Στο site μας χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας. Σε περίπτωση που θέλετε να τα απενεργοποιήσετε δείτε το πώς εδώ.
Μάθετε περισσότερα ΑΠΟΔΟΧΗ
Fashion Closet

SKINZEE BY DIESEL

Το Skinzee είναι το νέο παντελόνι της DIESEL με slim εφαρμογή που συνδυάζει όλα τα πλεονεκτήματα των αγαπημένων μας denim παντελονιών. Χωρίς να είναι στενό στη μέση, έχει super στενή εφαρμογή σε όλο το πόδι και είναι το τέλειο outfit για κάθε...

news

Το Skinzee είναι το νέο παντελόνι της DIESEL με slim εφαρμογή που συνδυάζει όλα τα πλεονεκτήματα των αγαπημένων μας denim παντελονιών. Χωρίς να είναι στενό στη μέση, έχει super στενή εφαρμογή σε όλο το πόδι και είναι το τέλειο outfit για κάθε περίσταση. Η καινοτομία βρίσκεται στο ύφασμα, μια αποκλειστικότητα της DIESEL που δημιούργησε το πιο μαλακό και άνετο denim που έχουμε δοκιμάσει!
Το 4ης γενιάς stretch ύφασμα προσαρμόζεται τέλεια στο σώμα χωρίς να ξεχειλώνει. Επίσης, στο super slim fit denim και οι πέντε τσέπες έχουν σχεδιαστεί και τοποθετηθεί στο ιδανικό σημείο για να δημιουργούν απόλυτα sexy look.

INFO: Μπορείτε να βρείτε τις συλλογές DIESEL στα attica City Link, Golden Hall, Mediterranean Cosmos και The Mall Athens.
SHARE THIS