Στο site μας χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας. Σε περίπτωση που θέλετε να τα απενεργοποιήσετε δείτε το πώς εδώ.
Μάθετε περισσότερα ΑΠΟΔΟΧΗ
Fashion Closet

SWEET VALENTINE

Φέτος η SWATCH μας κάνει την πιο πρωτότυπη πρόταση για να στείλουμε τα μηνύματά μας την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου....

news
Φέτος η SWATCH μας κάνει την πιο πρωτότυπη πρόταση για να στείλουμε τα μηνύματά μας την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. "Γλυκιά μου Αγάπη, είμαι δικός σου!" Εμπρός λοιπόν, πείτε το ... ή αφήστε το SWEET VALENTINE να το πει για εσάς! Το SWEET VALENTINE της SWATCH είναι μια έκρηξη εγκάρδιας αγάπης, μια εξομολόγηση, μια αποκάλυψη συναισθημάτων. Είναι ένα μήνυμα και μια πρόσκληση μαζί— δοκίμασέ με, άσε την αγάπη σου να έλθει στην επιφάνεια. Αφεθείτε μαζί με την αγαπημένη/τον αγαπημένο σας πάνω σε ένα παραμυθένιο καρουζέλ– κρατηθείτε καλά, η βόλτα ξεκινά! 

Το SWEET VALENTINE είναι καλυμμένο με κόκκινες και λευκές ρίγες, σαν τα αγαπημένα μας γλειφιτζούρια, ενώ στο κέντρο του καντράν του μια καρδιά δίνει άμεσα και γλυκά το μήνυμα που θέλουμε στο αγαπημένο μας πρόσωπο. Γλυκό και χαριτωμένο, το SWEET VALENTINE είναι ένα πραγματικά ιδιαίτερο δώρο σε σπέσιαλ συσκευασία, έτοιμο να σκορπίσει αγάπη και χαρά την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου! INFO: Το μοντέλο SWEET VALENTINE (SUOZ168) θα είναι διαθέσιμο στα attica City Link και attica Golden Hall από 9/1/2014.
SHARE THIS