Στο site μας χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας. Σε περίπτωση που θέλετε να τα απενεργοποιήσετε δείτε το πώς εδώ.
Μάθετε περισσότερα ΑΠΟΔΟΧΗ
Fashion Closet

FOLLI FOLLIE IT GIRLS

Τα IT Girls της Folli Follie είναι έτοιμα για μια νέα jet-set και γεμάτη στιλ περιπέτεια και τραβούν όλα τα βλέμματα με τον πιο αναπάντεχο τρόπο....

news

Τα IT Girls της Folli Follie είναι έτοιμα για μια νέα jet-set και γεμάτη στιλ περιπέτεια και τραβούν όλα τα βλέμματα με τον πιο αναπάντεχο τρόπο. Με στόχο να θέσουν τις τάσεις για την ερχόμενη σεζόν, τα βήματά τους τις οδηγούν στις πανέμορφες ακτές της Πελοποννήσου, εκεί που τα επιβλητικά βουνά συναντούν τα καταπράσινα τοπία και τα βαθιά γαλάζια νερά του Αιγαίου. Το εντυπωσιακό resort Amanzoe, με την αρχιτεκτονική που εναρμονίζεται απόλυτα με το τοπίο, αποτελεί το ιδανικό σκηνικό για τη νέα καμπάνια της Folli Follie για το Φθινόπωρο/ Χειμώνα 2013-2014.Μια πρώτη γεύση από την φωτογράφηση της νέα καμπάνιας της Folli Follie αποκαλύπτει τα πανέμορφα IT Girls να ποζάρουν με άνεση αναδεικνύοντας θηλυκότητα και εκλεπτυσμένη διάθεση. Η Kινέζα Sui He και η Ολλανδέζα Rianne Haspelsπρωταγωνιστούν στην καμπάνια με μοναδικό styling που αναδεικνύει τις trend-setting προτάσεις της Folli Follie για τη νέα σεζόν. Εντυπωσιακά κοσμήματα, αξεσουάρ και ρολόγια σε νέα σχέδια αλλά και νέες προσθήκες σε best-sellers συλλογές θα σας μεταμορφώσουν στα απόλυτα IT Girls!

INFO: Ανακαλύψτε τις ολοκληρωμένες συλλογές FOLLI FOLLIE στα attica 
City Link (κοσμήματα, τσάντες, αξεσουάρ), 
Golden Hall (κοσμήματα, τσάντες, αξεσουάρ),
Mediterranean Cosmos (τσάντες, αξεσουάρ).
SHARE THIS