενισχύουν απόλυτα τον σωματότυπο κάθε γυναίκας LEE®, να συγκρατούν, να ανορθώνουν και να δείχνουν τα πόδια πιο μακριά.
Τέλος, μια δόση από Pop Art χρώματα, δίνει στην χρωματική παλέτα ένα happy ending: καλοκαιρινά, ανοιχτά χρώματα, έντονα prints και ζωντανές λεπτομέρειες πάνω σε κλασσικά κομμάτια.


INFO: Τις νέες συλλογές της LEE θα τις βρείτε στα attica Golden Hall & Mediterranean Cosmos.
SHARE THIS